betzigash Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 baieti, am evoie de o parere...destul de urgent. as vrea sa cumpar o baterie JMT, ati mai auzut de firma asta?ati folosit?e ok? mersi. eu am mers de cativa ani pe Victor, bune si ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) baieti, am evoie de o parere...destul de urgent. as vrea sa cumpar o baterie JMT, ati mai auzut de firma asta?ati folosit?e ok? mersi. Este ok. Cauta-ma poate am o reducere si ti-o si formatez profi. Editat Septembrie 23, 2010 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Este ok.Cauta-ma poate am o reducere si ti-o si formatez profi. too late my friend am comandat mai devreme de la cineva de pe forum...asta e. mersi oricum! P.S. dau 195 ron pe ea, aveai o oferta mai buna? doar de curiozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Din proprie experienta si din ce convingeri am mai auzit am ajuns la concluzia ca o baterie cu cat e mai ieftina cu atat e mai buna, insa aici sa nu includem bateriile contrafacute.Am avut baterii chinezesti dar si Varta insa nu am vazut o diferenta notabila care sa merite diferenta de bani.Cel mai bine iei o baterie ieftina si o schimbi dupa 2 ani de ex (desi ea poate tine daca e ingrijita aproape cat una scumpa) si stii ca e proaspata decat sa iei una scumpa si sa incerci sa o tii 5 ani si dupa 3 ani si ceva sa pice si sa trebuiasca sa o incarci la 3 zile.La baterii chiar nu face diferenta marca...singura problema apare cu dimensiunile bateriei, la 954 fiind mai greu de gasit (cel putin de la Victor stiu si eu ca vroiam sa cumpar insa nu gaseam o dimensiune potrivita in locuri gen hipermarketuri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 se baga cineva maine sau duminica la un Amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Am si eu nevoie de un mic ajutor......era un baiat care facea stickere pe aici ...nu mai stiu cum il cheama..ceva contact adresa de mail sau nr de telefon nu stiti...sau daca stiti voi altceva as vrea o serie de repsol.. mersi Editat Septembrie 24, 2010 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) vorbesti de "hondafan" sau "mertan", cum avea userul inainte.. Editat Septembrie 24, 2010 de Roberte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 too late my friend am comandat mai devreme de la cineva de pe forum...asta e. mersi oricum! P.S. dau 195 ron pe ea, aveai o oferta mai buna? doar de curiozitate. Acum m-am uitat in catalog - doar Yuasa care-s scuNpe. Avantajul e ca eu am o Yuasa pe Honda de 4 ani. Si stii cum sunt hondele si bateriile. Cainele si pisica Mesaj completat Am un set de scarite pentru 954, ansamblu complet. Cred ca merg si pe 929. Le tin de un an, cine are nevoie ma poate cauta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 (editat) Salutari, baieti! Am vandut astazi Broscuta. Ii multumesc pe aceasta cale ca a avut grija de mine. Desi a fost primul meu motor, am reusit sa-l tin cu rotile pe asfalt. Sper ca viitorul posesor sa fie entuziasmat cel putin cat am fost eu cu acest motor. L-am dat la un fost posesor de Blade, el a mai avut un 929. Pana in primavara o sa-mi vad de ale mele, urmand ca atunci sa-mi iau un motor de-un litru, 2003-2005. Multumesc tuturor pt sfaturile pe care le-am primit aici. Mai jos si primul meu post pe acest topic, cu SC28-ul din '98. Salutari!Tocmai am devenit si eu motociclist cu acte in regula. De o luna mi-am luat un SC 28 din '98 si de 2 saptamani A-u`. E prima mea motocicleta. Am experienta putina, spre deloc. Sper sa-mi ierte din greselile ce le voi face (Doamne-ajuta sa fie cat mai putine!) Asfalt uscat! Editat Septembrie 25, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Salutari, baieti!Am vandut astazi Broscuta. Ii multumesc pe aceasta cale ca a avut grija de mine. Desi a fost primul meu motor, am reusit sa-l tin cu rotile pe asfalt. Sper ca viitorul posesor sa fie entuziasmat cel putin cat am fost eu cu acest motor. L-am dat la un fost posesor de Blade, el a mai avut un 929. Pana in primavara o sa-mi vad de ale mele, urmand ca atunci sa-mi iau un motor de-un litru, 2003-2005. Multumesc tuturor pt sfaturile pe care le-am primit aici. Mai jos si primul meu post pe acest topic, cu SC28-ul din '98. oho....bravo maestre!si motorul ce vine sa fie intr-un ceas bun si sa te duca cel putin cat te-a dus broscuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 pacat ca unpic tarzior man, am dat 954-n 2mii... mi-ar fi parut bine sa ajunga pe la tg. mures...nu ca acum ar fi ajuns unde nu trebe'... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Salutari, baieti!Am vandut astazi Broscuta. Ii multumesc pe aceasta cale ca a avut grija de mine. Desi a fost primul meu motor, am reusit sa-l tin cu rotile pe asfalt. Sper ca viitorul posesor sa fie entuziasmat cel putin cat am fost eu cu acest motor. L-am dat la un fost posesor de Blade, el a mai avut un 929. Pana in primavara o sa-mi vad de ale mele, urmand ca atunci sa-mi iau un motor de-un litru, 2003-2005. Multumesc tuturor pt sfaturile pe care le-am primit aici. Mai jos si primul meu post pe acest topic, cu SC28-ul din '98. sper sa mai intri pe acest topic, in caz contrar vei fi penalizat care este urmatoarea tinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Cam slaba activitatea pe topic, ma gandeam sa il inviorez cu ce achizitii planuiesc sa fac in iarna si poate imi dati si mie niste sfaturi de unde ar fi mai ok de cumparat, eventual firme,etc.Ma gandeam la urmatoarele: kit de lant,parbriz db,pompa frana fata radiala sau nu(aici nu imi sunt f clare avantajele uneia radiale pe strada) si mai vedem ce mai gasim As mai avea de efectuat si niste operatiuni de mentenanta cum ar fi bujiile, distributia care stiu ca se aude cam la toate insa la fostul 954 parca nu se auzea, oala la ambreiaj ma mai deranjeaza ca si zgomot si sunt curios ce solutii ar fi pe langa schimbarea intregului kit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 oho....bravo maestre!si motorul ce vine sa fie intr-un ceas bun si sa te duca cel putin cat te-a dus broscuta. Doamne-ajuta! pacat ca unpic tarzior man, am dat 954-n 2mii... mi-ar fi parut bine sa ajunga pe la tg. mures...nu ca acum ar fi ajuns unde nu trebe'...bafta Pe langa motorul tau, este tentant si motorul lui mac dar banii pe care i-am luat de pe Broscuta sunt "la pastrat" pana la primavara. Deci, nu pot decat sa stau si astept. P.S. Bine-ai revenit acasa! Sa ne spui cum s-a comportat Busa. sper sa mai intri pe acest topic, in caz contrar vei fi penalizat Intru, nu e problema. Mai mult de atat, in 2-3 saptamani vin iar la Brasov. Poate esti prin zona sa bem un ceai. Te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Salut,am de vanzare o aripa fata si un parbriz pentru 929>Relatii la telefon 0762 681 692/BUCURESTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 @Nicu - e foarte posibil sa fiu pe acolo,dar numai in uikend..vedem @zld - si io trebe sa schimb kit-ul de lant, insa vreau 15-45 in loc de 16-42, sunt curios de diferenta; in rest as mai schimba io multe dar nu vreau sa mai bag bani in motoreta asta, vreau sa imi iau ceva de 600 si sa o fac incet,incet de pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 @zld - si io trebe sa schimb kit-ul de lant, insa vreau 15-45 in loc de 16-42, sunt curios de diferenta; in rest as mai schimba io multe dar nu vreau sa mai bag bani in motoreta asta, vreau sa imi iau ceva de 600 si sa o fac incet,incet de pista Dupa o discutie avuta cu Jagi ma gandesc si eu tot mai mult la asta, insa in principal vreau sa trec pe 520 cu pinioane din aluminiu iar cu schimbatul rapoartelor ma mai gandesc...poate luam in acelasi timp kit-ul de lant si scapam mai ieftin macar cu transportul..asta daca vrei sa iei de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Salutari, baieti!Am vandut astazi Broscuta. Ii multumesc pe aceasta cale ca a avut grija de mine. Desi a fost primul meu motor, am reusit sa-l tin cu rotile pe asfalt. Sper ca viitorul posesor sa fie entuziasmat cel putin cat am fost eu cu acest motor. L-am dat la un fost posesor de Blade, el a mai avut un 929. Pana in primavara o sa-mi vad de ale mele, urmand ca atunci sa-mi iau un motor de-un litru, 2003-2005. Multumesc tuturor pt sfaturile pe care le-am primit aici. Mai jos si primul meu post pe acest topic, cu SC28-ul din '98. Hai sa-ti dau un 954 Imi dai o parte acum (ca sa achit avansul la enduro) si restul la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Dupa o discutie avuta cu Jagi ma gandesc si eu tot mai mult la asta, insa in principal vreau sa trec pe 520 cu pinioane din aluminiu iar cu schimbatul rapoartelor ma mai gandesc...poate luam in acelasi timp kit-ul de lant si scapam mai ieftin macar cu transportul..asta daca vrei sa iei de la el. pai am putea sa facem combinatia,dar io nu stiu exact cand o sa fac mutarea...tu pe cand ai vrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 in rest as mai schimba io multe dar nu vreau sa mai bag bani in motoreta asta, vreau sa imi iau ceva de 600 si sa o fac incet,incet de pista Vezi ca mai are mac si un R6. Hai sa-ti dau un 954 . Imi dai o parte acum (ca sa achit avansul la enduro) si restul la primavara Ti-am vazut motorul pe bikeshop. Imi facea cu ochiu', cu atat mai mult cu cat spui ca ne-am putea intelege. Dar, dupa cum am spus, banii ce i-am luat pe Broscuta sunt "investiti" pana la primavara. Nu-i mai am nici pe ãia. Asa ca pana vine iar caldura, o sa ma dau pe forum si cu genunchiu' pe jos prin sufragerie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 pai am putea sa facem combinatia,dar io nu stiu exact cand o sa fac mutarea...tu pe cand ai vrea? Eu nu am nici o graba, mai trag de kit-ul asta pana o bag la iernat deci as vrea pana la inceputul sezonului viitor sa am kit-ul cumparat...ramane sa vorbim pe PM ce si cum ca poluam pe aici topicul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Eu nu am nici o graba, mai trag de kit-ul asta pana o bag la iernat deci as vrea pana la inceputul sezonului viitor sa am kit-ul cumparat...ramane sa vorbim pe PM ce si cum ca poluam pe aici topicul... Kit de lant... mmm. Am ceva bunatati EK daca esti hotarat. Pretul e bun bun si montajul e inclus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Kit de lant... mmm. Am ceva bunatati EK daca esti hotarat. Pretul e bun bun si montajul e inclus pai in cazul asta astept o oferta sa vad daca o bate pe cea a lui Jagi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Discutam in particular Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Am bagat in nitro x fuel commander intr-un 954 din 2002....si a papat 4.5 la 190 constant........si la 220 se limita adica numia merge deloc si arata 8 litri la viteza aia....acuma am sa-l incerc pe 50% si revin cu detalii........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate