olivert1310 Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 (editat) Va salut colegi motociclisti! Sunt nou pe site si incepator pe motocicleta! Am un Transalp PD10 din 1999 si am ceva probleme cu el pe care as vrea sa le repar numai ca nu stiu la ce service sa merg. Am tot citit pe net despre service-uri moto, am gasit ceva dar despre fiecare service se plangea cineva. Acum stiu ca nu poti sa-i multumesti pe toti si intotdeauna vor fi cativa care se vor plange ba ca nu le-a strans nu stiu ce surub, ba ca le-a furat 2 litri de benzina din rezervor, dar puteti sa ma ajutati cu o recomandare de servici moto? Un mecanic unde va reparati motoarele si sunteti multumiti de el!? Initial dupa ce am gasit un site pe net, am mers la SKR Superbikes, service detinut de Silviu (Skandal- username pe forum) (?), am ajuns sambata exact cand baietii se pregateau de plecare si am fost tratat fugitiv, fara macar ca cineva sa arunce o privire la motor. Dadusem un telefon in prealabil si baietii stiau ca vin, dar... Nu am lasat-o si acasa am mai cautat pe forumuri dar din ce am citit sunt mai rau in ceata. Probleme ce as vrea sa le rezolv: -curatare si sincronizat carburatoare; -servisare furca (+schimbat burduf telescop), moto trage stanga! -etrieri frana fata blocati (servisati si schimbat placute+discuri) Ceva recomandari pentru Bucuresti? Multumesc anticipat celor ce ma vor ajuta cu informatii! Sper ca am postat unde trebuie! Editat August 29, 2016 de olivert1310 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h4mM3r00 Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Si eu sunt la fel cu o carena dreapta de vopsit, tot sun pe la service-uri si se pare ca nu prea are nici unu chef de munca. Ba ca nu au timp/chef, prea multi clienti. Dubios oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vermont Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Da am observat si eu ca nu prea mai au chef de munca , am si eu de curatat si reglat carburatoare si ba ca nu se baga ba e plecat sa vedem poate o rezolv pana vine zapada PS :daca gasesti un service bun poate ne scrii si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h4mM3r00 Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Deci am sunat la 4 ( patru ) ca sa o vopsesc integral si tot nu au vrut ). Sper acu din septembrie sa isi revina oamenii cu capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 /index.php?/forum/216-oferte-de-service-in-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Razvan AXXA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 La Cezar (GRG ) ai incercat ? Eu am fost foarte multumit si am convigerea ca treaba a fost bine facuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 (editat) Du-te la Razvan de la AXXA, o sa fii super multumit de el Editat August 29, 2016 de Bobossus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Florin din Drumul Taberei (un pic țăcănit, dar extrem de priceput): https://www.google.ro/#q=florin+service+moto - omul ăsta a fost în stare să-mi facă motocicleta din rahat bici, o nenorocită de Aprilia Pegaso (pe care n-aș recomanda-o nici dușmanilor) cu care am mers după aceea aproximativ 60.000 km. Sau Cătălin de la MotorTeam - un pic mai scump, căci lucrează la reprezentanță. http://www.motorteam.ro/ Cu bine, Cristi L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Cezar - /index.php?/topic/537449-bucuresti-gara-obor-grant-racing-garage-service-general/page-42&do=findComment&comment=4225071 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h4mM3r00 Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Florin numai are service-ul, el era prima mea alere si mai sta si fix langa mine, dar na, a pus lacatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Pe Razvan din incinta Axxa il recomand si eu, 0724012375 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Cezarrrr? Numai pentru cine esye tsre de nervi.nu am ce sa zic de cunostintele lui si ca si treaba face treaba buna si sunt constinciosi dar darde lacatita inginerie sifur este sonat numai daca stai sa ii urmaresti un pic cu privirea iti dai seama ca are ceva la bila,nu pozi sa ii zici nimic ca incepe ce ce taci ,nu iti convine pleaca hai si tot felu de fixizmevsi de ati intoarce vorba ,si sa mai cuplat si cu un chelios care si ala rste in aceeasi masura de sonat numai cind am vazut tatuajul cu satan pe mina am ince put sa imi dau seamaa ca sunt dilii fara gluma dar la ce se pricep fac treaba buna.recomand numai celor tari de nervi?excentrici Dafuq did I just read? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Cesar, GRG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 cesar sau booghy. Evita wolfmoto, united sau motorteam. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Trancanici (Razvan) -0722 364 118 (face si cursurile alea de siguranta moto). Are garajul in incinta FAUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 (editat) ... Evita wolfmoto ... De curiozitate, de ce? Nu contest (fiecare cu experientele lui personale), dar noi mergem acolo de vreo 4 motoare incoace, nimic rau de zis, chiar urma sa recomand. Editat August 30, 2016 de m0jave Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Razvan Axxa ... Catalin (Cartuş) motodiscount ... Doar cu ei am lucrat si am fost foarte multumit de cum lucreaza .. La Razvan Axxa am curatat-sincronizat carburatoare si schimbat-echilibrat cauciucuri pret ? 250 de lei (cred ca este cel mai ieftin mecanic de pe piata ) Catalin (Cartuş) - servisata furca si rezolvat buson ulei (pierdeam ulei chiar inainte de concediu).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 GoRacing,zona 1 mai,la podul Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Cezarrrr? Numai pentru cine esye tsre de nervi.nu am ce sa zic de cunostintele lui si ca si treaba face treaba buna si sunt constinciosi dar darde lacatita inginerie sifur este sonat numai daca stai sa ii urmaresti un pic cu privirea iti dai seama ca are ceva la bila,nu pozi sa ii zici nimic ca incepe ce ce taci ,nu iti convine pleaca hai si tot felu de fixizmevsi de ati intoarce vorba ,si sa mai cuplat si cu un chelios care si ala rste in aceeasi masura de sonat numai cind am vazut tatuajul cu satan pe mina am ince put sa imi dau seamaa ca sunt dilii fara gluma dar la ce se pricep fac treaba buna.recomand numai celor tari de nervi?excentrici zi sincer: ai luat BACu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDragan Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Mergi la Cesar la GRG. Service-ul e aproape de Obor. Vei pleca multumit de acolo 0722620397 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Io de cativa ani fac service-ul la moto la Ambulanta Moto. -au facut acolo interventii simple, de la surubaraie si consumabile pana la refacut motor cand mi s-a rupt distributia. Am fost si la MotorTeam (www.motorteam.ro), si la United (www.unitedmotors.ro), si la Cezar, si la Florin V - functie de ce motocicleta am avut sau ce am avut de facut la ea. Ma uitam pe preturile de la Dual Tours (motociclete.com.ro) ca sunt destul de ok - deci nici service-ul de reprezentanta nu mai e ceva prohibitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 man, uita de bucuresti, du-te la TNG in ciolpani. nici eu nu credeam ca merita efortul sa bat drumul pana cand am ajuns acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olivert1310 Postat August 30, 2016 Autor Share Postat August 30, 2016 Va multumesc tuturor pentru raspunsuri! M-au ajutat foarte mult. Am luat in calcul mai multi mecanci, primul dintre ei ar fi Razvan Axxa. O sa mai dau niste telefoane si duc motorul in service! » Post actualizat in 30 Aug 2016 09:16Ma uitam pe preturile de la Dual Tours (motociclete.com.ro) ca sunt destul de ok - deci nici service-ul de reprezentanta nu mai e ceva prohibitiv. Intr-adevar sunt niste preturi rezonabile dar nu stiu peste cine dau acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Va multumesc tuturor pentru raspunsuri! M-au ajutat foarte mult. Am luat in calcul mai multi mecanci, primul dintre ei ar fi Razvan Axxa. O sa mai dau niste telefoane si duc motorul in service! » Post actualizat in 30 Aug 2016 09:16 Intr-adevar sunt niste preturi rezonabile dar nu stiu peste cine dau acolo. WTF dude!?!?!?! Zici ca ai cine stie ce OZN de motocicleta de care nu s-a mai vazut pe meleagurile noastre!!! Oamenii aia acolo asigura service si mentenanta pentru motociclete noi, aflate in garantie - ei sunt dealeri de Yamaha, printre altele Pana mea, noi avem CBR F4i, R6 99-01 si Transalp. Mai nou a aparut si VStromul 650 in ecuatie. Deci cine nu stie sa isi bage nasul in astea, nu e mecanic ))) Atata timp cat la motocicleta nu se cere o interventie computerizata unde trebuiesc softuri si mufe specifice, cred ca orice service iti poate repara orice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate