1n$4n3 Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 "Un motociclist în vârstă de 22 de ani din Târgu Mureş şi-a pierdut viaţa pe Drumul European 60, între Corunca şi Acăţari, după ce s-a dezechilibrat şi s-a rostogolit pe şosea pe o distanţă de circa 150 de metri." R. I. P. http://ardealnews.ro/2017/05/04/accident-groaznic-la-corunca-un-tanar-motociclist-si-a-pierdut-viata/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Drum bun , asfalt uscat numai el stie ce a facut . R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Dumnezeu sa-l odihneasca, pacat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tury Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 R.I.P!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Dumnezeu sa-l ierte ! Iar noi sa umblam f prudent si sa ne mai ingrijim si de suflet, ca nu se stie cand ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Pare a fi un an cu multe victime. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Exact la asta ma gandeam si eu easy, toate harbele pe strada si toti desceleratii au acum masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 odihneasca-se in pace condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Exact la asta ma gandeam si eu easy, toate harbele pe strada si toti desceleratii au acum masina Ce legatura au masinile cu accidentul asta? Ce-i ala un "descelerat" ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MASBA Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Rip. Probabil ca un Descelerat e un om care descelereaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 @easy & @bobossus:da,sigur!accidentele de anul asta, cele mortale sau foarte grave, TOATE au fost din cauza rablelor recent înmatriculate. Really, voi vorbiti pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 R.I.P.! @danny, 10+. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 (editat) @easy & @bobossus:da,sigur!accidentele de anul asta, cele mortale sau foarte grave, TOATE au fost din cauza rablelor recent înmatriculate. Really, voi vorbiti pe bune? easy nu a dat niciodata semne de normalitate la sectiunea "accidente". pe la sfaturi tehnice e util, aici stie doar "moarte conservarilor" pe bobossus il suspectez ca a fost ironic dar prea fin legatura cu conservarii: moto s-a oprit sub camionul care, conform articolului din presa, s-a teleportat inapoi in timp ca sa poata opri pentru ca a vazut accidentul. moarte camionagiilor! Editat Mai 5, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 (editat) Un alt unghi asupra celor intamplate, de pe Trafictube: https://www.trafictube.ro/dupa-accident-mortal-motocicleta/ L.E.: acum vad, ca filmuletul din articolul postat initial e acelasi cu cel de pe trafictube. Scuze ptr. repost. Editat Mai 5, 2017 de szocspeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 (editat) Daca e adevarat ce se spune in articol( după ce s-a dezechilibrat şi s-a rostogolit pe şosea pe o distanţă de circa 150 de metri) inseamna ca omul, clar nu mergea cu 70-80 km/h. Editat Mai 5, 2017 de gabizxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Pare o exprimare nefericita. In rest eu vad foarte posibil ca soferul autocamionului sa fi tras instinctiv pe dreapta, vazand ca din sens opus vine o motocicleta taras, culcata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 (editat) Nu imi explic cum s-a putut intampla accidentul acolo. Adica aici. Editat Mai 5, 2017 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 easy nu a dat niciodata semne de normalitate la sectiunea "accidente". pe la sfaturi tehnice e util, aici stie doar "moarte conservarilor" pe bobossus il suspectez ca a fost ironic dar prea fin te-ai gasit TU sa vb de normalitate la aceasta sectiune ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Rip. Probabil ca un Descelerat e un om care descelereaza. Decervelat, e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Nu imi explic cum s-a putut intampla accidentul acolo. Adica aici. E o zona de "blana orbitare", cu o curba enorm de larga si relative diferente de nivel. Nu e usor sa o culci acolo daca n-ai viteze astronomice. Deci, daca ar fi sa-mi dau cu parerea(doar din faptul ca stiu bine zona aia) as zice ca baiatul a rupt norma-n doua si s-a intamplat ceva. Ce? Nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 E o zona de "blana orbitare", cu o curba enorm de larga si relative diferente de nivel. Nu e usor sa o culci acolo daca n-ai viteze astronomice. Deci, daca ar fi sa-mi dau cu parerea(doar din faptul ca stiu bine zona aia) as zice ca baiatul a rupt norma-n doua si s-a intamplat ceva. Ce? Nu stiu...Ce norma sa rupa?! Aberati unii.... de te doare mintea. Avea un naked... ce norme rupi cu fz6 sau ce atelaj e ala... Zici ca va plateste cineva la nr de comentarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate