alecsutzyu Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 (editat) Accident cu victima (moto) la intrare pe pod Cernavoda BUC -> CTA 16:56 / Cristian Turcu O manusa si un adidas sunt pe autostrada si era ceva sange pe jos...nu cunosc alte detalii. Honda honda nc 750x cred ca era dupa aspect Editat Octombrie 21, 2017 de alecsutzyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Mobra imi pare cunoscuta. Si parca era cineva de pe forum care avea NC similar, cu DCT... Sper sa nu fi patit nimic grav riderul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Cum s-a decalotat janta de pe fata... Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Octombrie 21, 2017 Autor Share Postat Octombrie 21, 2017 28 ani. Traumatism Cranio Cerebral si fractura deschisa gamba. Se afla la sp judetean. » Post actualizat in 21 Oct 2017 15:05 Casca i-a sarit din cap si a cazut sub pod... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Nasol ... sa fim, totusi, optimisti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Sanatate colegului si recuperare usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Motoreta e identica cu a mea. Multa sanatate colegului. Sunt curios cum s-a intamplat, motoreta nu indeamna la nazbatii, mie cel putin asa mi se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 21, 2017 Admin Share Postat Octombrie 21, 2017 Pai si nu era nimeni langa mobra aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Din ce se scrie pe facebook, s-a izbit in parapet. De ce, numai el stie, sau eventualii martori... Sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 RIP ! http://www.reporterntv.ro/flux/constanta-motociclistul-ranit-in-accidentul-de-pe-a2-a-murit-la-spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Si eu care ziceam: n-o luati pe DN, e mult mai sigur pe autostrada. Uite ca s-a gasit cineva sa demonstreze contrariul si nu cu orice, ci cu juma' de Onda Jazz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Octombrie 21, 2017 Autor Share Postat Octombrie 21, 2017 RIP...o prostie de incident la sfarsit de sezon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 RIP...ce ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Pfff...Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Motoreta e identica cu a mea. Multa sanatate colegului. Sunt curios cum s-a intamplat, motoreta nu indeamna la nazbatii, mie cel putin asa mi se pare. Sicana in trafic, dezechilibrare (ceva boala gen epilepsie in mers) sau sinuciere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Sicana in trafic, dezechilibrare (ceva boala gen epilepsie in mers) sau sinuciere? colombo tu erai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Dumnezeu sa-l odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 pana la urma stie cineva ce s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Daca-mi aduc bine aminte, zona aia de intrare pe pod e cam denivelata. Se poate asta sa fie cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Daca-mi aduc bine aminte, zona aia de intrare pe pod e cam denivelata. Se poate asta sa fie cauza. La asta ma gandeam si eu. Totusi, parca nu mai era denivelata asa tare in urma cu trei saptamani cand am trecut ultima data pe acolo. Inclin sa cred ca a fost ceva in care a fost oarecum implicat si un autoturism... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Nu stiu ce sa spun, e destul de greu de dezechilibrat in linie dreapta si cu putinica viteza, am incercat si eu de curiozitate sa vad cum se comporta. Trebuie sa tragi zdravan de ea ca sa faca prostii - vorbesc din punctul meu de vedere care sunt mai lesinat asa. Dumezeu sa il ierte pe rider si multa putere familiei. Foarte trist ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Dumnezeu sa-l odihneasca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 este statistica din pacate si cu riscul de a fi ridiculizat din nou de asii motociclismului virtual, sezonul moto s-a incheiat pentru clima din Romania. aderenta nu mai este nici pe departe cea din timpul verii si cauciucurile se fac plastic. desi la un mers prudent si luat curbe ca tramvaiul ai o senzatie de relativa siguranta, orice situatie de urgenta te poate adauga la aceasta statistica. poti fi viteaz si sa mergi pe doua roti pana da prima zapada, dar statistica nu o poti invinge doar cu curaj si cu noroc. de cele mai multe ori nici macar cu skill. nu stiu ce s-a intamplat acolo, dar unul din factori a fost lipsa de aderenta, specifica lunii octombrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Au fost totusi temperaturi de peste 20 de grade, pana inclusiv ieri erau oameni in tricou pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 23, 2017 Admin Share Postat Octombrie 23, 2017 Da, dar pe net nu s.a simtit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate