Silver Arrow Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 Am fost pe la maica-mea si m-am uitat la ce le-am luat lor acuma 10 ani: nu a fost un Samsung ci un LG LH-W551. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 (editat) Am fost pe la maica-mea si m-am uitat la ce le-am luat lor acuma 10 ani: nu a fost un Samsung Probabil de aia mai merge dupa atata timp... Editat Decembrie 22, 2017 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 16, 2020 Autor Admin Share Postat Mai 16, 2020 Hai că până la urmă, după o grămadă de vreme, am luat săptămâna trecută un soundbar Samsung Harman Kardon KW Q60R. Se aude într-un mare fel, se aprinde și stinge din telecomanda TV. Îmi place foarte mult faptul că nu deranjează când este dat încet, deși subwooferul se aude chiar și la volum mic. Bassul este amplu și catifelat. La jumătate din volum dai party. https://m.emag.ro/soundbar-samsung-harman-kardon-hw-q60r-5-1-360w-wireless-dolby-dts-negru-hw-q60r-en/pd/DFN2XZBBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 Ma batea gandul odata sa cumpar ceva frumos si serios dar Ca o fi, ca nu o fi, in bloc se aude si telefonul, ce sa mai fac si cu 5.1, Bosse, Hamon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 home cinema e cah, prea multe cabluri boxe total inutil, soundbarul ofera suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: home cinema e cah, prea multe cabluri boxe total inutil, soundbarul ofera suficient Sau cumperi Sonos, din tv in soundbar pe fibra optica si de acolo conexiune wireless cu subwooferul, satelitii, poti comanda totul din telecomanda televizorului sau din aplicatie de pe tableta, telefon, lapto. Daca ai bani suficienti sa pui sisteme in fiecare camera poti asculta independent si diferit, etc. Dar costa o gramada de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Ultima generatie de soundbar de la Sonos e semnificativ mai avansata decat anterioarele. https://www.sonos.com/en-ca/shop/arc.html Nu stiu la ce pret e disponibila in Romania. Avantajul la Sonos este ca poti incepe cu soundbarul si poti adauga subul separat, canale spate wireless, multiroom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 25, 2020 Share Postat Mai 25, 2020 La 18.05.2020 la 18:49, gast a spus: Ultima generatie de soundbar de la Sonos e semnificativ mai avansata decat anterioarele. https://www.sonos.com/en-ca/shop/arc.html Nu stiu la ce pret e disponibila in Romania. Avantajul la Sonos este ca poti incepe cu soundbarul si poti adauga subul separat, canale spate wireless, multiroom... Exact, poti sa configurezi sistemul cum vrei. Este o placere sa te joci cu asa ceva. Marea problema ramane insa posibilitatea de conectare pe un astfel de sistem. In afara de fibra optica nu ai alte variante (excluzând varianta wireless de pe Spotify) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 La 16.05.2020 la 19:25, l.u.v a spus: Bassul este amplu și catifelat. vecinii sunt de aceeasi parere? sau nu stai la bloc? poate am eu probleme (am sigur) dar bass-ul e cel mai enervant lucru intr-un bloc. se aude prin ... bloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Acum 7 ore, MirceaB a spus: Exact, poti sa configurezi sistemul cum vrei. Este o placere sa te joci cu asa ceva. Marea problema ramane insa posibilitatea de conectare pe un astfel de sistem. In afara de fibra optica nu ai alte variante (excluzând varianta wireless de pe Spotify) Ultimele 2 generatii de soundbar de la Sonos(Beam si ARC) au HDMI Arc (bun daca TV are si el) 1 oră în urmă, frigider a spus: vecinii sunt de aceeasi parere? sau nu stai la bloc? poate am eu probleme (am sigur) dar bass-ul e cel mai enervant lucru intr-un bloc. se aude prin ... bloc. Rezonantele dubioase ale unor frecvente joase se mai rezolva prin tratamente(acustice nu medicamentoase) si pozitionare a sub-ului, mobilei. O camera mai goala si fara covor va rasuna mult mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Acum 3 ore, gast a spus: Rezonantele dubioase ale unor frecvente joase se mai rezolva prin tratamente(acustice nu medicamentoase) si pozitionare a sub-ului, mobilei. O camera mai goala si fara covor va rasuna mult mai rau. Prea putini isi bat capu cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Acum 12 minute, frigider a spus: Prea putini isi bat capu cu asta si prea multi au intr o camera de 4x3 subwoofer de 100w normal ca tremura si chilotii, de la vibratii, rezonanta , etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Cum multi nu pot sa-si faca din apartamente vile asa macar discoteci sa iasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Singura melodie care îți mută praful prin casă e Breathe. Cunoașteți trupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Sunt mai multe, nu-mi amintesc cum ii zice ăleia de era leitmotiv la Why Not de se cutremurau fetele alea din colivii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Si pe cine supara putin bas? Eu cand stateam la mama acasa la bloc si ascultam Roots si Raining Bood nu venea nimeni la mine sa se plângă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 26, 2020 Autor Admin Share Postat Mai 26, 2020 Ce îmi place la sistemul asta Harman Kardon este că puterea creste gradual, bassul te învăluie plăcut, chiar și la volum mic. Nu zornăie nimic nici la 60% din capacitate, mai tare nu am dat, nu am avut nevoie. Din punctul meu de vedere merita cei 1800 ron. Am găsit și mai ieftin, dar nu am vrut să mă încurc cu sisteme de 600-700 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Eu sunt fan stereo, incinte. Asa ca de bugetul tau mi-am luat anul trecut, reduse cu 40%, 2 boxe de podea. Dar pentru uz normal, in spatiu limitat, conectivitate hdmi arc, sunt foarte ok sistemele astea. Insa eu ti-as fi sugerat mai bine un soundbase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Singura melodie care îți mută praful prin casă e Breathe. Cunoașteți trupa. incearca cu "take five" varianta extended. are fro 8 minute .....din care fro 3 percutie vorbim apoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Acum 8 ore, gast a spus: Ultimele 2 generatii de soundbar de la Sonos(Beam si ARC) au HDMI Arc (bun daca TV are si el) Posibil, eu am Sonos Playbar si nu are alta intrare in afara de fibra optica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Acum 8 ore, Baxxter a spus: Si pe cine supara putin bas? Eu cand stateam la mama acasa la bloc si ascultam Roots si Raining Bood nu venea nimeni la mine sa se plângă. Poate aveai vecini mosi practic surzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Cum auzi în soundbar când te ia elicopterul pe la spate și vine pe diagonală? Văd că foarte multi încă suferă de dat tare. Eu sufăr de sistem puternic care se aude bine la volum mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 Acum 20 ore, taong_mapagbiro a spus: Din cand in cand merita sa scuturi prafu in casa cu niscaiva basi ..... din an in paste , strict de o melodie ...mai exagerez si eu . Nu-s apreciat ...dar aia e Și eu mai am momente.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 27, 2023 Share Postat Ianuarie 27, 2023 Ce solutie ati gasit in privinta politiei locale ce te deranjeaza exact cand ti-e bass-u l mai deep? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate