john17 Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Mi s-a povestit că pe la 19.30-45 în dreptul Rompetrolului de pe Chitila a fost un accident în care a fost implicat un motopolitist și - pare-se - un autobuz care era cumva de-a latul drumului. Știe cineva mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Text preluat de pe pagina de Facebook Sindicatul Europol: Polițist spulberat în capitală în timp ce se afla în misiune Colegul nostru din cadrul Brigăzii Rutiere se deplasa la o sesizare la 112, moment în care a fost spulberat de șoferul unui autobuz care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, acesta aflându-se și sub influenta băuturilor alcoolice. Încă o dată arătăm că riscurile la care sunt supuși polițiștii sunt incomensurabile prin natura activităților pe care le desfășoară. Sperăm că vede și ministrul Vela aceste riscuri și va renunța la mulțumirile scrise și verbale în detrimentul asigurării dotărilor logistice și aplicării de îndată a Deciziei ICCJ nr. 51. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Trist, abia când e în uniformă are prioritate, altfel era vitezoman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Ciudat e ca acolo strada e foarte larga, chiar nu a putut evita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Cum se iese in capitala din stradutele laturalnice, este ff posibil sa nu fi avut cum sa evite, ca sa pomenit cu autobuzul in lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 12, 2020 Admin Share Postat Mai 12, 2020 Ba da, dar a vrut să se accidenteze așa, de distracție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 12, 2020 Autor Share Postat Mai 12, 2020 De la colegii din Bazi Crew: Cam mare mobilizarea de forțe zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Mai lipsea Radet din schema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 12, 2020 Autor Share Postat Mai 12, 2020 Acum 1 minut, Djenavar a spus: Mai lipsea Radet din schema De la radet a trebuit sa aduc eu hartie ca nu construiesc casa pe vreo țeavă de-a lor în Chitilisburg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 ala cu autocarul / autobuzul clar vroia sa intre in benzinarie... fix acolo e intrarea la Rompetrol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Poate acum își dau seama unele capete luminate că multă lume nu se asigură în trafic. Dacă se simte bine, înseamnă că a scăpat destul de ieftin, din titlu credeam că e cel puțin infirm. Sănătate omului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 12, 2020 Autor Share Postat Mai 12, 2020 Poate din ce scrie pe bucifeis, că titlul meu nu cred că sugerează asta. Deși s-a petrecut la 500m de mine am aflat de la terți, se ridica moto când a trecut pe acolo și nu mi-a dat alte detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Titlul articolului, firește. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Motopolițistul e ok? Am primit și eu poza asta acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 12, 2020 Autor Share Postat Mai 12, 2020 (editat) 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Ba da, dar a vrut să se accidenteze așa, de distracție. Cică la beamveurile astea se paralește teleleveru' când face unul stânga fără să se asigure! @Flower-Power, du-i niște portocale la spital! Sau acasă dacă nu l-au internat. Editat Mai 12, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Chiar i-aș duce...sper că e bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 12, 2020 Autor Share Postat Mai 12, 2020 Îți plac unifirmele, nebuno! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 (editat) Îmi plac, nu e un secret. Am mai declarat asta. Nu mă ascund. Editat Mai 12, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 (editat) Acum 2 ore, john17 a spus: @Flower-Power, du-i niște portocale la spital! Sau acasă dacă nu l-au internat. Si daca fata are mere, pere, gutui?Repede portocale, grapefruit. FP...Fata, sper ca n-ai pomelo, moare amaratul ala de bucurie in spital... Editat Mai 12, 2020 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Sau lubenițe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Acum 12 ore, Penetru a spus: Trist, abia când e în uniformă are prioritate, altfel era vitezoman. + 1 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 14 hours ago, mobiletron said: Ciudat e ca acolo strada e foarte larga, chiar nu a putut evita? Tu ce crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Tre" sa-mi cumpar autobuz, ca pe astea se pare ca militia nu le vede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 „Șoferul autocarului (alcoolemie 0,09) nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a lovit motocicleta care circula cu semnal acustic și luminos.” P.S, Kurul blondei e de MARE angajament! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 E doar mare si atât. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate