Lucian_M Postat Decembrie 15 Share Postat Decembrie 15 Dau de băut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Decembrie 15 Share Postat Decembrie 15 E o veste buna (daca s-a adoptat deja). Trecerea trebuie sa o face piata, nu politica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Salut, baieti. Hai sa va spun o poveste. Ca m-am saturat sa rad singur. Sa mai rada si @Nguyen, si @Keyser Söze, si @Lucian_M, si @Penetru, si tot cei care mai doreste si care mai pofteste. Va mai amintiti, probabil, ca am 2 Spring-uri de care sunt extrem de multumit. Si mai am si cel putin 10 prieteni cu alte EV-uri, la fel, toti foarte multumiti. EV-urile au fost luate care noi, care SH, insa absolut toate, indiferent de marca sau vechime, merg bine. Asa ca, dat fiind ca nu am prins programul Rabla asta vara, ce mi-am zis eu.... hai sa iau un SH. Si care sa fie? Pai cam ceea ce-mi doreste inimioara: una mai puternica, mai sportiva, mai alea-alea.....ce sa mai, Tesla model 3 sa fie. Ca deh, am si eu o varsta, si criza varstei isi cam spune cuvantul. Insa problema a fost ca am fost atat de convins ca nu se poate intampla absolut nimic la o astfel de masina incat am apelat la samsari. Adica, mai precis, la licitatiile de masini din Olanda.Ca deh, olandezii sunt oameni civilizati, prezinta corect masinile pe care le revand, nu dau ei tepe... Vad masina, o licitez, o scot cam la vreo 3-4000 euro mai jos decat as fi luat una identica din tara. Nu a mai contat nici ca era peste cei 192.000 km pentru care Tesla acorda garantie la motor si baterie, ca doar nu oi fi fix eu atat de ghinionist!. Asadar vine masina, o receptionez, iar ea ma anunta ca are bateria de 12V dusa. Asta e, nu e problema, alta baterie. Scot numere rosii, conduc 300 km, si imi apare pe bord ea, EROAREA!!!. (cuvant jignitor), vezi ca nu mai vreau sa incarc, schimba-mi si bateria mare ca e debalansata. Mai sa fie! Caut pe net, vad ca unii au resetat eroarea, o resetez si eu. Dar ea nimic...reapare dupa alti 100km.... Caut pe net, apelez la unservice de EV-uri, imi sterge si ala eraorea cu tool-ul lui, mai conduc 140km, o reincarc si apare iar.... Apelez la vanzator, respectiv openlane.eu (ca sa stiti de cine sa va feriti), si astia imi raspund.....Fratele meu, tu chiar nu te-ai uitat in politica noastra de reclamatii? Pai ce sa-ti mai facem noi, fratica? In termenii si conditiile cu care ai fost de acord scria clar ca esti de acord si cu politica de reclamatii. Iar politica noastra spune ca nu acceptam reclamatii pentru masini de peste 200.000 km. Iar daca, dintr-o eroare, ai luat o masina sub 200.000 km, noi acceptam reclamatii doar in primele 3 zile de la receptia masinii. A, faptul ca noi iti trimitem azi masina iar actele masinii iti vin la 4 zile dupa vehicul, in plic....special ca sa nu poti sa o conduci si sa vezi bubele...asta e bonus, fraticule. Per total, Tesla Romania mi-a oferit o alta baterie "refurbished" la 10.000 euro. Am gasit si alt service, ce imia duce si monteaza o alta baterie la 6500 euro, dandu-mi garantie 12 luni. Acum, asta e, am luat-o cu 3-4000 mai ieftin, am mai dat 6500.....eu unul zic ca nu am fost chiar gascan....doar asa, un pui de gascan..... Liber la "mua-ha-ha", va rog! P.S. Postul asta e si pentru colegul ce spunea ca astia electrificati, daca sunt nemultumiti, ascund sub pres, nu spun mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate