menseph Postat Ianuarie 18, 2021 Share Postat Ianuarie 18, 2021 Nu este dat. il rezerv pentru tine. ai PM cu un numar de telefon in curand. si celelalte sunt rezervate pentru moment.. revin cand au fost si date noilor proprietari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 Salut, donez o saltea 160x200 pentru ca am schimbat-o recent si nu avem ce face cu ea. Are 4 ani vechime este pe arcuri salteaua si are 1 defect. In lateral se vede unde au iesit arcurile. Nu miroase a tutun sau altceva pentru ca a stat mereu acoperita. Daca nu o doreste nimeni o vom arunca. Este destul de grea si stam la et 5 dar avem lift in care sper sa incapa. Zona Titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 La 24.12.2020 la 18:34, Speedy.K a spus: Donez patut bebelus/copil pana la 3-4 ani. 4 variante de folosire: cu zabrele, dormeza sus; cu zabrele, dormeza jos; cu 3 zabrele scoase ca sa se suie puradelu singur in pat dar sa nu cada; fara zabrele si cu tabliile reduse la jumate pe inaltime (practic patut obisnuit de copil de pe la 3 ani). Dimensiunea saltelei 135 / 80 cm. Salteaua inclusa, plus cateva cearceafuri cu elastic. Zabrelele le dau demontate, dar sunt usor de asamblat. Ridicare din Bucuresti, zona Metrou Stefan cel Mare, Dorobanti. Asta e modelul: https://www.chilipirul-zilei.ro/cumpara/patut-isabella-alb-88-x-80-5-x-80-cm-21084?gclid=EAIaIQobChMIkZ2Coobn7QIVQfgYCh25JgnoEAQYEiABEgJXc_D_BwE Rezolvat cu donatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tumtum Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Am prin casa o imprimanta care aduna praf, si o sursa pc mai veche. In caz ca sunt utile cuiva dați de stire. Le mai tin o săptămână apoi le arunc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Februarie 13, 2021 Share Postat Februarie 13, 2021 Pantaloni Cycle spirit cu captuseala, nr. 52, nefolositi. Acum 10 minute, gascoigne a spus: Pantaloni Cycle spirit cu captuseala, nr. 52, nefolositi. Sunt in Bucuresti, zona 1 Mai. Acum 3 ore, gascoigne a spus: Pantaloni Cycle spirit cu captuseala, nr. 52, nefolositi. Sunt in Bucuresti, zona 1 Mai. Adjudecat! Ghete Pro Biker, nr. 44, in stare buna, folosite de cateva ori. Locatia: Bucuresti, zona 1 Mai. La 13.02.2021 la 18:46, gascoigne a spus: Pantaloni Cycle spirit cu captuseala, nr. 52, nefolositi. Sunt in Bucuresti, zona 1 Mai. Adjudecat! Ghete Pro Biker, nr. 44, in stare buna, folosite de cateva ori. Locatia: Bucuresti, zona 1 Mai. Ghetele inca disponibile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Februarie 15, 2021 Share Postat Februarie 15, 2021 Salutare...are cineva un cauciuc de bicicleta pe 29,uzat ,pe care nu il mai foloseste si il poate dona mie. Vreau sa fac un suport de machete moto si auto. Va multumesc. Si de moto e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Februarie 16, 2021 Share Postat Februarie 16, 2021 Am de moto daca te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Februarie 16, 2021 Share Postat Februarie 16, 2021 (editat) La 15.11.2020 la 17:22, john17 a spus: Dacă vrei îți trimit și un cilindru din ăla mic cu bulă să-l lipești pe bormașinărie, vine câte unul la fiecare stander și cred că mai am unele rămase orfane. Poti sa-mi dai, te rog, un link de unde pot fi cumparate? Pare sa fie foarte util un asemenea cilindru. Mersi Editat Februarie 16, 2021 de Unreal2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Februarie 17, 2021 Share Postat Februarie 17, 2021 Pandy ..multumesc ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Februarie 17, 2021 Share Postat Februarie 17, 2021 La 11.02.2021 la 22:20, Tumtum a spus: Am prin casa o imprimanta care aduna praf, si o sursa pc mai veche. In caz ca sunt utile cuiva dați de stire. Le mai tin o săptămână apoi le arunc. Salutare, Am lasat PM. Mersi, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Februarie 21, 2021 Share Postat Februarie 21, 2021 La 13.02.2021 la 18:46, gascoigne a spus: Pantaloni Cycle spirit cu captuseala, nr. 52, nefolositi. Sunt in Bucuresti, zona 1 Mai. Adjudecat! Ghete Pro Biker, nr. 44, in stare buna, folosite de cateva ori. Locatia: Bucuresti, zona 1 Mai. Ghetele inca disponibile! Gata, le-am dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Februarie 21, 2021 Share Postat Februarie 21, 2021 (editat) pinioane pentru DRZ400 ,doua de 41 dinti, unul de 44,doua de 15,ca noi si un lant EK de 110 zale le si masor daca vrea cineva sa le potriveasca la alta mobra Editat Februarie 21, 2021 de mihai c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Februarie 24, 2021 Share Postat Februarie 24, 2021 Donez un HeatPad, l-am gasit prin pod. E de pe vremea cand visam ca pot sa merg si iarna cu motorul, l-am cumparat si nu l-am folosit niciodata. Are cam 20 x 30 cm. M-as bucura sa ajunga la cineva care chiar sa-l foloseasca pe vreme rece. M-as intrista sa ajunga la altcineva care a doua zi l-ar pune pe olx. Tel 0722.233.533, Bucuresti S-a dat deja, sa-i poarte noroc noului posesor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 25, 2021 Share Postat Februarie 25, 2021 Salut, mi-ar fi de folos, daca le mai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Februarie 28, 2021 Share Postat Februarie 28, 2021 HeatPad-ul a ajuns la mine . Multumiri pentru donatie. L-am cerut pentru un motociclist (LUKY) care are mare nevoie de el. Acelasi pentru care cautam un TRANSALP 700. Norocul este de partea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Martie 6, 2021 Share Postat Martie 6, 2021 La 09.05.2020 la 16:48, Pandy a spus: Donez chiuveta cu picior, pentru baie. Bateria avea ceva, nu imi mai amintesc ce, dar vine asa cum e. Locatie Piata Progresul, Bucuresti. Alaturi de chiuveta se adauga si un suport de hartie igienica si un suport pentru sapun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Terminus75 Postat Martie 31, 2021 Share Postat Martie 31, 2021 Donez una bucata pantaloni Revit, marimea L, utilizati intens - se vede din poze. O mana priceputa ii poate aduce la o stare mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 1, 2021 Share Postat Aprilie 1, 2021 Donez casca Shoei GT AIR in stare buna, mărimea M Preferabil predare personala in București zona Costin Georgian. M-as bucura sa ajungă la cineva ce are nevoie de o casca, nu la vânzare pe OLX Tel:0725151258 Casca a fost revendicata, va pleca catre nou propietar azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Aprilie 10, 2021 Share Postat Aprilie 10, 2021 Se donează telefon OnePlus X. Stare tehnică perfectă, iar estetic arată încă foarte bine. Bateria rezistă de la o jumătate de zi la două zile, funcție de regimul de utilizare. Numai predare personală în Măgurele, Ilfov sau București, zona Parc Carol. Primul venit, primul servit. Pentru transparență, doritorii se anunță aici și ulterior comunicăm prin PM/telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Aprilie 10, 2021 Share Postat Aprilie 10, 2021 Rezolvat! 0722.640.268 sau 0770.615.451 pentru stabilit când și cum. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 11, 2021 Admin Share Postat Aprilie 11, 2021 Salutare comunitate! Donez pentru copilul / copiii unui coleg motociclist doua cutii mari cu diverse jucărele și piese Lego. Valabil doar ridicare personală din București. PS: pusoii nu se donează Edit: jucărele le s-au dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 11, 2021 Share Postat Aprilie 11, 2021 Acum 3 ore, l.u.v a spus: Salutare comunitate! Donez pentru copilul / copiii unui coleg motociclist doua cutii mari cu diverse jucărele și piese Lego. Valabil doar ridicare personală din București. PS: pusoii nu se donează Edit: jucărele le s-au dat! Lego a mai ramas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 11, 2021 Admin Share Postat Aprilie 11, 2021 Nu, le-am dat imediat, imi pare rău! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.alexandru Postat Aprilie 18, 2021 Share Postat Aprilie 18, 2021 Salut, Donez o pereche de manusi Alpinestars GPX, marimea L. Cusatura este rupta la degetul mijlociu si inelar, manusa stanga. Pentru cine este interesat, eu port marimea M, insa la modelul asta s-a potrivit L. Predare la Piata Progresul, Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 29, 2021 Share Postat Aprilie 29, 2021 (editat) Initial am zis sa o arunc, dar dupa am gasit o viziera noua si am zis ca poate cineva poate o sa vrea sa o foloseasca. Casca are undeva la 8-9 ani, iar de 6 ani e purtata de prietena mea. Niciodata cu cagula logic. Este mult mai zgariata decat se vede in poze iar gura de ventilatie frontala este sparta dar pentru oras e ok. Viziera neagra a inceput sa se decojeasca pe interior, habar nu aveam pana sapt trecuta, stiam doar ca mi-a zis ca nu mai vede nimic dar credeam ca e de la zgarieturile de pe ea. Nu a fost in accident, doar data cu ea de toate colturile posibile din neatentie. Pe principiu, eh, oricum era zgariata, hai ca oricum e veche etc Trebuie sa ii spalati interiorul, poate vreti sa o vopsiti, viziera alba e noua gasita in cutia castii, de ventilatia din fata am zis ca e sparta si marginea de cauciuc de jos a inceput sa cada, stiu ca am lipit-o la un moment dat. Poate cineva are nevoie de ea, daca nu, imi pare rau si o voi arunca. Mesaj privat, primul venit cu conditia sa fie cont creat macar acum 2 luni ( o sa ma uit pe topicurile postate, fara indivizii ca baiatul acela care intreaba cea mai sparta toba sau cea mai manevrabila motocicleta si dupa va face saraci care stati cu parintii) si bineinteles, trebuie sa veniti pe motocicleta sau scuter la mine acasa seara zilele astea ( bucuresti, prin dr taberei) Exclus trimis cu curieri. Nu vreau nimic pe ea, nici macar o bere pentru ca nu beau alcool. S-a dat casca! Editat Aprilie 29, 2021 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate