Ribo Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Salut, Se ofera spre donatie de catre un prieten, niste genti givi (topcase+laterale) sistem monolock. Precizez ca gentile nu au chei si topcase-ul nu are incuietoare ( se gaseste pe genti.ro) O sa le pastrez maxim 1 luna dupa care le arunc ca ocupa spatiu in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Salutare Ribo, Le-as dori eu. Iti trimis un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Martie 28, 2019 Share Postat Martie 28, 2019 Salutare, As avea si eu de donat o carena codita de ZZR model D (`90~92), culori visiniu/albastru. O sa vad daca gasesc si o poza pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Donez monitor Fujitsu-Siemens CRT de 17" perfect functional. Se poate ridica din sectorul 4, Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filos Postat Aprilie 6, 2019 Share Postat Aprilie 6, 2019 Salut, Cine doreste o pereche de pantaloni, nepurtati de mine, sunt in stare buna, fara julituri, cazaturi. Eu tin minte ca sunt PRX 9, dar nu sunt sigur 100% Se pot lua din Bucuresti (zona Calea Victoriei-Romana), sau ii trimit daca platiti transportul 0734 200 308 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Aprilie 6, 2019 Share Postat Aprilie 6, 2019 (editat) salut,ti-am trimis pm,ms Editat Aprilie 6, 2019 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 7, 2019 Admin Share Postat Aprilie 7, 2019 1. Diverse cagule windstopper + vara. 2. Costum ploaie dintr-o bucata, marime XL 2. Schuberth J1, marime 59-60, L, merge si XL. - Viziera si ochelarii de soare nezgariati. - Captusala are uzura datorita varstei. - Elementul de plastic semirotund este rupt la inchidere. Se poate cumpara, lipi, sau merge fara. 2. Shoei XR1000, marime L - Viziera in stare buna, exteriorul foarte bun, captusala uzata pe interior datorita varstei. Castile au difuzoare si microfon de la intercom - se doneaza fara! Castile se ridica din Bucuresti, Crangasi, primul venit, primul servit. Luigi - 0722 625 710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 Schubertul. Daca nu a sarit careva. Ma abonez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 7, 2019 Admin Share Postat Aprilie 7, 2019 Ok, adjudecat. Suna-ma sa stabilim cand o iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 10, 2019 Share Postat Aprilie 10, 2019 Donez Geaca piele Highway 1,folosita,nu este rupta sau zgariata Dar necesita schimbarea tuturor fermoarelor (2 la maneci si cel mare),pt ca nu se mai inchid. La una din maneci nu are cheita. Masura este L Predare in zona Restaurant Nicoresti sau zona Moldovei cu PM in prealabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Aprilie 10, 2019 Share Postat Aprilie 10, 2019 S-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berevoescu Mihai Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Am disponibile 2 bilete de tren de la aeroportul Stansted pana in Londra. Pot fi folosite pana pe 16 (sau 17) iunie 2019. Intrucat intru destul de rar pe aici, cine le vrea sa-mi dea un email pe mihaiberevoescu arond yahoo punct com. Le am in format pdf, trebuie listate si pot fi folosite. Biletele erau dus-intors dar in directia gresita (adica Londra spre aeroport si retur) iar mie imi trebuiau invers, asa ca am mai cumparat un set in directia buna dupa ce relatiile cu clientii de la Stansted express mi-au spus ca "early booking" bla bla "no change and no refund". Eu oricum nu le mai folosesc asa ca daca ajuta pe cineva, le dau cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura543 Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 On 07.04.2019 at 14:48, l.u.v said: 1. Diverse cagule windstopper + vara. 2. Costum ploaie dintr-o bucata, marime XL 2. Schuberth J1, marime 59-60, L, merge si XL. - Viziera si ochelarii de soare nezgariati. - Captusala are uzura datorita varstei. - Elementul de plastic semirotund este rupt la inchidere. Se poate cumpara, lipi, sau merge fara. 2. Shoei XR1000, marime L - Viziera in stare buna, exteriorul foarte bun, captusala uzata pe interior datorita varstei. Castile au difuzoare si microfon de la intercom - se doneaza fara! Castile se ridica din Bucuresti, Crangasi, primul venit, primul servit. Luigi - 0722 625 710 Buna! Mai e valabila casca Shoei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 28, 2019 Admin Share Postat Mai 28, 2019 S-a dat tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura543 Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 4 hours ago, l.u.v said: S-a dat tot. Mersi oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 14, 2019 Share Postat Iunie 14, 2019 Se donează: - geantă laptop Targus 15-16 inches, nefolosita. - geantă foto- video mică no name, la fel, nouă, nefolosita. Ambele zac de ceva ani prin casă și am dat accidental peste ele făcând curățenie în dressing. Poze atașate. CD-uri cu muzică: Tom Jones, 26 love songs. The very best of Santana. Aurelian Andreescu. Cântecele noastre, toate. O colecție cu 24 melodii românești interpretate de Dan, Spătaru, Margareta Pâslaru, Angela Similea etc. Nicolae Furdui Iancu, Cruce albă de mesteacăn, romanțe. Roy Orbisson, The very best. Roy Orbisson, love songs. Ștefan Hrusca, 20 ani. Vin colindătorii, colinde interpretate de Hrusca, Ducu Bertzi, Baniciu, Mircea Vintila etc. Elvis Presley, 2 CDs. Mozart, Eine kleine nachtmusik, Simfonia 41 în C major, Serenada 13 în G major, Concertul 2 pentru horn și orchestră. The Royal Philharmonic Orchestra, most famous hits, 2 CDs. The passion of Christ, 5 CDs, Luciano Pavarotti, Royal Music College, The Hollywood Symphony Orchestra etc. The most beautiful guitar music ever, 3 CDs. Le grands de l'accordeon, 2 CDs. To all the beautiful girls, 16 romantic instrumentals. Cu excepția unuia CD-urile sunt originale, cumpărate din diverse colțuri ale lumii. De aia le-am păstrat până acum. Primul venit, primul servit. Chiar dacă nu răspund imediat, ceea ce este foarte posibil, fiind în concediu, dacă cineva cere ceva se consideră rezervat. Livrare în București sau Măgurele, Ilfov. Nu trimit în țară, dar dacă cineva de mai departe dorește ceva și are pe altcineva prin zonă căruia îi pot înmâna produsele, foarte bine. Sunt pe aici până vinerea viitoare, apoi din nou între 2 și 13 iulie. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 14, 2019 Share Postat Iunie 14, 2019 (editat) @Kagemusha, aș vrea eu cd-urile astea: Roy Orbisson, The very best. Roy Orbisson, love songs. Mozart, Eine kleine nachtmusik, Simfonia 41 în C major, Serenada 13 în G major, Concertul 2 pentru horn și orchestră. Merci. P.s. dacă ieși cu floricica la plimbare spre nord poate le iei și facem joncțiunea pe undeva, eu stau pe Șos Chitilei. Editat Iunie 14, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 16, 2019 Share Postat Iunie 16, 2019 Ok. Dacă merg cu ea, le iau mâine cu mine. Dacă nu, aranjam cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 Eu as opta pentru: Santana The most beautiful guitar music ever, 3 CDs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 Adjudecat! Trimite un PM sau scrie aici cum ne putem vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 @Kagemushama intereseaza pe mine geanta foto, daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 La fel. Trimite mesaj sau scrie aici cum ne întâlnim. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 Eu m-am întâlnit, am primit CD-urile solicitate, mulțumesc. Mare domn, recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 19, 2019 Share Postat Iunie 19, 2019 Pfff, nu am văzut topicul la timp..aș vrea eu tom jones. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 19, 2019 Share Postat Iunie 19, 2019 5 hours ago, Flower-Power said: Pfff, nu am văzut topicul la timp..aș vrea eu tom jones. Mulțumesc. Am vorbit. Au mai rămas: - geantă laptop Targus 15-16 inches, nefolosita. Aurelian Andreescu. Cântecele noastre, toate. O colecție cu 24 melodii românești interpretate de Dan, Spătaru, Margareta Pâslaru, Angela Similea etc. Nicolae Furdui Iancu, Cruce albă de mesteacăn, romanțe. Ștefan Hrusca, 20 ani. Vin colindătorii, colinde interpretate de Hrusca, Ducu Bertzi, Baniciu, Mircea Vintila etc. Elvis Presley, 2 CDs. The Royal Philharmonic Orchestra, most famous hits, 2 CDs. The passion of Christ, 5 CDs, Luciano Pavarotti, Royal Music College, The Hollywood Symphony Orchestra etc. Le grands de l'accordeon, 2 CDs. To all the beautiful girls, 16 romantic instrumentals. @Pandy: trimite-mi datele de contact, sau ne vedem după 3 iulie. Între timp s-au dat și altele. Valabile încă: - geantă laptop Targus 15-16 inches, nefolosita. Aurelian Andreescu. Cântecele noastre, toate. O colecție cu 24 melodii românești interpretate de Dan, Spătaru, Margareta Pâslaru, Angela Similea etc. Nicolae Furdui Iancu, Cruce albă de mesteacăn, romanțe. Ștefan Hrusca, 20 ani. Vin colindătorii, colinde interpretate de Hrusca, Ducu Bertzi, Baniciu, Mircea Vintila etc. Elvis Presley, 2 CDs. To all the beautiful girls, 16 romantic instrumentals. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate