Flower-Power Postat Ianuarie 31, 2019 Share Postat Ianuarie 31, 2019 Corectie pe text, si tu o suni si o intrebi daca ai gresit cu ceva. https://kmkz.ro/de-ras/cum-se-agata-o-intelectuala?fbclid=IwAR3csGmD9q3T00yc7ButNLwW6jmiRhMpBW3gY7b4gIgMVRiVL4iDzEAX6ns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 Acum 20 ore, Christian 1 a spus: casca pentru femei? *sa nu plece de la cratita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 Trebuie motivata...prima data casca...apoi motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Despre apa: • Un bucureştean a băut apă de la robinet până a făcut pe el, iar acum are chioloții de un alb imaculat; • Autoritățile recomandă să cumpărăm apă plată îmbuteliată: ”E tot de la robinet, dar de acum 5 zile, când era bună”; • Nea Costel, precaut ca de obicei, spune că de două zile bea doar bere și vin, că nu se riscă să se atingă de apă; • Medicii le recomandă bucureștenilor să ia o pastilă de Calgon după fiecare pahar de apă, să nu apară probleme serioase; • Un profet avertizează: ”Mai deschideţi robinetul din când în când. Dacă vine roşu, înseamnă că mâine plouă cu broaşte şi în weekend vin lăcustele”; • Vasluienii râd de bucureşteni: ”Uăi, voi sunteţi proşti? O beţi aşa? Nu o treceţi prin pâine?” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut26 Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 heavy+fail.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 3, 2019 Share Postat Februarie 3, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 3, 2019 Share Postat Februarie 3, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 Zicea un flacau pe fb ca poti gasi multe scuze pentru a nu te uita la Badea vs motociclist, dar sa nu zici ca n-ai avut timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 Acum 5 ore, john17 a spus: Genial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 La 01.02.2019 la 13:43, Christian 1 a spus: Io la nevasta-mea,i-am luat motoru' prima si casca dupa.Daa' casca era full-face... Io la nevasta i-am luat motoru. la al meu n-am rca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 alea ie ale mele, ia se da pe kawe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Umor negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 https://9gag.com/gag/aQRzp87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 (editat) Eu cand va zic...voi batman, batman! Retineti: rochie de seara! Editat Februarie 5, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Mie imi place in bucatarie,dar nu sa gatesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Acum 5 ore, P T R a spus: Mie imi place in bucatarie,dar nu sa gatesc Dacă îi faci mic dejun cu servire la pat o să stai mai mult in bucătărie... asa cum îți place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 https://romantv.ro/2019/02/05/valiza-/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 asa scuze, autocorrect si-a facut de cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 @Latomeru știm la ce te gândești în ultima vreme. @frigider a intrat banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 Acum 11 ore, Flower-Power a spus: @Latomeru știm la ce te gândești în ultima vreme. @frigider a intrat banii? Da, asta este expresia corecta dpdv emotional. Gramatical - cui ii pasa? Popor de analfabeti/analfabeti functionali. Trebuie sa imbratisam realitatea.Anormalul a devenit firesc. Acum 12 ore, TETEA. a spus: bahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate