Kagemusha Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Grande Prémio TISSOT de Portugal 24-26 martie, Autódromo Internacional do Algarve Programul, după ora României. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Oleeee! Sa inceapa nebunia! Un sezon cum n-a mai fost altul (macar din prisma orarului curselor) Cel mai bun sa castige! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Acum 16 minute, TETEA. a spus: Oleeee! Sa inceapa nebunia! Un sezon cum n-a mai fost altul (macar din prisma orarului curselor) Cel mai bun sa castige! Prima pe teava.Haidaaa ca mult timp a trecut de cand n-am mai vazut o cursa. In alta ordine de idei,Izan Guevarra va absenta de la primele 2 runde de la moto2. Operatie de arm pump (desigur) si nush ce ligament. Anul asta moto2 cu Guevarra,Acosta si Lopez va fi un campionat de urmarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Sa inceapa nebuniaaaaa, campionul sa se decida in ultima etapa, pe ultimul viraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Diiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 in sfarsit diiiiii! dii Bestia diiii si diii Q, sa vedem ce face cu martoaga aia de Yamaha.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 (editat) Acum 35 minute, apriliacluj a spus: in sfarsit diiiiii! dii Bestia diiii si diii Q, sa vedem ce face cu martoaga aia de Yamaha.... Bastianini, campeon, zic ! Editat Martie 23, 2023 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Acum 7 minute, P T R a spus: Bastianini, campeon, zic ! mi-ar placea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 cred ca incet incet iar ne indreptam spre o era in care doar 3 insi se bat la titlu. mai bine decat "iar ia x titlul" dar totusi, cam putini 3. chiar as fi placut surprins daca altii afara de Q, Peco si MM s-ar bate la titlu. (AE a mers bine anu trecut, si miller pana la un punct) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Acum 22 minute, P T R a spus: Bastianini, campeon, zic ! are sanse! 4 la 1 sta bine Acum 3 minute, frigider a spus: chiar as fi placut surprins daca altii afara de Q, Peco si MM s-ar bate la titlu. eu zic ca o sa fii parerea mea, ca lupta se va da pana pe la ultimele 2 curse anul asta sigur nu se va decide titlul in ultima cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Acum 16 minute, frigider a spus: cred ca incet incet iar ne indreptam spre o era in care doar 3 insi se bat la titlu. mai bine decat "iar ia x titlul" dar totusi, cam putini 3. chiar as fi placut surprins daca altii afara de Q, Peco si MM s-ar bate la titlu. (AE a mers bine anu trecut, si miller pana la un punct) Pai si ce nu e bine cand e o batalie in 3 pt titlu?Mi se pare foarte bine. Chiar 4 vad. Nu excludeti Bestia.Sanse mai mici dar totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 daca se bat prea putini nu e bine ca nu e show, daca se bat prea multi nu e bine ca nu e doar un goat si urmaritorul lui care sa atraga lume. pai cum e pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Acum 2 ore, P T R a spus: Bastianini, campeon, zic ! Partikip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Problema e ca sunt putini constructori Kawasaki, suzuki , bmw , lipsesc, Ce frumos ar gi aratat grila cu numele astea. Cred ca sprinturile vor face diferenta la puncte, asta va fi interesant de urmarit strategiile care vor fi date peste cap.Vor forta in cursele de sprint... gumele si benzina nu vor fi o problema... cu siguranta o sa vedem niste lupte spectaculoase.La astea Marqito o sa fie favorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Mertois Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Am zis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Lame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Acum 4 ore, ioio_viola a spus: daca se bat prea putini nu e bine ca nu e show, daca se bat prea multi nu e bine ca nu e doar un goat si urmaritorul lui care sa atraga lume. pai cum e pana la urma? Naiba stie. E mai bine când se bat mai multi,clar. Dar csf ncsf dacă e unu the GOAT? Acum 2 ore, P T R a spus: Problema e ca sunt putini constructori Kawasaki, suzuki , bmw , lipsesc, Ce frumos ar gi aratat grila cu numele astea. Cred ca sprinturile vor face diferenta la puncte, asta va fi interesant de urmarit strategiile care vor fi date peste cap.Vor forta in cursele de sprint... gumele si benzina nu vor fi o problema... cu siguranta o sa vedem niste lupte spectaculoase.La astea Marqito o sa fie favorit. Nush man dacă e asa prob cu producătorii Dacă piloții sunt buni multi și se bat la victorie poate sa fie și mono marca Acum 1 oră, Le Mertois a spus: Am zis... Tradu și noua /mie ca nu pricep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Mertois Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 (editat) Acum 9 minute, frigider a spus: Naiba stie. E mai bine când se bat mai multi,clar. Dar csf ncsf dacă e unu the GOAT? Nush man dacă e asa prob cu producătorii Dacă piloții sunt buni multi și se bat la victorie poate sa fie și mono marca Tradu și noua /mie ca nu pricep Bestia câștigă, Martin și MM ies în primii 5, Bagnaia în primii 3, Alex M. în primii 7...Am pariat 19,6 ron pe treaba asta... Editat Martie 23, 2023 de Le Mertois Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Acum 3 minute, Le Mertois a spus: Bestia câștigă, Martin și MM ies în primii 5, Bagnaia în primii 3, Alex M. în primii 7...Am pariat 19,6 ron pe treaba asta... Suna plauzibil cam tot ce ai riscat tu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Hai ca măcar chiar si la mișto l-au luat doi și pe MM ca favorit Ar fi interesant de făcut un topic strict pentru a pune fiecare o lista cu top 3,5 sau chiar top 10 și la finalul campionatului sa vedem care a fost cel mai aproape de adevăr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 (editat) Acum 50 minute, frigider a spus: Naiba stie. E mai bine când se bat mai multi,clar. Dar csf ncsf dacă e unu the GOAT? Nush man dacă e asa prob cu producătorii Dacă piloții sunt buni multi și se bat la victorie poate sa fie și mono marca Tradu și noua /mie ca nu pricep Pariuri, bre. Sunt ultima inventie in materie de pacaleli de cand s-a interzis dublajul la mica/mare si rosie/neagra si dupa ce s-au lasat tiganii de alba/neagra la gura de metrou. Editat Martie 23, 2023 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Go Oli. Go Bez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Acum 10 ore, danypop a spus: Hai ca măcar chiar si la mișto l-au luat doi și pe MM ca favorit Tactici din alea sa pună presiune pe el. Dar ei nu știu ca el cu asta se hrănește :v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Acum 54 minute, frigider a spus: Tactici din alea sa pună presiune pe el. Dar ei nu știu ca el cu asta se hrănește :v Adevarat, am impresia ca MM mananca hate pe paine si-i da energie mai rau ca bateria Energizer Imi place optimismul lui Zarco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Acum 12 ore, frigider a spus: Dacă piloții sunt buni multi și se bat la victorie poate sa fie și mono marca MM campion! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate