damager Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 9 ore, Method a spus: doamne, motoretele astea sunt din ce in ce mai urate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Valencia stuff - Jorge Lorenzo recalls Valentino Rossi battle at Valencia title-decider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Ăla e down case-ul marca prof Constantin! Acum 2 ore, damager a spus: doamne, motoretele astea sunt din ce in ce mai urate eh, mai e pana ajung ca bat-motocicli-mobilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 La 22.11.2023 la 16:00, ioio_viola a spus: sigur mah, au planificat aia de acum un an sa-l futa pe Martin ca stiau ei ca el merge tare in Qatar si au mutat circuitul din primavara in toamna si au pus si asflat nou pentru asta :))))))))))) hai ca mai sunt 2 zile si Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pentru ultima data anul asta La 23.11.2023 la 8:29, Method a spus: +1 ltul cu nastrusnicii "de ce fac resurface tocmai acum? sa i-o dea lui Martin...Pecco/Ducati parca n-ar merge pe acelasi circuit". Eu nu stiu,lumea a luat-o rau.Sau se plictisesc pur si simplu si croseteaza.Si apoi incep sa si creada ce au debitat. Noroc ca mai sunt si oameni sanatosi la cap pe aici. Mvaaai, e nevoie sa explic ironiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 14 ore, Cavaleru a spus: ati vazut clipul asta? https://www.motogp.com/en/videos/2023/11/23/ive-come-with-a-helmet-and-a-suit-to-test-diggia-teases-2024-deal/484616?playlistId=425969&fbclid=IwAR3mPWtKy150DIo-svsxWq_hfMUyhlYLh7s1etyRjdHZeT8tqwGJnEIo80Q Imi place din ce in ce mai mult de Marini, supersimpatic si la faza asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Marini sau Digia ?/ Cred ca ii confunzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Gata si primu FP Peco in stilul obisnuit mai la coada parca 16, JM pe 3 batut de coechipierul Zarco cu primul timp apoi Digia pe locul 2. Bezechi pe 4 starturile exersate de JM l-au facut sa fie multumit si sa dea din cap de bucurie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 primii 15 intr-o secunda Marini pe 17, surpriza neplacuta! bine, vor mai fi multe schimbari, clar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Probabil au lucrat la ritmul de cursa si FB1 si LM10. LM10 cred ca isi doreste mai mult ca oricand victoria pe Ducati weekendul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 pai da, ar fi ultima lui sansa... ca dupa aia Honda, si mai apoi f probabil Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 (editat) 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: Marini pe 17, surpriza neplacuta! Nu-l da mort ca ala deja si-a facut traditie - vine ca Senna pe ultimele secunde blana orbitoare pe ultimul tur - atunci e grip'ul cel mai bun pe circuit.Numai ca e cu2 taisuri - daca te lasi pana in ultimul tur si fix atunci cade careva si da steaguri galbene - total fail. Cum se vede circuitul de mana de pilot - Q si MM in primii 10... Va fi batalie mare aici - toata lumea vrea sa faca o figura frumoasa,fiecare are interesele lui.Absolut toti : unu sa termine bine cu Honda,altul cu VR46,altul sa mai castige si el ceva,altul sa isi asigure un loc in gp,altul sa isi tina locul la uzina si tot asa. Si 95% din ei don't give a fuk pe inclestarea lui JM cu Bagnaia. Se vor bate unii cu altii ca hienele pe ciosvartele de carne. Abia astept Editat Noiembrie 24, 2023 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Brivio în locul lui Puig la Repsol; se pare că este unul dintre elementele care l-au convins pe Marini. Di Giannantonio foarte aproape de locul lăsat liber de către Marini la VR46; Aldeguer se pare că are ofertă să ajungă la Pramac în 2025. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 2 minute, PzKpfW a spus: Brivio în locul lui Puig la Repsol; se pare că este unul dintre elementele care l-au convins pe Marini. N-am citit nimic despre asta. Cumva a zburat pe sub radar pentru mine. Chiar o veste importanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 16 hours ago, Method said: Arată efectiv ca un Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 5 minute, PzKpfW a spus: Brivio în locul lui Puig la Repsol; HONDA. fixxed cred ca si parteneriatul cu Repsol are zilele numarate, din 2025 cred ca se vor desparte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 6 minutes ago, PzKpfW said: Di Giannantonio foarte aproape de locul lăsat liber de către Marini la VR46 Just now, apriliacluj said: cred ca si parteneriatul cu Repsol are zilele numarate, din 2025 cred ca se vor desparte Ar fi ocazia să vedem o altă schemă de culori la Honda după 30 de ani. Dar nu sunt convins: au un pilot spaniol iar dacă-și mai revin cu rezultatele, Repsol nu au de ce să plece. I-a dat Gigi cauciucul ăla bun azi: rapidsave.com_martin_practice_start-vaklwvsd7a2c1.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 21 minutes ago, therocketscientist1 said: N-am citit nimic despre asta. Cumva a zburat pe sub radar pentru mine. Chiar o veste importanta. https://www.the-race.com/motogp/davide-brivio-alpine-f1-team-honda-motogp/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 23 minute, PzKpfW a spus: I-a dat Gigi cauciucul ăla bun azi: Too late now Ce vesel e ca i-a iesit blana finally. Suta in 2.2 parca au?Nenorocire oricum.Sunt mai rapide decat masinile de F1 de pe loc. Acum 30 minute, PzKpfW a spus: Brivio în locul lui Puig la Repsol; se pare că este unul dintre elementele care l-au convins pe Marini. Nu ma astept sa faca minuni daca Honda nu isi regandeste modul de abordare al problemei.Insa tot e un lucru ff bun cand schimba managementul,pt ca de fapt de la management pleaca totul.Este cel mai important lucru.Fingers crossed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 La 23.11.2023 la 10:57, Cavaleru a spus: Intrebarea mea ar fii ce parere au cei de la Pertamina oare? ei au semnat cu echipa dar cu o echipa care merge pe Ducati, motoreta excelenta care a livrat performante foarte bune chiar in versiunea mai veche cu un an. Dar cum inghit galusca cu trecerea la Yamaha si lipsa garantiei ca-si vor vedea brandul promovat? Păi dacă pun moaca Doctorului pe bidoanele lor de ulei (parcă sunt producători de oloi, nu?) brandul e promovat cum nu se poate mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 JM89 incearca sa fie jucator, dar are niste jocuri cam proaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 4 ore, B.B. a spus: Marini sau Digia ?/ Cred ca ii confunzi. Nu mai crede, mai bine cerceteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 9 minute, therocketscientist1 a spus: JM89 incearca sa fie jucator, dar are niste jocuri cam proaste. copy paste MM... slabut dar i-a iesit pasenta. Problema lui, pt ca probabil nu au gandit-o in profunzime, este ca Peco acum o sa aibe parte de o sesiune in plus in care poate ataca Q2ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Deci mai nou e un avantaj sa nu te califici direct în q2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Bagnaia chiar este finut in comparatie cu el. Sunt sanse ca JM89 sa faca prostii de genul celor facute de Masia. Asta daca nu il impinge Tardozzi pe scari in seara asta sau maine si e declarat unfit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Chiar acum, therocketscientist1 a spus: Asta daca nu il impinge Tardozzi pe scari in seara asta sau maine si e declarat unfit. Vezi ca deja a început stafia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate