ANAF Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 ore, Method a spus: Pe Bulega l-am văzut demult - nada.S-a născut talent și va muri speranță. E bun, o sa-ti schimbi parerea daca uiti de partea cu stofa de campion. Morbidelli este mai degraba ce ai zis mai sus. Cu toate ca tipul e ffffok Acum 2 ore, frigider a spus: Regele s-a-ntors din medical și a luat a 100a victorie. Fastest lap in turul 21, la ambiție. ca restul sunt cai, nebuni ..pioni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 6 minute, ANAF a spus: ca restul sunt cai, nebuni ..pioni Ma extremizam și eu, ma desumflu etapele viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 oră, frigider a spus: Nu cred ca poți opri un pilot la modul asta. Mapping 8. Tot va fi penalizat clar cursa următoare, long lap sau 2LLP, a mai făcut cineva asta de curând, nu mai țin minte Nu cu Mapping 8, cu o sedinta in care se stabilesc prioritatile in cadrul echipei. La nevoie, JM nu va mai primi intregul sprijin al echipei.. la urma urmei la sfarsitul sezonului pleaca. Nu cred ca va fi penalizat... nu imi aduc aminte sa fi aparut vreo mentiune, pe ecran, confortm careia incidentul se afla sub analiza. A fost o gresala grosolana de pilotaj, in care bolovanul a pierdut controlul motoretei, in cel mai prost moment posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 21 minute, xt600 a spus: Nu cred ca va fi penalizat... Va fi, cu 2xLL pentru urmatoarea cursa in care va participa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Oke! Dar tot nu mi s-a parut ca s-a facut vinovat de ceva anume, in afara de prostie. Ajungem din nou la intrebarea filosofica: este penalizata eroarea umana sau fapta savarsita cu intentie. Regulament facut pe genunchi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Probabil ca in funcție de urmarile "greselilor" se interpreteaza si regulamentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Salut. Are careva un link pt cursa mare? Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 16 minute, yes! a spus: Salut. Are careva un link pt cursa mare? Danke Dacă ești la digi intri pe digi online și o vezi. Dacă nu, da mi pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 4 ore, frigider a spus: JM s-a răzbunat pe RF. Sa vezi ședință acum despre respect. Era urticat rău Rivola - și pe buna dreptate.Cade cade da îl da jos și pe celalalt de la echipa?facepalm Acum 3 ore, xt600 a spus: Ma tem ca de azi se vor impune ordine de echipa, la Aprilia. Si nu in favoarea sandilăului. Editat 3 ore în urmă de xt600 Sa facă cum a zis Rosberg ca le-a facut Wolff în F1 după ce s-au lovit : "plătiți jumătate din ce stricați dacă va loviți" A zis ca la ei a funcționat - gata cu prostiile când e pe bani Acum 2 ore, ANAF a spus: o sa-ti schimbi parerea Părerea mea nu contează. Contează ca el a fost în moto2 acum 5 ani...nu a reușit sa între în gp pt ca în moto2 nu mișca acul neam...a ajuns prin tot felul de competiții mai făcea și el 1 leu...ba și brusc după 4 ani de nimic "vai ce bun e în sbk - Bulega is a machine" De ce shit nu l-a luat Gigi în 2021 atunci de ce nu a ridicat marea mașină la gp? Eu asta nu înțeleg- timingul. Ma cum era ala asa bun de ce l-ai lăsat sa nimic 4 ani?Ma leși cu "mașinile" astea refreshuite....toată treaba seamănă cu formațiile alea de erau pe val în anii 90 și acum ies iar la tv la suprafață reuniți parca cu forța de un manager toți burtoși buhaiți și cu jumătate de par în cap încercând să mai facă de un hit... Bulega e ca 3SE - 30 years older cântând aceleași tristeți de melodii P.S. Oare Bulega și Andreea Iannone au același manager? Carierele ...De fapt îl jignesc pe Iannone dacă il compar cu nimeni Bulega- Iannone macar era rapid a și câștigat etape l-a și bătut de vreo câteva ori pe Dovi...nu era "a machine" dar mișca ceasul no argue there. Bulega... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate