grex Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 unde mai gasesc pudra de talc? ia dati o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 In orice farmacie. Ceri pudra de talc pt copii, cu aia mere cel mai bine sa pui cauciucul pe janta. Nu uita sa freci bine si camera peste tot, apoi bagi pudra de talc in cauciuc si dai bine si acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 cumpar 2 burdufi pentru amortizor fata, pentru mz rt, important este sa aibe dimensiunea de 25cm, si deasemenea burdufi de la lant, acestia au dimensiunea de 38cm; astept oferte, si recomandari! deasemenea as dori sa cumpar si manerul pentru partea stanga, cel care actioneaza ambreiajul. se pot folosi burdufuri:minsc,voshot, jawa,ij si pt lant vin bine alea de ij 0740848790 sau yd mes danytunky piese comuniste la comanda ucraina si ruisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veli_cu Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 spuneti-mi si mie de unde pot cumpara baterie de 6v din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 spuneti-mi si mie de unde pot cumpara baterie de 6v din bucuresti An targ la VITAN sau de la vreo chinezarie moto pt. copii deoarece merg pe bat de 6 v. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 caut aripi fata si spate ceva de genul cz 175 modele vechi 60,61 pret decent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 are cineva un dinam de CZ? mar interesa la un CZ de 175 din 1960. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 cumpar furca cu semeringuri bune pentru cz sport sau jawa 350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 cumpar furca cu semeringuri bune pentru cz sport sau jawa 350 Salut! Am niste bucati(aproape toate) de la o furca de cz. Nu stiu de la ce model este. Am facut alte pahare cu semeringuri pt ca semeringuri originale n-am gasit. Daca stii dimensiunile furcii care iti trebuie da-mi-le si verific si eu cu ce am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 caut si eu un kilometraj de minsk pentru un mosulica paznic care trebuie sa se duca la ITP si are doar o gaura in bord. mosu pune o bere si mei pun si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 caut si eu un kilometraj de minsk pentru un mosulica paznic care trebuie sa se duca la ITP si are doar o gaura in bord.mosu pune o bere si mei pun si eu nu pot sa te ajut insa pot sa iti sugerez ceva! Poate gasiti un ceas(nu ceas care sa indice ora, un indicator de ulei ceva de genul asta de la masina etc...) de dimensiunea potrivita si il faceti cumva sa stea acolo! eu asa am avut la hoinar! si nu au fost probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 caut capace laterale, sha aripa fata , bord , de Izh Planeta 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 caut si eu un atas mai usor... dati pm va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 caut si eu un atas mai usor... dati pm va rog! off topic: de unde pot sa fac si eu rost de un tricou cu mesajul: "Atentie la motociclisti"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 hai la reduceri la piese SH de nipra!!!!!! vine caldura si nu vreau sa mai vad maldarul de piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Sunt nou proprietar de Voshod 3 M si as vrea sa il readuc la echipare completa. Am nevoie de: - cric central; - contactul de pe bord, din dreapta vitezometrului; - yala antifurt; - crashbars. Orice sfat de modificare (dar nu fuscherei )de la moto similare e binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Salut Am nevoie de un far de mz etz complet, in stare foarte buna - geam ,oglinda. Scor de vara cine are pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 off topic: de unde pot sa fac si eu rost de un tricou cu mesajul: "Atentie la motociclisti"? se vor mai face tricouri... nu peste mult timp! asa ca stai cu ochiul pe "Discutii generale despre motociclism" voi face topic despre asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 URGENT cumpar furca cz sport, sau cel putin partea superioara a furcii, modelul din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 URGENT cumpar furca cz sport, sau cel putin partea superioara a furcii, modelul din poza URGENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 urgent indreapta-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 urgent indreapta-le exista vre-o modalitate de indreptare a tevilor prinse in juguri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 cumpar primesc ori ce , platini de jawa 350 6v ... pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 urgent indreapta-le le-as indrepta dar cum??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 exista vre-o modalitate de indreptare a tevilor prinse in juguri? ... in juguri nu prea cred ca ai sanse sa le indrepti ... le-as indrepta dar cum??? ...primul sfat nu le incalzi...fa-le la rece...am vazut ca nu sant arcuite rau,ia doua bucati de lemn pune teava pe ele si inca o bucata de lemn deasupra si loveste cu un ciocan greu baross de preferinta si uita-te dupa fiecare lovitura cat sa dus din indoitura,eu asa am reusit sa indrept o pereche si arata mult ma rau decat astea ale tale ...bafta ...sau daca ai posibilitate tragele pe role ,sau pe strung daca ai un prieten strungar daca nu prima varianta sau ultima si cea mai buna schimba-le !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate