myagi Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 ARI, schnauzer urias, are 8 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 el e Riciu....cel mai tare motan;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Pe Puflei al meu(Rocky, dar ii spun asa pt ca este foarte gras) tocmai l-a accidentat o bicicleta acum doua zile:( Norocul lui a fost ca era un copil si nu mergea foarte tare, ca atlfel....nu-l vedeam bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Pufu a mai crescut si Luana il adora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Am doua fetite super dulci care vreti sau care stiti pe cineva. Talie mica Eu am una din acceasi ramura de rudenie e super desteapta alarma cea mai buna simte orice suspect mananca mai nimic nevoile numai afara .Astea sunt surorile mai mici din aceeasi mama. Monitorul este de 17 " ca sa aveti o unitate de masura TEL 0748459168 VALENTIN este nepotul meu sau SILVIA cumnata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Ea e Cori acum o luna si ceva. Intre timp a mai crescut vreo 2 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nomad_shop Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 (editat) Nume: Maur aka sistem de alarma. Corcitura ciobanesc caucazian ASL 1 an mascul Magazinul Nomad Editat Februarie 26, 2006 de Nomad_shop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Eu am cele mai plictisitoare animale_care dp parerea mea nici macar nu ar trebui catalogate drept animale:adica am pesti N-am poza,da ce-ati vedea oricum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Pestii au cea mai interesanta calitate: TAC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Eu am cele mai plictisitoare animale_care dp parerea mea nici macar nu ar trebui catalogate drept animale:adica am pesti N-am poza,da ce-ati vedea oricum? dc sunt plictisitoare? depinde ce pesti ai... au am un pirahna si nu e plictisitor deloc...e chiar frumusel si dement sunt destul de inteligenti....a ajuns nebunu' sa ma cunoasca si sa ma lase sa bag mana la el sa-i curat acvariul si sa scot resturile de carne(restul "intrusilor" il sperie si cred ca i-ar musca daca ar avea ocazia) Pestii au cea mai interesanta calitate: TAC! he-he...tac, asta-i adevarat al meu sare noaptea din apa si se loveste de capacul din stejar masiv....imaginati-va cum se aude um peste de 400 g lovindu-se de un lemn m-am obisnuit deja si nu ma mai trezeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Sa vedeti ceva fff haios.Am ras cu lacrimi! Sa vedeti ceva fff haios.Am ras cu lacrimi! schleichdich.wmv schleichdich.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biscq Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 M-am gandit ca aici o sa fie vazut de mai multi iubitori de animale so: Gasit doberman, nu stiu varsta, cam amarat, nemancat si cred ca a stat cam multicel pe strada. Pare bland, adica a mancat din mana si unde sta mai sunt 2 caini si am vazut ca nu au avut nici un fel de problema... Am pus anunt in zona pana acum nici un semn de la un posibil propietar, banut de identificare sau cip nu are, momentan sta la un depozit daca cineva crede ca poate sa aiba grija de el... sa dea un semn... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 M-am gandit ca aici o sa fie vazut de mai multi iubitori de animale so: Gasit doberman, nu stiu varsta, cam amarat, nemancat si cred ca a stat cam multicel pe strada. Pare bland, adica a mancat din mana si unde sta mai sunt 2 caini si am vazut ca nu au avut nici un fel de problema... Am pus anunt in zona pana acum nici un semn de la un posibil propietar, banut de identificare sau cip nu are, momentan sta la un depozit daca cineva crede ca poate sa aiba grija de el... sa dea un semn... Multumesc! Ar fi bine sa spui si zona unde a fost gasit catelul si daca are ceva semne particulare,te pricepi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 asta-i Nero(aka:Nelutz) are 10 anishori si adora pisicile cu cartofi prajiti si tziganii cu mushtar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Aici este catelusha mea de 3 ani in drum spre mare. Se numeste Rita. Voi reveni cu poze cu restul "menajeriei". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 hey!ma bucur sa vad ca snt atati iubitori de animale pe acest forum!am si eu caini pisici cai gaini si toata menajeria da la bunici din pacate :) .vreau sa mi iau si eu in apartament un sufletel acolo.ma gandeam la un canar!are cineva p-aici asa ceva?nu vreau sa l tin in colivie toata ziua da ma gandesc ca daca il las prin casa se caca peste tot.asa ca vreau sa il tin pe balcon care e maricel si izolat/incalzit iarna.si din experientza personala se supara daca snt lasati singuri cam toata ziua si de multe ori si noaptea?am inteles ca nu snt atat de galagiosi precum papagalii si ca unii canta?care stie sa mi zica si mie preferabil pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Eu am un coibanesc mioritic (potaie gigant aka Sasha) si o boxeritza pitica si dilie aka Cora! Si mai are prietena mea (dar este k si al meu) un cocker pe nume Max! Toti sunt dusi cu capu', ca deh asa stapan asa catel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Asta e Kyra (scris cu "K" si cu "Y" sa fie mai jmechera) ,catzelusha mea frumoasa de 2 anishori si ceva..si o iubesc foarte foarte mult!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonic_Creature Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Aceasta este catelusa mea Blecky..sau mai bine zis,a fost..pt ca azi-noapte a decis ca este timpul sa paraseasca aceasta lume si sa se indrepte spre una mai buna..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 (editat) Iete si p-al meu. Il cheam Lucky dar a fost botezat Thomas ca cica i se potriveste mai bine. E gasit acum aproape 2 ani pe plaja de la Eforie, este motan in toata firea isi ia omorul sistematic de la prietenii de cartier, dar e upgradat, are suruburi in picior. Editat Aprilie 28, 2006 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Iete si p-al meu. Il cheam Lucky dar a fost botezat Thomas ca cica i se potriveste mai bine. E gasit acum aproape 2 ani pe plaja de la Eforie, este motan in toata firea isi ia omorul sistematic de la prietenii de cartier, dar e upgradat, are suruburi in picior. robocop sa sa i pui si niste mitraliere ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonic_Creature Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 Inca cateva fotografii cu catelusa mea care ieri 28.04.2006 a decis ca este timpul sa ne paraseasca...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 adica a fugit?sau a murit sau ce?i don t get it!btw!u look nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Iete si p-al meu. Il cheam Lucky dar a fost botezat Thomas ca cica i se potriveste mai bine. E gasit acum aproape 2 ani pe plaja de la Eforie, este motan in toata firea isi ia omorul sistematic de la prietenii de cartier, dar e upgradat, are suruburi in picior. E exact ca al meu!Are pana si pernutele de la labute negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonic_Creature Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 adica a fugit?sau a murit sau ce?i don t get it!btw!u look nice A murit vineri dimineatza. ....Avea 9 anisori si a fost cea mai dragalsa catelusa din lume....I will always miss her Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate