ZIDU' Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 pe stanga nu e nici un restrictor. Canistra aia de pe stanga este catalizatorul si modelele euro 1 - cele pana in 2003 au evacuare partiala din catalizator. Scoti dopu - nu mai lucreaza calumea catalizatorul, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Are cineva toba aftermarket ? Am eu un Leo Vince luat de la un KTM LC4 640. Motivul schimbarii a fost greutatea mare a tobelor originale. Consumul nu a crescut absolut deloc (la 90-100 pe sosea imi ia 3,5) si se simte un cuplu mai bun in ture joase si medii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 si la viteze mari cum se comporta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Eu am pus un Scorpion in locul tobelor originale. Pana acum nu am gasit niciun "minus". A rulat in toate conditiile ( o am de vreo 2-3 ani) si nu as mai renunta la ea pentru nimic in lume! Mentionez insa ca este modelul facut/recomandat pentru motorul meu si nu o improvizatie. Cred ca si asta are o oarecare importanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 o lista cu filtrele auto compatibile cu 650 gs. poate este folositor pt cei care intentioneaza sa il schimbe ,au de unde alege in functie de pret si de dimensiune (cea ce este foarte important la modelul cu abs) ca nu prea este loc . eu am ales unul de la COMLINE fiind mai mic ca dimensiune decat UFI sau MANN ALCO -SP2156BLUE PRINT -ADV182306BOSCH -F026403006CHAMPION - L488/606CLEAN -MBNA1556COOPERS -FT5785COOPERSFIA -FT5785FEBI -30754FIAAM- FT5785FILTRON -PP836/2FRAM -G10147HENGST- H155WK02HENGST- HW155WK02KOLBENSCHM- 50014289MAHLE -KL156/3MANN- WK69/2MEAT&DORIA -4351MECAFILTER -ELE6101MEYLE -100 323 0003MOTAQUIP VFF556MULLERFILT FB295PBR AG-6131PURFLUX -EP204SCT ST -6108SOFIMA -S 1833 BSWAG -30 93 0754TECNOCAR- B77UFI -3183300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 buna treaba asta cu filtrele; la mine UFI abia o incaput acolo, tot cu stuturi taiate la jumatate; la un model cu abs sigur nu incape! Aveti in vedere ce cumparati aftermarket! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 filtre auto? de aer? de ulei? de benzina? de polen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 singuru care include tevi e ala de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 (editat) BENZINA...... chiar asa de greu era de inteles! trebuia cautat un filtru din lista dupa cod si se observa imediat despre ce este vb. da este adevarat trebuia sa specific si eu,sorry! Editat August 31, 2013 de ow3x3xpr3ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tungus Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Ce cod are cel de la COMLINE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 hehe, mi-a venit o piesulica, ghici ciperca ce-i! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Ce cod are cel de la COMLINE? EFF144 mie imi pare parca o idee mai mic ,eu am reusit sa il inghesui acolo si sta si arata foarte ok, este adevarat ca am taiat tevile foarte scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
versatil Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 (editat) Are cineva idee de unde as putea procura ansamblul de fixare al basculei (bolt, saibe, piulita)? De preferat in Bucuresti sau Brasov. Editat Septembrie 1, 2013 de versatil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssminkly Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Are cineva idee de unde as putea procura ansamblul de fixare al basculei (bolt, saibe, piulita)? De preferat in Bucuresti sau Brasov. De la Contempo Brasov, daca vrei. Imi dai codurile si daca iti convine pretul te duci la contempo si le iei cand ajunge comanda. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0176&mospid=51607&btnr=33_1045&hg=33&fg=35 banuiesc ca ai nevoie de 2,3,4,5,13,14,15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 axul rotii din fata e montat corect asa? imi pare cam ciudat spatiul de linga furca in partea cealalta arata asa: pare sa corespunda cu ce e pe realoem (a trebuit sa o duc la schimbat rulmentii in Constanta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 hehe, mi-a venit o piesulica, ghici ciperca ce-i! pe mine m-ai facut curios , CE E ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 axul rotii din fata e montat corect asa? imi pare cam ciudat spatiul de linga furca in partea cealalta arata asa: pare sa corespunda cu ce e pe realoem (a trebuit sa o duc la schimbat rulmentii in Constanta) e ok, axul rotii are un guler si strange pe distantier cand il infiletesi in jamba stanga. Jamba dreapta are penseta care se strange pe ax. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fratelescris Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 axul rotii din fata e montat corect asa? Photo0053.jpg imi pare cam ciudat spatiul de linga furca in partea cealalta arata asa: Photo0056.jpg pare sa corespunda cu ce e pe realoem (a trebuit sa o duc la schimbat rulmentii in Constanta) Pare a fi corect. Asa ramane spatiul acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 pe mine m-ai facut curios , CE E ?! Greu de crezut dar in cutioanta se gaseste un cablu de ambreiaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Tare ciudat in ditamai cutia un simplu cablu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Salutari posesori de F650, sunt posesorul unei Honda Hornet model 2006, o motocicleta foarte buna si foarte frumoasa apx. 20k de km petrecuti impreuna si sunt foarte multumit de ea. Toate bune si frumoase dar aud numai vorbe frumoase despre de BMW F650GS. Am rugamintea sa ma sfatuiti si pe mine deoarece Imi doresc de mult un BMW dar pana zilele trecute credeam ca nu imi permit o asemenea bijuterie. Am observat pe internet ca se gasesc GS-uri si pe la 2500 de euro. Eu as vrea sa vand hornetul meu si sa trec la un GS, dar ma intreb daca GS-ul pot sa il folosesc si prin oras la fel de usor ca un naked (sa merg la serviciu cu el zilnic). Tind sa cred ca da, dar poate ma convinge cineva Prietenii mei cu care mai ies in plimbari au numai motociclete de asfalt (VFR, Hornet) oare pot sa merg in rand cu ei cu GS-ul? Bugetul meu este de 2500 de euro, cam ce an imi recomandati? Posesorii de F650GS se intalnesc in vreo zi in Bucuresti, as vrea sa ma urc pe un GS sa vad daca mi se potriveste. Imi place foarte mult ca aceasta motocicleta se poate folosi pe orice fel de drum. Va multumesc pentru sfaturi, drumuri bune sa avem. P.S. Rotile la GS nu trebuie centrate din cand in cand fiind pe spite? Eu asa faceam la bicicleta cand eram mic Editat Septembrie 4, 2013 de Straic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Greu de crezut dar in cutioanta se gaseste un cablu de ambreiaj! Hau maci ? :-) de la Bavaria ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atomykatt Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Salutare, Eu merg zilnic pe un Dakar si pot sa zic ca nu am probleme in trafic. Chiar ma ajuta destul de mult unghiul mare de bracaj. Daca vrei sa vezi cum e GS-ul am unul din 2000 la vanzare. Te invit sa te dai pe el sa vezi cum iti "vine" Daca iti place bine, daca nu, la fel de bine. Singura problema e ca nu mai are numere, deci e putin limitata zona de plimbare Si se incadreaza si in buget, sau il facem sa se incadreze Eu de 16000 km cu dakarul nu am centrat rotile... Da-mi un PM daca te tenteaza... Editat Septembrie 4, 2013 de Atomykatt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Rotile necesita centraj doar daca o comiti grav. - sarit cu el, luat sine de cale ferata pe la 120, treburi ja care ai sparge cu succes jante din aliaj. Pe autostrada si drum bun te tii pana la 160 de prietenii tai. mai sus nu poate prea mult. cand se strica drumu - ei plang tu mergi cu 160 in continuare in oras sunt ok pt ca ai vizibilitate mult mai buna de pe gs - datorita pozitiei. Bounus - controlabil pe ud, zapada, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Si pe langa faptul ca ai pozitie buna si vizibilitate ai si un consum ff bun, evident daca mergi un pic mai normal cu ia fata de Hornetul care consuma ceva, eu la un mers de 100-110 km am ajuns si la 3 litri la suta de km, asa ca merita GS-ul asta daca nu te deranjeaza putin ca este mono cilindru si se simte putin fata de Hornet, dar te vei obisnui. Cand o sa faci un traseu de vreo 1000 km o sa realizezi ce afacerea ai facut lundu-ti un GS. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate