Sari la conținut

Cine are BMW 650 F gs/Dakar (2000+, INJECTIE)

Postări Recomandate

pe mine m-au plimbat peste o juma de an pt o saiba:

- ca au fost inundatii in DE

- ca s-a sters baza de date

- ca s-au schimbat codurile

- ca s-a mutat sediul

etc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Exista asa ceva?

Eu am gasit doar Service Manual pt. GS/Dakar

Pe asta ti-l pot trimite.

Da exista,este un manual cu chestii generale despre motocicleta,cum se intretine si detalii despre fiecare buton, bec, etc.

Service Manual chiar tu mi l-ai trimis :)

Link spre comentariu

Oooops! N-am fost atent. Oricum era de bine, incercam sa ajut... :crack:

In cazul asta, Driver Manual-u' poate fi carticica pe care am primit-o odata cu mobra; insa e in italiana. O scanez si ti-o emailez, insa nu promit ca saptamana asta...

Link spre comentariu

Destinatia lor din nume este diferita "Manual de Utilizator" si "Manual de reparatie", unu te invata cum sa folosesti motocicleta si unu te invata sa o repari....Eu unul, nu m-am mai urcat niciodata pe un GS si de aceea l-am cerut, vroiam sa vad exact ce recomanda producatorul. Nu cred ca este ceva rau in a citi manualul si recomandarile celor care au facut motocicleta.

Editat de Straic
Link spre comentariu

am si eu o problema . Trebuie sa schimb un radiator la un GS si nu stiu la cine sa apelez sa imi faca unu nou de calitate si dupa dimensiuni etc . A mai avut cineva problema ? Unde ati mers cu el sa il faceti ?

Link spre comentariu

Inaltatoarele de ghidon pe care le-am facut, montate pe modelul cu ABS. Inaltime noua: 60mm (cele vechi erau de 35 mm). Nu e nevoie de nici o alta modificare.

La modelul fara ABS, e nevoie de o conducta de frana mai lunga.

post-14189-0-52447300-1396599909_thumb.jpg

post-14189-0-26847100-1396599921_thumb.jpg

post-14189-0-21784900-1396599930_thumb.jpg

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Inaltatoarele de ghidon pe care le-am facut, montate pe modelul cu ABS. Inaltime noua: 60mm (cele vechi erau de 35 mm). Nu e nevoie de nici o alta modificare.

Esti sigur ca proprietarul motorului nu inlocuise deja conducta originala pentru cele de 35?

Si eu am inaltatoare de 35 pe modelul cu ABS si a trebuit sa inlocuiesc conducta originala cu una mai lunga.

Link spre comentariu

am si eu o problema . Trebuie sa schimb un radiator la un GS si nu stiu la cine sa apelez sa imi faca unu nou de calitate si dupa dimensiuni etc . A mai avut cineva problema ? Unde ati mers cu el sa il faceti ?

Am citic si eu de ceva firma care facea radiatoatre pe comanda...citeste pe:

/index.php?/topic/675742-radiatoare-motociclete/

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

nici o miscare pe aici din 7 aprilie :). Sa vedem daca reusesc sa scot eu un raspuns de la voi, ma bazez ca ploua afara :D . Acum 2 zile m-a speriat putin cineva spunandu-mi ca el merge cu un GS Dakar cu 3000 de ture la 100km/h si 4000 - 120km/h....Eu stiu sigur ca la 120km/h am apx 5000 de ture si la 100km/h parca 4000. Mai stiu ca imi patineaza ambreiajul, dar dupa 5000 de ture si nu cred ca poate fi diferenta asa mare, de 1000 rot/min intre doua motoare identice (la motor, al meu este GS normal).

Stie cineva cam ce turatie ar trebui sa aiba GS-ul la 100km/h respectiv 120km/h in treapta a 5-a?

Editat de Straic
Link spre comentariu

Ma bag si eu cu presupusul...

Diametrul diferit al rotii fata (daca senzorul de viteza e pe fata) nu modifica turatia la aceeasi viteza a celor doua mobre?

Link spre comentariu