toasted Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Taxidermia, Requiem for a dream, Dancer in the dark, Pi, Reservoir dogs, Trainspotting, Pulp fiction, Snatch(astea 2 sunt primele pe lista), Lock stock and two smoking barrels, Zeitgeist (recomand), Grindhouse, The virgin suicides, It's all gone(pete tong) ...pfff, is multe Top: 1.Pulp fiction 2.Snatch 3.Reservoir dogs 4.The virgin suicides ...cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iii Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Ultima legiune (THE LAST LEGION)..regia:Doug Lefler.O povestioara tare draguta...caluti..razboi..nu va dau mute detalii ,dar il recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 ...si fiindca a scris cineva de taxidermia...hukkle, o mica poezeala sarcastica si tare frumos filmata ( tot gyorgy palfi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Extrem de prost Beowulf.Daca cauti film evita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Asta e ala in care apare jolina nude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 MONSTER INC...cui ii plac filmele de animatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Aaaa, ca veni vorba de animatii. Au facut astia de la Pixar un film scurt care a luat si Oscar (parca!) pentru cel mai bun film scurt de animatie (sau ceva de gen, apare in genericul de inceput premiul oricum), intitulat "Geri's Game". Este absolut demential! Din gama Pixar mai era si "The Chubb Chubbs" care-i la fel de adorabil, precum si "Lifted", care este mortal . Si mai e unul dintre primele lor filme animate, de prin '88, "Tin Toy", care-i cute rau. Si unul dintre preferatele mele, pe langa "For the birds", este "Knick Knack" din '89, povestea unui om de zapada din interiorul unui glob din ala de sticla cu fulgi de nea, care vrea sa se alature celorlalte suveniruri din camera, la o petrecere, insa globul de sticla il cam...jeneaza. Le gasiti pe DC pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scrum Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Intre filmele care le-am vazut recent, mi-a placut Shoot'em Up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 @ toasted. iti recomand si seria pusher, ca vaz ca esti pe felie. o sa iti placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) Ultima legiune (THE LAST LEGION)..regia:Doug Lefler.O povestioara tare draguta...caluti..razboi..nu va dau mute detalii ,dar il recomand. nu e cine stie ce ...pt copilasi.. m-a enervat de la inceput filmul ca au fost preluate unele faze din GLADIATORUL asa ...Gladiatorul The village Brave heart The Patriot Edward Scissorhands The score Once upon a time in America MOGDILIANI THE CINDERELLA MAN !!!! UN PIANIST PE OCEAN Editat Decembrie 1, 2007 de klin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) Asta e ala in care apare jolina nude? E atat de prost incat am aflat dupa cateva zile ca era Jolie dezbracata in el.Nu poti sa te uiti 5 min legate la filmul asta. O sa-l iau iar sa o vad. Recomand American Gangster.Tare! Editat Decembrie 1, 2007 de da'beorz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 @krupp - s-a notat si da...american gangster e f tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 niste comedii mortale stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonzailah Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 1. Nasul 1,2,3 2. Shawshank Redemption 3. Goodfellas 4.The Devil's Advocate 5. Scarface 6. American History X 7. Fight Club 8. Lord of The Rings I, II, III 9. Sin City 10. Pulp Fiction 11. Kill Bill Nu neaparat in ordinea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 1. Bronx Tale 2. Forrest Gump 3. Shawshank Redemption 4. Vanilla Sky 5. Scent of a woman 6. La vita e bella 7. Moartea domnului Lazarescu 8. Braveheart 9. Bruce Allmighty 10. Notebook Si ar mai fi... Bineinteles ordinea nu este data de cifrele din stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 (editat) Cel mai tare film pe care l-am vazut eu e "Hot college babe in stockings and thong sucks and fucks college virgin" Editat Decembrie 2, 2007 de Narko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Salut.Vin si eu cu un film de prin anii ,80,italian parca:CURSA INFERNALA. Vin si cu o rugaminte:ar putea cineva sa imi dea acest film sau cel putin sa imi spuna numele original? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Cursa Infernala? Nu cumva Speed cu Keanu Reeves? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Cursa Infernala? Nu cumva Speed cu Keanu Reeves? Chiar nu mai tin minte.Mi-am amintit de el,i-am spus fiului meu care e bolnav de motociclete si acum ma piseaza ca vdea sa il vada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 J'Attendrai Le Suivant 596e7Bs4xQk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 J'Attendrai Le Suivant 596e7Bs4xQk foarte TARE da nu l-am gasit pe nimic gen odc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 nu stiu daca le-a mai pus cineva, io abea le-am vazut si recomand calduros: 1. Death Proof 2. Four Rooms ambele regia lui Tarantino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 nu stiu daca le-a mai pus cineva, io abea le-am vazut si recomand calduros:1. Death Proof 2. Four Rooms ambele regia lui Tarantino subscriu la Four Rooms, e de-a dreptul bestial! Good one! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 unul de sezon: http://www.youtube.com/watch?v=zXLtM7JO50E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) pentru cine nu a vazut asa ceva: VALEA LUPILOR e super tare filmul(parerea mea) si asta: THE LOST ROOM Editat Decembrie 23, 2007 de piticu_terorist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate