cooldeep Postat Ianuarie 13, 2021 Share Postat Ianuarie 13, 2021 J 14 hours ago, igi said: Am avut eu modelul mai simplu. Cat dai atata face..... N-au absolut nimic in comun cu Enduristanele ce le am acum. Dupa cazatura asta au fost de aruncat..... Enduristanurile le consider ca fiind inversul afirmatiei cat dai atata fac. Pt cat de mult ofera costa foarte putin. Sa ajutam colegii cu o recomandare https://m2r-moto.ro/collections/genti-si-bagaje-moto/products/genti-monsoon-3 Si mai pune o data si aici poza aia cu masina care s a infipt in tine 33 minutes ago, Lucian_M said: Mi-a fost furat un powerbank masiv, cablul aferent și o pereche de căști (nu ieftine) din tankbag, în BG, moto la nici 50 m, parcare cu lucrători (încasatori). Cutiile de plastic sau aluminiu sunt cele mai ok, dacă nu se fură mobra cu totul. Oare sunt singurul care cara dupa el oriunde tankbagul? Uneori chiar si in birt la masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 13, 2021 Share Postat Ianuarie 13, 2021 Am zis că n-are cine să se lege de el, fix în ochii mei. Țeapă, învățătură de minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Ianuarie 13, 2021 Share Postat Ianuarie 13, 2021 Acum 1 oră, cooldeep a spus: Sa ajutam colegii cu o recomandare https://m2r-moto.ro/collections/genti-si-bagaje-moto/products/genti-monsoon-3 Intreb si eu ca un necunoscator Poate nu am bani de enduristan.... Daca merg pe logica cat dau atata fac... sidebag-urile de la 21 brother n-or fi bune de nimic? La 135 euro mai ca fac cu ochiu... http://www.21brothers.eu/21brothers.eu/SAKWY_30L.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joby_toss Postat Ianuarie 13, 2021 Share Postat Ianuarie 13, 2021 Hai ca-mi dadusi o idee! O sa incerc pe weekend sa vad cum vin pe moto coburile mele de touring pe bicicleta. Am Vaude Aqua Back, asemanatoare Ortlieb. Mai usoare si mai streamline ca astea nu cred ca gasesc, secretu' e sa nu le abuzez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 13, 2021 Share Postat Ianuarie 13, 2021 Acum 4 ore, einstein1984 a spus: La bani putini unii folosesc si asa ceva https://www.ortlieb.com/fr_fr/produits/sacoches-de-velo/sacoches-de-roue-arriere Ortlieb și bani puțini, hai c-ai zis-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Ianuarie 13, 2021 Share Postat Ianuarie 13, 2021 8 hours ago, raducanescovan said: Intreb si eu ca un necunoscator Poate nu am bani de enduristan.... Daca merg pe logica cat dau atata fac... sidebag-urile de la 21 brother n-or fi bune de nimic? La 135 euro mai ca fac cu ochiu... http://www.21brothers.eu/21brothers.eu/SAKWY_30L.html Or fi nu or fi. Poti sa le cumperi si sa le testezi si apoi sa ne spui. Lomo avem testate in grup, bani aruncati. Pana una alta de BF enduristanurile prin M2R Moto au fost la vreo 250 de euro. Cum spuneam pt ce ofera la banii aia pretul este mai mult decat bun. Eu am fost in mica asta iesire din acest video. La secunda 12 cade colegu nostru de pe motorul lu @igi Apai gentile nu or avut nimic. Apoi se duce la roadbook si da masina peste el, gentile nu au nimic. Personal nu sunt fan nici o firma. Dar cand un produs ma convinge la altii sau la mine, m a convinge. Am o geanta si un tankbag de la swmotech. Fara nici o remuscare spun ca e hotie la drumul mare, cat costa si cat de proaste sunt. Sunt faine noi, nefolosite, dar dupa cateva luni apar probleme. Fermoar chingi si altele. Sa zic ca in video ala mi s au rupt suruburile de la suportul de la rackul de topcase care danseaza pe acolo si imi rupe rackul de plastic si sparge stopul. 1500 de euro or fost gentile de alu de la swmotech, nu ploua in ele, deloc, dar restu... De toata jena. As testa oricand boomot (sau cum se scrie) sunt sigur ca se comporta la fel, dar pretul e juma. Am testat si variante ieftine de la decathlon, acei saci etansi, vreo 20 de euro 60L, unu din ei l am frecat pe serpentine o secunda de asfalt, nu mai e impermeabil, iar al 2 lea cand il am cu mine, mi frica sa nu cumva sa scap motoru ca se rupe si s au dus bagajele mele. Am avut si un bagaj mic din kaufland, perfect de haine de ploaie, de 5 ori mai gros ca sacii de la decathlon, am zis ca nare moarte, l am avut cu chingi prinse de suportu de sidecase. Prin muntenegru s a rupt o ureche prin care era trecuta chinga, a alunecat cumva si m am intors juma de km dupa sac, fara vreo speranta de a mai recupera ceva. Eu ma bucur cand am colegi si prieteni care testeaza lucruri, ma scutesc de multe cheltuieli si pot sa imi fac o parere obiectiva. Iar asta cu eu nu pic, sunt povesti. Am oglinzile de pe vechiul moto si au vreo 5 ani, au scapat pana in sept cand am inchis din greseala sidestandul in benzinarie si cand am lasat moto pe o parte s a oprit in pompa si una din oglinzi a zis ca ei ii place in mai multe bucati... Nu spun ca kriga nu s mai faine, dar costa de 3 ori mai mult. La ora actuala consider ca cele mai bune rapoeturi pret/calitate sunt oferite de enduristan si vine tare din soate boomot. PS sunt un mare fan al materialelor tip banner, am facut ani de zile canyoning si speologie, am avut transportere si "banane" cusute de mine personal sau rucsaci de difeirte materiale reparate ca nu s a gandit nimeni ca poti duce 45 de kile in spate km intregi, adica am ceva experienta cu materialele textile si de plastic in general, enduristanele pe langa constructie m au convins prin kitul de reparatie. Poti sa ai gaura gaurilor in bagaj si o repari cu acel kit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 14, 2021 Share Postat Ianuarie 14, 2021 Cică nu-i aceeași calitate. Rămân la Q-Bag și chingi elastice, până acum a funcționat pentru light-luggage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Ianuarie 14, 2021 Share Postat Ianuarie 14, 2021 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Cică nu-i aceeași calitate. Rămân la Q-Bag și chingi elastice, până acum a funcționat pentru light-luggage. poti sa ne dai niste poze/linkuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 14, 2021 Share Postat Ianuarie 14, 2021 Panarama de sac (roll-bag), are vreo 60 de litri. Ieftin si bun pentru cateva iesiri anual, tine de doua sezoane cu minime pagube. Cam asa e a mea: https://www.asfalt-uscat.ro/genti-si-rucsaci-moto-kriega/geanta-de-bagaje-rezistenta-la-apa-qbag-50l.html Varianta: https://www.4riders.ro/cumpara/geanta-de-bagaje-rezistenta-la-apa-qbag-60l-8475 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 14, 2021 Share Postat Ianuarie 14, 2021 Acum 11 ore, cooldeep a spus: una din oglinzi a zis ca ei ii place in mai multe bucati ahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Ianuarie 14, 2021 Share Postat Ianuarie 14, 2021 La 13.01.2021 la 13:20, cooldeep a spus: J Enduristanurile le consider ca fiind inversul afirmatiei cat dai atata fac. Pt cat de mult ofera costa foarte putin. Sa ajutam colegii cu o recomandare https://m2r-moto.ro/collections/genti-si-bagaje-moto/products/genti-monsoon-3 Si mai pune o data si aici poza aia cu masina care s a infipt in tine Oare sunt singurul care cara dupa el oriunde tankbagul? Uneori chiar si in birt la masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Ianuarie 14, 2021 Share Postat Ianuarie 14, 2021 Acum 25 minute, igi a spus: Oare sunt singurul care cara dupa el oriunde tankbagul? Uneori chiar si in birt la masa Si eu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joby_toss Postat Ianuarie 17, 2021 Share Postat Ianuarie 17, 2021 In primul rand, un mesaj pentru eventuali "raizboinici ai luminii": nicaieri pe acest manual nu scrie "All rights reserved...", "Copyright by...", "Registered trademark..." etc. In al 2-lea rand, in opinia mea, orice autovehicul ar trebui insotit din fabrica de un manual de service si nu doar de un simplu manual de utilizare care, in principal, ii ajuta pe ei sa aibe o garantie fara peripetii! In al 3-lea rand, americanul de la care l-am cumparat a procedat intr-un fel similar, adica l-a copiat dupa original (paginile au urme de "binder" spre centru si e legat cu sine din plastic), dar intr-un mod "profi", asa ca nu prea am zgarieturi pe constiinta. In al 4-lea rand, calitatea acestui p.d.f. este una slaba (rezolutie mica dar cu OCR prezent, marime fisier mare, lipsa bookmark-uri, etc. in principal din lipsa de timp si fiind foarte gros - desi s-a rupt legatura din plastic dupa cateva pagini...), insa informatia este toata la locul ei! O sa insotesc aceasta postare de doua rugaminti (evident nu le pot impune ca reguli, dar apelez la constiinta fiecaruia): 1. va rog sa nu postati nicaieri in mediul public acest manual; daca vi-l cere cineva, oferiti-i-l in mesaj privat, sau la o bere daca-l veti printa si rugati-i sa faca la fel; 2. cel mai important lucru pentru mine, va rog sa nu cereti bani pentru acest manual cand il oferiti altcuiva. Eu l-am cumparat pentru ca mi-am dorit aceasta investitie, nu ca sa fac bani din vanzarea copiilor. Am muncit la scanarea lui doar in semn de multumire pentru informatiile primite de la voi, colegii de forum. Si acum mesajul propriu-zis: pentru cine doreste imprumut manualul de service pentru DL650A gen. 3 (2017-2020) in format electronic, va rog mesaj privat. Acesta este un simplu document, nu contine virusi sau alt fel de malware, iar semnatura SHA-256 a lui este urmatoarea (eliminati punctele continute): B81BD5A2.1C1AC695437CFC8C72AB3.95BF6A6B3973E4DBB3.1A9289224E4935BA0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Ianuarie 17, 2021 Share Postat Ianuarie 17, 2021 Ceaa mai mare colectie de manuale de service se gaseste pe forumul din uk. https://www.v-strom.co.uk/downloads.htm Dl650 AL7 inca lipseste de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor.Z Postat Ianuarie 24, 2021 Share Postat Ianuarie 24, 2021 Salut, imi recomanda cineva un service din Cluj unde as putea merge sa fac un service la furca de la un v-strom 650 din 2017? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 26, 2021 Share Postat Ianuarie 26, 2021 La 24.01.2021 la 12:49, Victor.Z a spus: Salut, imi recomanda cineva un service din Cluj unde as putea merge sa fac un service la furca de la un v-strom 650 din 2017? COC Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erhard Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 Salutare, Tot caut pe net manualul de service pt V-Strom 650XT si nu-l gasesc niciunde in format pdf. Doar format tiparit. Am intrat si pe Vstrom-UK, nimic.. Aveti careva in format pdf ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 (editat) Acum 46 minute, Erhard a spus: Salutare, Tot caut pe net manualul de service pt V-Strom 650XT si nu-l gasesc niciunde in format pdf. Doar format tiparit. Am intrat si pe Vstrom-UK, nimic.. Aveti careva in format pdf ? Multumesc. Vezi pe pe pagina anterioara, postul utilizatorului joby_toss. Si bine ai venit. Editat Ianuarie 29, 2021 de Marius Mihasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erhard Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 3 hours ago, Marius Mihasan said: Vezi pe pe pagina anterioara, postul utilizatorului joby_toss. Si bine ai venit. Multumesc de ajutor. Vreau sa-i fac service-ul la furca - schimbat ulei + bucsi + simering-uri. Am inteles de la cineva ca desi furcile par a fi a fel, cantitatea de ulei in furca este diferita la fiecare generatie. Gen 1 : 524 ml (143mm nivel) ; Gen 2 : 530ml (139mm nivel) ; Gen 3 : ????? Mai mult pentru asta si altele care ar putea fi diferite : cupluri strangere, demontare carene + rezervor pt acces la filtrul de aer, etc... 42 minutes ago, Erhard said: Multumesc de ajutor. Vreau sa-i fac service-ul la furca - schimbat ulei + bucsi + simering-uri. Am inteles de la cineva ca desi furcile par a fi a fel, cantitatea de ulei in furca este diferita la fiecare generatie. Gen 1 : 524 ml (143mm nivel) ; Gen 2 : 530ml (139mm nivel) ; Gen 3 : ????? Mai mult pentru asta si altele care ar putea fi diferite : cupluri strangere, demontare carene + rezervor pt acces la filtrul de aer, etc... Primit manualul ! Multumesc joby_toss si Marius Mihasan pentru ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexandruMa Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 La 16.12.2020 la 12:11, cooldeep a spus: Din researrchul de acu 2 ani. Vb de topcaeeul ala cel mai mare de la givi in combinatie cu alte sidecasuri. Cred ca gasisem pe unu de avea swuri la side si topbox la givi si nu i se deschideau sideurile. Imi aduc aminte ca vazusem un video cum dadea capacu in topcase. Dar ce i drept poate nici nu era montat pe vstrom. PS tu zi acolo de enduristanuri ca din cauza ta mi am luat si eu Pai cand combini mere cu pere iese ceva aiurea Givi in combinatia topcase mare + sideurile lor nu are nicio problema. Cum nici SW in combinatia topcase mare + sideurile lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 (editat) A folosit cineva ambele versiuni de V-strom 650 simplu si XT, serii dupa anul 2019, ca sa poata sa-mi spuna avantajele vs dezavantajele lor? Nu ma refer la diferentele vizibile, jante spite si scut plastic, care dupa parerea mea nu merita banii in plus, ci ma refer la cele invizibile gen frane, directie, suspensie. Mai ales franele care au un feedback prost din ce am gasit pe YT. Multumesc. Editat Februarie 7, 2021 de yglos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erhard Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 5 hours ago, yglos said: A folosit cineva ambele versiuni de V-strom 650 simplu si XT, serii dupa anul 2019, ca sa poata sa-mi spuna avantajele vs dezavantajele lor? Nu ma refer la diferentele vizibile, jante spite si scut plastic, care dupa parerea mea nu merita banii in plus, ci ma refer la cele invizibile gen frane, directie, suspensie. Mai ales franele care au un feedback prost din ce am gasit pe YT. Multumesc. Eu am 650XT 2017 dar am mers si pe 650 "simplu". N-am simtit nici o diferenta la modul cum se comporta la drum in mod general. Aceeasi ciclicitate / geometrie. Franele in opinia mea sunt destul de bune la ambele modele si similare cu alte motociclete din aceeasi clasa. Suspensia mi s-a parut la XT e mai tare pe fata dar nesemnificativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 Cadru identic, motor si mapa injetie indentica, frane identice, suspensie identica. Ca si exemplu la DL1000 L4-L6 desi alt cod pe ambalaj, in realitate sunt fix aceleasi placute de frana cu DL1000XT L8, codul care este stantat pe placute de Toyo este identic dar diferit de cel de suzuki de pe ambalaj. Mai facut curios si am cautat. Sunt aceleasi placute de frana din 2007 pana in 2020 indiferent ca e XT sau normal https://www.partzilla.com/product/suzuki/59102-33870 (asta i una ca cealalta e diferita) La modelul 650 si anul 2019 nu exista nici o diferenta in afara de handguarduri, plastic la motor si roti spitate. La 1050 2020 lucrurile stau diferit pt ca doar XTul are cruis control si alte balarii, iar la DL1000 pe L8 pe XT mai avea cornering ABS ce varainta normala nu are. https://suzukicycles.com/adventure/2019/v-strom-650 https://suzukicycles.com/adventure/2019/v-strom-650xt Deci daca nu vrei roti spitate, atunci ce sa faci cu xt ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 asa cum s-a mai spus si mai sus pot sa confirm si eu 100% ca la 650 diferenta este la roti spitate si plastice. In rest nimic, totul e identic. Eu am luat XTul pt ca cel normal + roti spitate ma costa mai mult decat XTul si asta din cauza reducerilor pe care mi le-a acordat dar care se aplicau doar la XT. la 1050 povestea e alta. Acolo sunt diferente care nu pot fi ignorate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 Acum 12 ore, cooldeep a spus: Deci daca nu vrei roti spitate, atunci ce sa faci cu xt ul ? Cine vrea XT, probabil ca o vrea numai pentru design... Eu unul vad anumite lipsuri mari de pe ambele modele DL 650 vs DL 250 pe care il am acum: Lipsa scut metal, lipsa urechi cu prinderi existente pentru suporti cutii laterale. Cine cumpara 650 vrea sa o foloseasca la un touring mai lung si mai confortabil, deci musai pune cutii si topcase. Micile accesorii gen suport topcase + topcase, bare de prindere suporti cutii laterale + cutii, inlocuire suporti originali pe 650 care nu au acele urechi de prindere pentru barele de cutii laterale, scut motor din fier, te mai costa o cartutza de bani caci vin la preturi exorbitante. Normal ca mai vrei si un deflector touring + sa custom care sa fie mai moale decat cea stock, deci toate adunate, te duc la peste 1500 de euro in plus fata de pretul mobrei, un lucru care trebuie luat in calcul de la inceput cand faci upgrade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate