crazy_mouse_87 Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 care are idee cum pod desface aceste cutii ?! asa le-am cumparat cu incuietorile blocate, sunt model krauser ! mai am un set deja montat pe motocicleta ,dar sunt cu cheie cele de pe moto , chiar si de rezerva . sa le stric incuietorile si sa le montez altele?! Sunt din Bucuresti ! fac cinste pentru idei stralucite sau ajutor ! trebuie sa facem loc pentru cort si bagaje la vara multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Vb cu un lacatus care se ocupa cu iale și lacate el sigur te poate ajuta ,la Cluj știu pe cineva ,dar îi cam departe de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 (editat) Vb cu un lacatus care se ocupa cu iale și lacate el sigur te poate ajuta ,la Cluj știu pe cineva ,dar îi cam departe de tine am gasit eu ceva http://advrider.com/index.php?threads/krauser-luggage-keys-needed.687792/ Editat Martie 11, 2016 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 care are idee cum pod desface aceste cutii ?! Pai le arunci de pe pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Pai le arunci de pe pod cred ca la asta ma gandeam , atunci cand am scris ) oricum cutiile le-am luat asta seara ...au vreo 40 de litri ...acum ramane partea cu desfacutul incuietorilor o sa caut un mester care face chei dupa butuc ! daca nu ramane o varianta si cea cu podul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Cumpara alti butuci. Nu te costa mai mult de 10€ un butuc cu tot cu chei. Sa le faca un meserias dupa butucul existent... Nu cred ca rezolvi sub 100ron pe cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Pe Bd Stefan cel Mare dupa Obor pe aceeasi parte este un atelier la parterul blocului cu mesteri dedicati reparatiilor dificile. Am reparat acolo, butuci de contact cu cheile rupte in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Cumpara alti butuci. Nu te costa mai mult de 10€ un butuc cu tot cu chei. Sa le faca un meserias dupa butucul existent... Nu cred ca rezolvi sub 100ron pe cutie. toate cele 4 incuietori si inchidere cutie si fixare cutii de suportii metalici au acelasi fel de cheie... scrie 509 SUDHAUS.. si am gasit ceva pe ebay... este vreo 30 de eur , dar daca nu este buna cheia?! mai bine dau aici in tara 30 de eur da stiu ca imi face cheie dupa butucul existent Multumesc frumos de ajutor Bogdan ! eu stau in zona stefan cel mare ! o sa caut sa vad pe unde au atelierul , ca nu stiu de ei...stiu ca era ceva in bucur obor , pe vremuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Este pe coltul blocului unde candva era mag de piese Skoda. Acum cred ca este o banca, ceva !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 le-am desfacut ! noroc ca mi-a explicat un baiat din constanta punctul lor slab, dar tot i-am avariat o urechiusa de prindere la o cutie , dar se repara. acum ramane doar sa ma duc cu butucii acolo la stefan cel mare sa-mi faca chei pentru butucii lor ! multumesc mult de ajutor ! sper sa si tina la trante cutiile astea de plastic...nu sunt ca cele de aluminiu... dar vb aia : daca este bugetul mic dupa renumeratie ... ne descurcam cu ce avem. important este sa intre cortul si bocancii acolo ! toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Depinde din ce plastic sunt facute, dar banuiesc ca sunt totusi cel putin similare cu Givi. La trante rezonabile vor fi mai ok decat cele de aluminiu pentru ca deformarea fiind elastica, rezulta urme mai putin evidente decat la cele de aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 domnu Harea, un set cutii laterale cat costa la dumneavoastra? si setul din 3 cutii? astept mesaj . multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Ti-am trimis PM. Ma gasesti si la 0722646373. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wagnererik20 Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Dupa aproape un 1 an, am reusit sa termin, urmeaza sa fac suporul de prindere, mentionez totul este homemade nimic profesional aprox 35 litri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Pai mai trece un an pana iti faci suportii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 [...] Nu arata rau deloc! De unde ai luat protectiile pentru colturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Cutii pt GS 1200 LC/2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Cutii pt GS 1200 LC/2016 Dar la '13 - '15 de ce n-ar merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Suportul pare identic cu cel de la F800GSA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wagnererik20 Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Nu arata rau deloc! De unde ai luat protectiile pentru colturi? Colturile eu am facut din Aluminiu de 2 mm, iti pun o poza cu planul colturilor. » Post actualizat in 28 Apr 2016 15:14 Colturile eu am facut din Aluminiu de 2 mm, iti pun o poza cu planul colturilor. 10941870_10205478327470578_2804226911729748168_n.jpg La mine in loc de 7 cm este 4 cm si in loc de 2.5 tot 4 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Care ar fi cea mai buna metoda de a vedea pe unde intra apa in niste cutii de aluminiu? Cand apuc sa ma uit in ele, apa e deja scursa si adunata pe fund, asa ca la "ochi" nu imi dau seama deloc; poate la fel e bine sa intre pe sus, pe langa capac sau pe la gaurile suportului de bagaje. Pot da cu ceva pe langa locurile "vulnerabile" a.i. la urmatoarea ploaie sa ramana urme pe unde a intrat apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Tapeteaza interiorul cu ceva servetel/hartie igienica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Care ar fi cea mai buna metoda de a vedea pe unde intra apa in niste cutii de aluminiu? Cand apuc sa ma uit in ele, apa e deja scursa si adunata pe fund, asa ca la "ochi" nu imi dau seama deloc; poate la fel e bine sa intre pe sus, pe langa capac sau pe la gaurile suportului de bagaje. Pot da cu ceva pe langa locurile "vulnerabile" a.i. la urmatoarea ploaie sa ramana urme pe unde a intrat apa? umpli cada cu apa si bagi cutia in ea cu capacul deschis sa vezi daca problema e de la cutie, si apoi incerci cu capacul la fel. daca la nici una nu apare vreo picatura de apa, atunci e imbinarea dintre ele problematica, nu calca bine pe garnitura, etc » Post actualizat in 01 May 2016 15:30 Suportul pare identic cu cel de la F800GSA. pare dar nu prea e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Da...dupa ce m-am uitat mai atent am vazut diferentele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 (editat) GS 1200 LC ADV Editat Iunie 2, 2016 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate