Constantin Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 45 ani de Gradul A Anul acesta implinesc 45 ani de la obtinerea Gradului A. Examenul l-am dat pe IJ – Festival. Apoi MZ 125, MZ 175, Jawa 350. In etapa moderna, Honda Deauville 600, Yamaha FJR 1300, Burgman 200. Curse lungi: Gibraltar-Spania, Malmo- Suedia. Sunteti invitati la un tort si 2 navete de vin, sambata 10.iulie 2010, la Tismana, Hotel, ora 20, 00 Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Felicitari si multi inainte!!! Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Felicitari si la mai mare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Toata stima si multi inainte ! La anu',va trag de maneca,sa-mi dati si mie o tresa.Anu' asta,fac si eu,10 anisori de A ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WhiteWolf Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 La multi ani si la cat mai multi km de calatorii frumoase, dn.Constantin. Sa ne vedem cu bine,sanatosi,la Tismana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Multi inainteeeee!!! Renunt io la o jumatate de tresa de la mine si o sa va inminam modelul cu cinci trese complet, confort unu' sporit! Dar problema este ca o sa ne tragem reciproc de urechi...acu' deh, fiecare avind motivele lui!!! Si ma intreb, oare astia care nu vor bea alcool din lada, ce fac saracii?! Adica stiu, astia devoreaza tortu'!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 la multi ani si toate cele bune in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 La multi ani si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Multa sanatate ! Multi km. in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 * felicitari! si multi inainte asa un jubileu, mai rar! ...te face sa visezi si sa speri ca intr-o zi vei ajunge sa numeri si tu decadele de mers pe motocicleta. asfalt uscat si petrecere pe cinste la Tismana! (aaah! daca as fi fost si eu acasa acuma, ...tare as fi venit, mai ales ca aveam ocazia sa vad toti veteranii la un loc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 La multi ani ! Multa sanatate si petrecere frumoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 ! ! ! LA MULTI ANI ! ! ! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi's Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 multi ani inainte !!!.....sa ne vedem cu bine la tismana.....si bine zice ivan.....cum o arata 5 trese??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 L.M.A. dnul profesor Constantin ! Asfalt uscat si multa sanatate. Imi era dor de dvs..sper sa ajung si eu la Tismana unde vom ciocni un pahar in cinstea evenimenului. Gabi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Tot inainte, domnule profesor! Ca la pionieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 pai veterani aduneara era mai la obiect nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 La si mai multi ani de motociclit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 La multi ani si "Jos palaria". Nici nu banuiam ca exista asemenea oameni , eu nu am 45 de ani de viata. Asta ar trebui sa ne faca mai modesti , 45 de ani de A , ce sa mai spui , ce sa mai explici , cind te uiti in carnet si vezi diferenta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Domnule profesor Constantin ! Sa ne traiti si sa mai haladuiti cat vreti calare ! Multi kilometri si multi ani frumosi ! Asa cum va cunosc, mai e loc pentru 100.000 km... Si inca doua trese ! Dan Nastase A 42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 La multi ani, Constantin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 La multi ani! Cred ca nu o sa ajunga vinul la cati vom fi acolo Sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 La multi ani! Cred ca nu o sa ajunga vinul la cati vom fi acolo Sambata La multi ani!!!sunt sigur ca ai dreptate in legatura cu vinul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Stati linistiti, vin estem, bere exicsta, apa si sucuri s-au facut...asa ca asteptam poporu' la devoratu' lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 La Multi Ani si Km pe 2 Roti. Ne vedem la Tismana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 La multi ani si multi km de acum inainte Avem nevoie de cati mai muti oameni ca dumneavoastra.Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate