smar2 Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Citisem inainte sa o iau un review pe advrider de zicea unu ca a bagat-o in congelator, tu erai? Nu eram eu, nici n-am cont pe advrider. In schimb am iesit sambata la 8-9 dimineata, pe ceata la 2 grade celsius, si am mers din militari pana in otopeni si retur, cu viziera complet inchisa, fara cagula, si din cand in cand mai si expiram pe gura si scoteam aburi, si nu s-a aburit decat in colturile de jos ale vizierei, pe unde oricum nu te uiti, doar in zonele marcate din poza... poate avem viziere diferite, ca se produce de ani de zile casca asta... poate expira stratul antiaburire... nu stiu, sau poate respir eu mai uscat... n-am idee... Editat Octombrie 31, 2011 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Nu eram eu, nici n-am cont pe advrider. In schimb am iesit sambata la 8-9 dimineata, pe ceata la 2 grade celsius, si am mers din militari pana in otopeni si retur, cu viziera complet inchisa, fara cagula, si din cand in cand mai si expiram pe gura si scoteam aburi, si nu s-a aburit decat in colturile de jos ale vizierei, pe unde oricum nu te uiti, doar in zonele marcate din poza... poate avem viziere diferite, ca se produce de ani de zile casca asta... poate expira stratul antiaburire... nu stiu, sau poate respir eu mai uscat... n-am idee... Ok, retractez partial... cam acolo se abureste, adevarat... vad ca totusi nu se extinde zona de aburire sau n-am mers eu / n-am gafait in ea destul... tinand cont ca inca n-am folosit-o decat prin oras s-ar putea totusi sa tina... ciudat ca am incercat si fara cagula si pare mai bine decat cu. Oricum, momentan, la tura lunga cu plecare dimineata si intoarcere seara pe vremea asta tot Schubert-ul il iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 eu am dat cu putina ceara, am intins-o bine astfel incat sa nu se vada urme, dar nici prea tare slefuit ca se sterge toata ceara incercati, si o sa vedeti diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 eu am dat cu putina ceara, am intins-o bine astfel incat sa nu se vada urme, dar nici prea tare slefuit ca se sterge toata ceara incercati, si o sa vedeti diferenta Ce fel de ceara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Se gaseste solutie anti aburire la peco sau la produse de uz casnic .Sint folosite in bai ex. pentru a nu se aburi aglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Spray de dezaburire auto ? eu nu dau pe viziera cu asa ceva. Multumesc oricum, credeam ca e un leac mai din batrani cu ceara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Nu sprai este o solutie care se gaseste le bidonase mici. ar putea merge si cu ceara dar exista riscul sa zgiri viziera daca freci ceara prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 eu inca merg cu mobra si-n unele dimineti cind plecam la munca am prins si minus 9 grade,am o casca arai cu pinlock si nu se abureste deloc viziera. concluzia :pinlock-ul face toti banii la frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Si eu am pinlock dar mi-e lene sa-l montez pe viziera Si dardai de frig cand crap geamul ca sa se dezabureasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Si eu am pinlock dar mi-e lene sa-l montez pe viziera Si dardai de frig cand crap geamul ca sa se dezabureasca... Da-mi mie pinlockul tau, daca nu-ti trebuie de lene. Ma sacrific eu sa-l montez pe viziera mea. Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Si eu am pinlock dar mi-e lene sa-l montez pe viziera Si dardai de frig cand crap geamul ca sa se dezabureasca... Stiu ce zici, am facut si eu asa pana intr-o zi cand am zis "GATA!" si m-am hotarat sa-l montez. Ba mai aveam si o idee tampita in cap, cum ca siliconul ala ma impiedica sa vad la fel de clar si sa aproximez distantele la fel de bine. Nope... silicon rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Si eu am pinlock dar mi-e lene sa-l montez pe viziera ti-e lene sa muncesti 3 minute? (din care doua stergi viziera) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Salut. Intr-un final, a incercat cineva foliile astea? Daca da, merita? Multumesc. http://www.scuterul.eu/folie-antiaburire-viziera-moto-fog-city Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Sunt degeaba ! Incearca sa iti iei mai degraba o viziera cu pinlock ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 http://www.raleri.com/new/prodotti.html astea insa functioneaza exlelent. au acelasi sistem cu silicon ca si pin-lock-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Salutare, am o casca Probiker RX care l-a vremea achizitiei am luat-o cu viziera transparenta. M-ar tenta sa i-o fac fumurie aplicandu-i o folie cu tenta fumurie (din aceea auto) pe interior. A mai facut careva manevra asta? Ce spuneti ar merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 (editat) Am incercat eu chestia asta acum cativa ani,dar mi-au ramas numai bule cu aer.Am incercat sa impung cu un ac acele bule de aer dar s-a facut pana la urma niste linii total aiurea.Posibil sa nu stiu eu sa o fi pus la vremea aia,dar oricum nu sunt cunoscut pentru rabdarea mea Editat Martie 12, 2012 de EduardS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 ti-au ramas bule, pentru ca trebuie aplicata cu apa si racleta cu pasla. Poti sa incerci, mergi la cei care aplica folie auto, poate au o bucata ce nu le mai foloseste. Ai grija la transparenta, sunt de mai multe tipuri 30%,40%...80% etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giucu Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Salutare,chestia cu folie pe viziera nu prea se poate deoarece viziera este bombata si raman cute ,am incercat si eu(am stricat 2m de folie),am zis k sunt eu idiot si nu stiu si am mers la un servis unde se aplicau foli auto,mi-a zis baiatu de acolo k nu poate sa-mi puna deoarece trebuie incalzita ,si nu poate s-o incalzeasca pt k o topeste!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Am intrebat si eu si nu poti pentru ca ai folosesc un fheon de mare putere dupa ce aplica folia si s-ar deforma si viziera. Se mai poate incerca un spray din acela care se da pe stopuri pentru a le face fumurii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Eu sunt tenta sa pun o folie cu o transparenta mare pe faruri... un lucru tampit dar am o buba pe creier oare este mai rezistent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Folie de geamuri pentru masina nu poti sa pui pentru ca geamul / respectiv viziera ta trebuia incalzita si deoarece viziera nu este din sticla se topeste de la caldura pistolului de incalzit. Eu am vrut sa pun folie normala pe un smart iar in spate pe lateral nu au reusit sa puna pentru ca geamul cel mic era din plastic DUR si tot nu facea fata... ce sa mai zicem despre o viziera. Cumpara-ti o alta viziera fumurie pentru casca si numai bine ai doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lydieekoto Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 In primul si in primul rand folia trebuie sa fie de foarte buna calitate.Cea turceasca sau din piata este de o calitate indoielnica si in cateva luni de zile chiar daca reusesti sa o aplici se va zgaria(prin stergerea vizierei,de la insecte,etc)se va decolora foarte repede la soare si vei constata ca este o adevarata<tiganie>.va arata foarte urat,fapt pentru care va fi si incomoda la ochi.Pe de alta parte,folia se poate aplica,dar cu siguranta la un expert care are<mana formata>.O varianta ar mai fi folia carbon ,care se aplica fara solutie sau apa ,deoarece are adeziv corespunzator pentru lipire la cald,dar nici aceea nu este 100% garantata.Avantajul foliei carbon,desi este mai scumpa ,este mult mai rezistenta si se aplica mult mai usor,dar tot de catre un experimentat.Am avut si stiu din proprie experienta.Parerea mea este ca 60% merita sa aplici o folie pe viziera.40%,cu siguranta nu,chiar daca este aplicata perfect.Cea mai potrivita varianta ar fi o viziera fumurie,omologata si de calitate,chiar daca costa ceva banuti,functie de vizibilitatea care o doresti si de drumurile nocturne pe care le vei face ,care cu siguranta folia sau viziera fumurie nu prea este recomandata.CRED CA ERA UN TOPIC PE FORUM PE ACEASTA TEMA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 O varianta ar mai fi folia carbon ,care se aplica fara solutie sau apa ,deoarece are adeziv corespunzator pentru lipire la cald,dar nici aceea nu este 100% garantata.Avantajul foliei carbon,desi este mai scumpa ,este mult mai rezistenta si se aplica mult mai usor,dar tot de catre un experimentat.Am avut si stiu din proprie experienta. Cum naiba sa aplici folie de carbon pe viziera???????????????? Cum mai vezi prin ea?? Esti sigur ca ai avut aplicat asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lydieekoto Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 (editat) Sunt mai multe tipuri de folie carbon,din acea subtire,INTINSA,ca folia de geamuri,nu care se aplica pe caroserii....daca erai in zona de west te trimiteam direct la meserias si intr-o jumatate de ora aveai rezolvata problema.Sau daca ai cunostinte pe aici...iti las nr lui de tel in pv,dar cum am spus.........teoretic nu merita sa aplici folie ca va deveni incomoda si nu are viata lunga,e o masura provizorie.Nu am chef sa rascolesc site-ul acum...dar erau si printre prietenii motociclisti care vinde asa ceva....SI transparenta o alegi in functie de cat te tine ochii.....25-50-75%.Inclusiv folie oglinda aplica tipul respectiv. Editat Martie 12, 2012 de lydieekoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate