JAGI Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Mi-am fisurat eu 2 coaste cind mi-a derapat fata pe frinare. Anvelopa Supercorsa SP, adica varianta de strada a SC-ului cu care ma dadusem sute de ture . Comparatia o pot face inclusiv cu D211, cu Metz Racetec, Diablo Superbike, Supercorsa SC1, SC2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 cineva care a testat Bridgestone R10 DOT RACE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Am si eu o rugaminte: recomandati-mi niste anvelope bune pentru un CB500. Ce inteleg eu prin bune? Aderenta maxima pe asfalt uscat (bine, nu as vrea nici schiuri pe ploaie). Nu am intereseaza neaparat sa fie rezistente la numaruld e km pentru ca nu ma vad facand mii de km. Eu estimez, in cele mai bune situatii ca voi face 1000-2000 de km pe an. Dimensiunile sunt 110-80-17 si 130-80-17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 @Simister am mers cu un set nou pe strada ,erau tari ca piatra de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Dragi forumisti, ajutati-ma va rog sa aleg niste anvelope. Chiar trebuie sa le comand cat mai repede pentru ca am dus moto in service. Moto24 mi-au recomandat contigo, pe la 700 si ceva de lei setul (110/80-17 si 130/80-17). Am citit pe net cateva review-uri nu foarte multumitoare. Vad ca anvelopemoto.eu au preturi bune. Ce imi recomandati sa cumpar, la un pret decent (adica raport calitate-pret bun)? Dot-ul am inteles ca era undeva la sept/2014. Ce sa aleg, michelin pilot activ sau contigo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Contigo? N-am auzit de ele... bine, nu sunt expert, dar clar nu e din randul marcilor cunoscute. Cauta o anvelopa mai de marca si produsa in 2015. Septembrie 2014 inseamna deja 1 an si 5 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Continental GO se mai numeste si contigo Oare unde as putea sa gasesc ceva cu DOT 2015? La anvelopemoto.eu nu garanteaza decat ca DOT< 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 De garantat, nu iti garanteaza nimeni. De la mymoto am luat "vechi" de ~6 luni, mexykanu mi-a zis ca sigur imi aduce dot 2015 luna viitoare. Nu stiam ca asa se numesc... p.s: eu am ramas pe Michelin PR4 pana la urma, au review bun si diferenta nu e mare intre PR4 si PR3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 mda, o sa merg la risc. Nu am ce face, imi trebuie caucioacele... Mersi Geo inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Incearca si la motoemotion ,nu stiu cum suntpreturile,dar parca iti garanteza dot ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Incearca si la motoemotion ,nu stiu cum suntpreturile,dar parca iti garanteza dot ul eu am luat de acolo preturi OK factura + garantie DOT OK transport de pe o zi pe alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Eu am luat piese si echipamente ,de fiecare data Emilian ,sper sa nu gresesc numele ,a fost foarte serios si amabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Cu scuzele de rigoare am anulat comanda catre moto24 (la doar vreo 2 ore dupa ce am facut-o) si am facut una la anvelopemoto.eu. Am luat Michelin Pilot Activ (sper ca sunt de strada...eu asa am gasit) si mi-au spus ca le au pe stoc, cu DOT de W24 si W36 din 2015. Sper ca am procedat bine. Sunt aproape cu un an mai noi decat ce propunea moto24. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Buna seara, A fost cineva incaltat cu metzeler m5 interact ? Ceva pareri ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Am primit astazi anvelopele de la anvelopemoto.eu Asa este cum au zis: 2415 si 3615. Pret 723 pentur setul Michelin Pilot Activ. Eu ma declar multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Buna seara, A fost cineva incaltat cu metzeler m5 interact ? Ceva pareri ? Multumesc anticipat ! Sunt gume bune pt asfalt uscat cat si pe ud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Sunt gume bune pt asfalt uscat cat si pe ud. mulțumesc ! seara. bună !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog1_7 Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Buna, Am o intrebare, cam care ar fi pretul corect pentru setul urmator de anvelope SH: Dunlop Roadsmart 120/60/zr17,160/60/zr17 DOT-ul e vizibil in fotografii si uzura sper. DOT spate 1310, DOT fata 0309. Mi-am luat anvelope noi(sunt incapator si nu ma risc), astept sa vina, cand le schimb am de gand sa le scot la vanzare daca e cineva doritor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 (editat) Au 6 respectiv 7 ani impliniti.... Le dai la scoala din toamna... Ce bani vrei sa iei pe ele? Eu nici macar nu le-as dona, aruncate direct. Dar pana la urma gunoiul unuia e aurul altuia... Asfalt uscat! Editat Februarie 26, 2016 de piticot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Pentru cauciucurile astea prost trebuie să fi să mai dai jos roțile de pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Fă un bine comunității și arunca-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 alea s direct piatra. il costa mai mult montarea lor pe roata pe urmatorul cumparator. cauciucurile s importante pt motor, nu e ca la masina sa ai 4 roti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog1_7 Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Am vazut anunturi de vanzare cu anvelope SH cu DOT asemanator, intrbeam si eu. Sunt incepator, nici nu stiu cum ar trebui sa fie un cauciuc nou de moto. Ele nu par tari, intra unghia in ele usor(cum am mai citit pe ici pe colo, dar nu ma incred in testul asta, de asta mi-am luat anvelope noi), am dat cu degetul pe ele si nu aluneca in zonele unde e curat cauciucul, dar ma repet nu stiu cum ar trebui sa fie o anvelopa moto noua. Vroiam doar niste raspunsuri. Mi-am luat RoadSmart II(in reviewuri pareau sa fie ok), a avut cineva? Stiti cum se comporta? Trebuie sa fiu atent la anumite aspecte? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Mi-am luat RoadSmart II(in reviewuri pareau sa fie ok), a avut cineva? Stiti cum se comporta? Trebuie sa fiu atent la anumite aspecte? Multumesc! foarte bune pt motocicleta ta sa fii atent la obiectele care se apropie cu viteza de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Cum ai dat cu degetu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate