mihai85 Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 D212 e suficient de ascuțit ca sa nu-ti strice agilitatea. Dacă janta e de minim 5.5 îl poti monta. Sunt anvelope excepționale dar scumpe. 5.5x17 am pe spate si am vazut ca sunt scumpe tocmai d-aia vroiam sa aflu daca se preteaza si pentru strada ca nu vreau sa arunc cu banii si sa rralizez ca am niste gume bune doar pentru circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Pirelli Supercorsa SP V2 vs Dunlop GP Racer D211 Medium. Poate compara cineva care a mers cu amandoua? Acum am Dunlopurile si nu pot spune ca sunt impresionat, in schimb despre SP-uri am auzit numai de bine. As vrea mai multa flexie din pneul fata, si poate un profil mai ascutit. Nu sunt fan dunlop,nu am avut, dar pot sa iti spun despre sp uri si sc uri ca sunt niste gume foarte bune, le-am folosit ani de zile, se incalzesc repede, aderenta foarte buna. Minusuri: -pe ud si semi-ud sunt degeaba, chiar riscante. -durata de viata mica 2-3k. -scumpe. De la inceputul sezonului trecut am trecut la o compozitie mai tare M5 si vreau sa zic ca inca am un feeling de nesiguranta fata de spu'ri, sunt incomparabile dar bugetul nu mai permite schimbarea lor in fiecare sezon. » Post actualizat in 09 Feb 2016 10:32 Cu sp'urile am simtit mobra mai usoara in miscari,curbe,inclinari.In ziua cand am schimbat cu M5, nu o sa uit, mobra a devenit una mai rigida, un feeling de cauciuc tare de tractor chiar si dupa ce s-au incalzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 unde vrei sa folosesti gumele Alex? » Post actualizat in 09 Feb 2016 09:49 ce minus le-ai gasit anvelopelor d211? anul asta o sa merg si mai mult pe strada, dar vreau sa ajung ca anul trecut la amckart, secuiesc si adancata, pentru distractie de weekend. minus obiectiv nu am, totul e subiectiv. Mi se pare foarte rotund pneul fata ca si profil, franarea pe drept e f buna, exceptionala chiar dar cand intri pe frana parca exista o treapta brusca cand se culca pe o parte. si schimbarea de directie e un pic mai greoaie (cum sunt S-urile la Secuiesc). Pe amckart mi-au placut mai mult. Spatele mi se pare cam tare si el, chiar si presiunea mica conforma cu NTEC-ul. Dupa ce l-am pus initial mi-a cam rupt spinarea cand treceam peste linii de tramvai, comparativ cu ce aveam inainte. la capitolul aderenta, nimic de zis, nu am avut nici cea mai mica problema, dar nici nu am mers pe frig sau ploaie, doar 2 zile la secuiesc, 2-3 zile la amckart si vreo 5-600 km pe strada (in conditii calduroase). Parca mi-ar placea totusi ceva mai flexibil ca si carcasa (nu mai zic nimic de Michelin ca imi sare lumea in cap). O sa le duc pana la capat apoi o sa incerc altceva: pirelli SP sau racetec RR k3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 5.5x17 am pe spate si am vazut ca sunt scumpe tocmai d-aia vroiam sa aflu daca se preteaza si pentru strada ca nu vreau sa arunc cu banii si sa rralizez ca am niste gume bune doar pentru circuit sunt niste super gume pentru circuit care merg foarte bine si pe strada dar sa nu patesti cum a patit si Alex(Zimbruta) cu D211 mergand cu ele si pe strada,se umplu de praf si dupa cateva iesiri sunt gata ,400-450e aruncati pt un moft/curiozitate ,eu tot tind sa cred ca se duc si din ciclucrile de incalzire racire atata timp cat se recomanda folosirea incalzitoarelor pt aceste cauciucuri » Post actualizat in 09 Feb 2016 10:46 Parerea mea este sa te orientezi catre altceva daca faci un efort prea mare pt a cumpara gumele astea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 sunt niste super gume pentru circuit care merg foarte bine si pe strada dar sa nu patesti cum a patit si Alex(Zimbruta) cu D211 mergand cu ele si pe strada,se umplu de praf si dupa cateva iesiri sunt gata ,400-450e aruncati pt un moft/curiozitate ,eu tot tind sa cred ca se duc si din ciclucrile de incalzire racire atata timp cat se recomanda folosirea incalzitoarelor pt aceste cauciucuri» Post actualizat in 09 Feb 2016 10:46Parerea mea este sa te orientezi catre altceva daca faci un efort prea mare pt a cumpara gumele astea . Am un prieten care are pe R1 D212 si ce e drept am vazut ca se umplu de praf si totodata e nevoie de incalziotarr dar daca ma tin un sezon 2-3k km sunt multumit. Cat despre efortul financiar e reltaiva treaba tinand cont de siguranta pe care ti-o ofera niste gume bune. Ca alte alternative voi ce ati mai folosit si recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 5.5x17 am pe spate si am vazut ca sunt scumpe tocmai d-aia vroiam sa aflu daca se preteaza si pentru strada ca nu vreau sa arunc cu banii si sa rralizez ca am niste gume bune doar pentru circuit 190/55 merge cel mai bine pe janta de 5.5. Cel putin asta recomanda Dunlop in documentatia lor tehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Ce-i aia ca se umplu de praf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Ce-i aia ca se umplu de praf? Intelegi tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Mi-am fisurat eu 2 coaste cind mi-a derapat fata pe frinare. Anvelopa Supercorsa SP, adica varianta de strada a SC-ului cu care ma dadusem sute de ture . Comparatia o pot face inclusiv cu D211, cu Metz Racetec, Diablo Superbike, Supercorsa SC1, SC2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 cineva care a testat Bridgestone R10 DOT RACE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Am si eu o rugaminte: recomandati-mi niste anvelope bune pentru un CB500. Ce inteleg eu prin bune? Aderenta maxima pe asfalt uscat (bine, nu as vrea nici schiuri pe ploaie). Nu am intereseaza neaparat sa fie rezistente la numaruld e km pentru ca nu ma vad facand mii de km. Eu estimez, in cele mai bune situatii ca voi face 1000-2000 de km pe an. Dimensiunile sunt 110-80-17 si 130-80-17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 A deschis cineva un topic cum ca vinde un pirelli diablo corsa cu dot 2007. Cum se prezintă oare ? Sa presupunem ca a fost depozitata corespunzător in toti acesti ani. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 @Simister am mers cu un set nou pe strada ,erau tari ca piatra de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Am inteles. Si eu tot pt strda as vrea-o. Ma gandesc ca tu cand le-ai luat de noi, nu aveau dot cu vechime de 9 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Dragi forumisti, ajutati-ma va rog sa aleg niste anvelope. Chiar trebuie sa le comand cat mai repede pentru ca am dus moto in service. Moto24 mi-au recomandat contigo, pe la 700 si ceva de lei setul (110/80-17 si 130/80-17). Am citit pe net cateva review-uri nu foarte multumitoare. Vad ca anvelopemoto.eu au preturi bune. Ce imi recomandati sa cumpar, la un pret decent (adica raport calitate-pret bun)? Dot-ul am inteles ca era undeva la sept/2014. Ce sa aleg, michelin pilot activ sau contigo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Contigo? N-am auzit de ele... bine, nu sunt expert, dar clar nu e din randul marcilor cunoscute. Cauta o anvelopa mai de marca si produsa in 2015. Septembrie 2014 inseamna deja 1 an si 5 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Continental GO se mai numeste si contigo Oare unde as putea sa gasesc ceva cu DOT 2015? La anvelopemoto.eu nu garanteaza decat ca DOT< 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 De garantat, nu iti garanteaza nimeni. De la mymoto am luat "vechi" de ~6 luni, mexykanu mi-a zis ca sigur imi aduce dot 2015 luna viitoare. Nu stiam ca asa se numesc... p.s: eu am ramas pe Michelin PR4 pana la urma, au review bun si diferenta nu e mare intre PR4 si PR3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 mda, o sa merg la risc. Nu am ce face, imi trebuie caucioacele... Mersi Geo inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Incearca si la motoemotion ,nu stiu cum suntpreturile,dar parca iti garanteza dot ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Incearca si la motoemotion ,nu stiu cum suntpreturile,dar parca iti garanteza dot ul eu am luat de acolo preturi OK factura + garantie DOT OK transport de pe o zi pe alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Eu am luat piese si echipamente ,de fiecare data Emilian ,sper sa nu gresesc numele ,a fost foarte serios si amabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Cu scuzele de rigoare am anulat comanda catre moto24 (la doar vreo 2 ore dupa ce am facut-o) si am facut una la anvelopemoto.eu. Am luat Michelin Pilot Activ (sper ca sunt de strada...eu asa am gasit) si mi-au spus ca le au pe stoc, cu DOT de W24 si W36 din 2015. Sper ca am procedat bine. Sunt aproape cu un an mai noi decat ce propunea moto24. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Buna seara, A fost cineva incaltat cu metzeler m5 interact ? Ceva pareri ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Am primit astazi anvelopele de la anvelopemoto.eu Asa este cum au zis: 2415 si 3615. Pret 723 pentur setul Michelin Pilot Activ. Eu ma declar multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate