kawarom Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blake Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Done! Sa dea Domnu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2010 Initiativa de a construi este a unui grup privat, un fond de investitii. Deocamdata se lucreaza la sondaj... Se aduna argumente care sa justifice investitia... Va mai tin la curent cand si daca apare ceva nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Am completat. Doamne Ajuta!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 sa dea Domnul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 completat. voi credeti? ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Am completat si io chestionarul !!!!! nu ne ramane decat SPERANTA !!!!! dar am auzit ca e un circuit si pe langa Brasov stie cineva ceva ?????? Multzam frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Am completat si io chestionarul !!!!! nu ne ramane decat SPERANTA !!!!! dar am auzit ca e un circuit si pe langa Brasov stie cineva ceva ?????? Multzam frumos. Povestea pe scurt: fond american, are un teren neutilizabil practic pentru constructii langa Bucuresti, la centura. Teren mai mult decat suficient. TOTUL ramana acum la a'i convinge din punct de vedere financiar daca investitia este rentabila, dupa un numar rezonabil de ani. Au fost contactati niste consultanti straini, s'a vorbit, s'a discutat...acum este faza de studiu de fezabilitate. Daca raspunsul publicului la pre-chestionar este favorabil, se va lansa un nou chestionar, mult mai amanuntit, pe mult mai multe canale de comunicare. Sper sa iasa. Editat Noiembrie 22, 2010 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Povestea pe scurt: fond american, are un teren neutilizabil practic pentru constructii langa Bucuresti, la centura. Teren mai mult decat suficient. TOTUL ramana acum la a'i convinge din punct de vedere financiar daca investitia este rentabila, dupa un numar rezonabil de ani. Au fost contactati niste consultanti straini, s'a vorbit, s'a discutat...acum este faza de studiu de fezabilitate. Daca raspunsul publicului la pre-chestionar este favorabil, se va lansa un nou chestionar, mult mai amanuntit, pe mult mai multe canale de comunicare. Sper sa iasa. vlade, posteaza si pe forumuri auto! sunt foarte multi care vor! btw, daca vor finantare de la o banca pls call me! p.s. Horik here (ai numarul meu in agenda R4F) Editat Noiembrie 22, 2010 de chill0ut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mancusobogdan Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Completat. Sa speram ca va exista si o finalitate - fericita pentru pasionatii de curse. Ar fi foarte tare sa se faca si la Bucuresti dar si la Tg.Mures. Noi nu avem niciun traseu si sa apara deodata 2. Tipic romanesc. Bine ca vin strainii sa faca afaceri serioase. Poate daca il fac altii o sa se finalizeze mai repede constructia. Ca daca asteptam dupa romanshii nostri, ne facem abonament la Balaton Ring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 romani nu sunt in stare decat de asa ceva /index.php?showtopic=600611 si americanii cand vor vedea cata spaga trebuie sa dea se vor lasa pagubasi pana nu o sa vrea buzata lui tata sa alerge cu sida pe pista sau daca vine psd la conducere si vrea ponta sa tureze caii NU o sa veti asa ceva in romania sau daca face un smecher ceva cu fonduri europene adica in loc de strazi pt toti romanii sa iasa o pista cu plata pentru buzunarul lui costurile sunt imense si dupa cum se vede lumea acum vrea sa.si recupereze banii cat mai repede cine ingroapa cateva zeci de milioane de euro intr.o pista pentru, cu indulgenta, 30000 de mii de maniaci motociclisti si tunatori de masini din cei 18 mil de locuitori ai BASERIEI/romaniei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 mda... din pacate birocratia ne sufoca. am facut topicul pinned... speranta more ultima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Fericitul de mine va lucra in Brno cel putin 2 ani de acum incolo, asadar problema mea s-a rezolvat, dar ar fi ceva minunat sa ma intorc in romanica si sa gasesc ceva ce am visat de atatia ani.. oricum, slabe sanse zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Sansa care exista sa se faca acest circuit e direct proportionala cu interesul afisat pe acest topic. Deci adios Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Sansa care exista sa se faca acest circuit e direct proportionala cu interesul afisat pe acest topic.Deci adios Romania! Vitezana nu e pt agatat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Sansa care exista sa se faca acest circuit e direct proportionala cu interesul afisat pe acest topic.Deci adios Romania! Stai linistit ca sunt mult mai multi automobilisti, cu mult mai multi membri, cu mult mai multe forumuri decat "noi", care isi doresc asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 din fericire.. voi uitati ca nu reprezentam nici macar negru sub unghie in peisajul rutier in romanica. asadar, treba cu pista se va face in primul rand pentru auto si de acolo vor veni oricum cele mai multe cereri. Oricum, ideea ar fi sa se faca odata ca visam de atatia ani cu ochii deschisi si de prea multe ori s-au tot auzit promisiuni si etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 S'A MAI FACUT UN PAS INAINTE.... VERSIUNEA OFICIALA A SONDAJULUI: http://www.4tuning.ro/alte-stiri-auto/4tun...ewsletter_20779 BAGATI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 surpriza ar fi ca dupa ce e gata sa fie doar pentru masini nu de alta dar traim in romania )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 S'A MAI FACUT UN PAS INAINTE.... VERSIUNEA OFICIALA A SONDAJULUI: http://www.4tuning.ro/alte-stiri-auto/4tun...ewsletter_20779 BAGATI. pasul inainte va fi cand vor intra escavatoarele in teren, pt k sondaje au mai fost, au mai fost si fisichela si Doohan pentru a promova un asemenea..'circuit' car emi se pare mult mai credibil decat un sndaj pe net..totusi oamenii aia aveau un capital de imagine si tot.. nimic.asadar.. speram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Pana atunci poate se finalizeaza cel de la Brasov...care e destul de aproape si e chiar fain sa mergi in week-end, via Cheia, ca pe Valea Prahovei e crima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 eu fug in Ungaria la anul, euroring. ajung in 3-4 ore. pana se face la noi dureaza... cativa ani sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 haha, culmea ironiei nu? vom avea 3 deaodata..ne facem campionat national prefesionist peste noapte. damn..wake up.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 nu imi fac nicio speranta. doar intrebam pentru a nu confunda "laudele" . de cel de la tg mures am citit pe net (1); a aparut chestionarul cu cel de langa buc (2); si mai sus s-a zis de unul care este in lucru la brasov (3) Si mai era vorba acu cativa ani ca se face citez "cel mai mare si mai modern circuit de Formula 1 din estul Europei" undeva in judetul Constanta. Aaa... si parca mai era si ala de la Snagov. Ce naiba ma? Deja s-a ajuns la 5 circuite si noi ne plangem ca nu avem, suntem chiar pretentiosi Am completat si eu formularul de mai sus, ba chiar am vazut ca s-a postat si pe 4Tuning un anunt unde era dat link-ul catre acest chestionar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate