paulynos Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Eu am burgman 400, cu toba stock care este destul de teapana, intr-adevar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Ieri seara m-am accidentat pt prima data in traficul din Bucuresti ... Am mai invatat ceva cu ocazia asta. Ce ai patit/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 destul de teapana Ceva regionalism? Sau ai copilarit la tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Am copilarit la tara, langa cimitir, dar nu cred ca e regionalism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Am copilarit la tara, langa cimitir, De asta esti asa de anost? dar nu cred ca e regionalism. Nu e, e arhaism dar de regula este intalnit la tara. Se pare ca Bucurestiul nu a reusit sa scoata taranushul din tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Goe cum e posibil man? De ce nu ai evitat, ca parca asa ramasese, ca tu eviti si chestii... Supermeni pana dati de planeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Ma plictisesti petrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Goe cum e posibil man? De ce nu ai evitat, ca parca asa ramasese, ca tu eviti si chestii... Supermeni pana dati de planeta. Ma asteptam sa muste mai multi ciumpilaci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Nu omule, vreau sa stiu ce ai patit si cum sa nu fac ca tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Poti sa pastrezi povestile de adormit copii ... Daca ai piciorele destul de lungi sa nu te lovesti de scarita in timp ce faci o centrare ,te poti baga la o miuta pe motoreta cu pruncii dintre blocuri. Aia am invatat din patania mea . Am servit-o fara detalii sa aiba ocazia ciumpilacii sa inceapa ziua cu zambetul pe buze si bucurie in suflet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Ma plictisesti petrica. Foloseste cu incredere functia ignore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Nu am motive petrica sa te trec pe ignore, chiar dimpotriva, ma amuza copios meltenismul tau. Tu si cu jandarmul analfabet imi faceti ziua mai frumoasa, pacat ca ala nu posteaza asa des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 A, deci ai incercat sa faci pe supermen si ti-ai dat cu stangu-n dreptu. Aia da patzanie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Nu am motive petrica sa te trec pe ignore, chiar dimpotriva, ma amuza copios meltenismul tau. Tu si cu jandarmul analfabet imi faceti ziua mai frumoasa, pacat ca ala nu posteaza asa des. Asa pulinos, fii teapan pe pozitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 A, deci ai incercat sa faci pe supermen si ti-ai dat cu stangu-n dreptu. Aia da patzanie... Nope ,nu este de domeniul superman sa faci un stop si o pasa in timp ce esti pe motor ...nu in lumea oamenilor normali .Pentru pasarici ca tine este ceva wow.S-a meritat mica zgarietura ...Sunt sigur ca tu ai fi fugit imediat la spital . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Nu te umfla in pene ca daca-si pune jandarmu mintea te face praf. Tu pierzi puncte la calitatea meltenismului dar recuperezi prin cantitate, deci esti inca campion en titre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Zgarietura a fost pe dinti ? Asa de mare este suferinta ca nu am fost accidentat pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Nu te umfla in pene ca daca-si pune jandarmu mintea te face praf. Tu pierzi puncte la calitatea meltenismului dar recuperezi prin cantitate, deci esti inca campion en titre. Care e ma jandarmul asta asa de periculos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Foarte multumit.Mai ales ineresul lui bigfatass m-a satisfacut la maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 bigfatass se arde in keke, a zis ca voteaza la referendum impotriva familiei "traditionale", probabil ca e orfan. Sau l-a abuzat tac-su... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 bigfatass se arde in keke, a zis ca voteaza la referendum impotriva familiei "traditionale", probabil ca e orfan. Sau l-a abuzat tac-su... Amice, cauta-te, e patologic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Bine, si patania unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Amice, cauta-te, e patologic. In zilele astea nu mai e o rusine sa fii bulangiu, ba din contra, esti considerat modern si open minded. Cine stie, poate te cuplezi cu careva chiar aici pe forum... ca e plin de partzai si de pedofili. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 Te roade invidia, petrica, mori, nu mai poti! Te-ai scarpina si tu un pic, dar nu se apropie nimeni de tine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 (editat) Din titlul topicului lipsește un “r”? Editat Septembrie 19, 2018 de verssatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate