Ruginel Postat Octombrie 15, 2024 Share Postat Octombrie 15, 2024 Acum 48 minute, Radu Andrei Gabriel a spus: https://www.suffolkgazette.com/motorhome-crash/ "Woman crashed motorhome using cruise control while making cup of tea" Tehnic vorbind, nu ea conducea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 (editat) Prahovenii lovesc din nou! Azi dimineata faceam rondul la P-ta Presei Libere si asteptam la semafor pe banda din mijloc. Cat asteptam eu apare tzaranca de Prahova cu X3-ul si trece nonsalant pe rosu pe a treia banda si intra peste crestinii care veneau pe verde de pe Kiseleff. Aia claxonau disperati dar tzaranca nu avea treaba, a presat pana i-a facut pe aia sa opreasca ca sa treaca ea, probabil credea ca are prioritate. Sper ca e supravegheata intersectia de cineva si ca nu sunt de forma camerele video. Editat Februarie 14 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Care a fost de fapt problema? - numar de PH - femeia la volan - tzaranca la volan - BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 (editat) Exact! Plus X3, benveu de saraci. Prea multe probleme pentru o singura masina. Editat Februarie 14 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Doar cel de 2.0 e de sarakie :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Acum 5 ore, Silver Arrow a spus: Care a fost de fapt problema? - numar de PH - femeia la volan - tzaranca la volan - BMW Eu zic ca trecutul pe rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Acum 6 ore, Nguyen a spus: Sper ca e supravegheata intersectia de cineva si ca nu sunt de forma camerele video Speri mata dar speri degeaba... Cred că te-a văzut și a făcut special! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Luni la 07:07 Share Postat Luni la 07:07 Azi dimineata a fost super... toate curvele, amantele, mwistele, figurantele si parvenitele au lasat masina acasa iar traficul a fost super lejer avand in vedere conditiile. Skoda a inregistrat un consum mai mic cu un litru fata de saptamana trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Luni la 07:29 Share Postat Luni la 07:29 Eu am depășit o doamnă care accelera frenetic când începusem manevră. O cunosc și știu că nu se uită în oglinzile laterale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Luni la 11:15 Share Postat Luni la 11:15 Acum 4 ore, Nguyen a spus: Azi dimineata a fost super... toate curvele, amantele, mwistele, figurantele si parvenitele au lasat masina acasa iar traficul a fost super lejer avand in vedere conditiile. Este vacanta! + ca e mai greu cu zapada de pe/linga masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate