Rimio Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Pentru colegul care credea ca il claxonam insistent pe el, si cu care am incercat (fara succes) sa comunic prin semne pe Grant (tu urcai, eu mergeam pe langa): nu pe tine te-am claxonat, ci pe fosila de la volanul masinii care mi-a taiat calea din scurt. Jumate din claxon a fost de nervi, jumate sa vad daca aude. Se pare ca era si surd si chior, m-a bagat in seama de abia cand am trecut de el si i-am facut cu mana. Criminalii dracu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 La silverwing? Ești sigur ca ni e furat? Sigur. In benzinarie la Giurgiu l-am folosit, acasa nu mai era. Probabil una dintre zgaltaieli a fost cand am trecut peste el. Sunt suparat fleasca, mai ales ca i-am verificat prinderile la inceputul verii si totul era ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XmmD Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Sigur. In benzinarie la Giurgiu l-am folosit, acasa nu mai era. Probabil una dintre zgaltaieli a fost cand am trecut peste el. Sunt suparat fleasca, mai ales ca i-am verificat prinderile la inceputul verii si totul era ok. Intre Giurgiu si Buc sunt 2 portiuni .. hardcore ... inainte sa intrii in Buc, probabil acolo te-a parasit :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Nope. Azi am refacut drumul Giurgiu Bucuresti si la 20 km de Giurgiu l-am gasit in sant. Culmea, pe portiunea aia de drum drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Mare bafta ai avut ca l-ai gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Imensa. Am gasit acul in carul cu fan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Leaga-l cu sarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Nu, il las acasa de acum inainte. In vitrina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Ardeleneste vorbind, Baxxtere, eti de toata prastia cu cricul ala!!! Clipul de mai sus imi aminteste de o faza in care dintr-o masina plina cu "refugiati", mi se arunca in fata o seama de coji de pepene, asortate cu coji de seminte si niscaiva servetele. Eu, ca un primat ce n-a dat pe la circus, ocolesc respectivele cadouri si ajung in dreptul lor. Neinspirat fiind, imi scapa pe sub viziera ceva cu.... borati... Au urmat vreo 15 km de urmarire, cu deschiderea portierelor si frane in fata. Era un trafic nasol, mobra slaba rau, abia am scapat. De atunci.... merg preventiv si injur numai in gand, ceea ce va sfatuiesc si pe voi. Bafta maxima si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Acum 30 min, Piata Revolutiei, fac stanga spre Rosetti... imediat cum faci stanga e un semafor cu buton pt pietoni. Semaforul era pe rosu, abia trecuse un grup. Eu pe banda 1, pe 2 o masina... incetinesc usurel ca era rosu, asta iese din curba fix in fata mea, de pe banda 2 pe 1, blochez frana (eram cam in paralel cu el si nu mi-am imaginat ce o sa faca)... boul trece direct pe rosu si se opreste 20m mai incolo, in aglomeratie. Stau cuminte, injur printre dinti, se pune verde si ajung langa geamul lui... zic "bai nene tu nu te uiti pe unde mergi?". El "nu, ca nu ma uit dupa motociclete in trafic, nu le vad niciodata". Si era f serios... ma uit tamp la el si-l intreb "dar nici dupa semafoare nu te uiti? ca era rosu". "Aaa, nu conteaza, ala e semafor pt pietoni, daca nu trec pietonii pot sa trec". Wtf??? Cum adica poti sa treci??? E rosu!!! Da, si? Nu trecea nimeni. I-am zis ca e nebun si ar trebui sa se caute la cap, nu sa circule pe strazi... omul vorbea serios si era ferm convins ca nu a gresit cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Strategia pentru supraviețuire în trafic este similară celei din Grecia: presupune că, dintre toți participanții la trafic, ești singurul care are permis și, totodată, cel mai puțin băut (citat din ghidul pentru turiștii birtanici în Grecia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Permisele de Arges crezi ca s-au luat cu legislatie? Nu vericule, toti care aveau 500 de coco luau plasticul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 (editat) Deși, sunt convins, ai înțeles ideea, reformulez (prin adăugare): ești singurul care are permis luat cu respectarea procedurilor legale Editat Septembrie 22, 2015 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 (editat) Baxxter, toata povestea cu cricu e demn de nuvela Cum dracu sa il pierzi ma? Si sa il mai si gasesti apoi a doua zi Editat Septembrie 22, 2015 de Mr.Wattmaster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Ca-n filmele cu prosti. Bine ca l-am gasit, ca in Romania nu dezmembreaza nimeni silverwing si pe ebay imi facea o gaura de 100 de parai. Culmea e ca am gasit si arcul, nu numai cricul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Clipul de mai sus imi aminteste de o faza in care dintr-o masina plina cu "refugiati", mi se arunca in fata o seama de coji de pepene, asortate cu coji de seminte si niscaiva servetele. Eu, ca un primat ce n-a dat pe la circus, ocolesc respectivele cadouri si ajung in dreptul lor. Neinspirat fiind, imi scapa pe sub viziera ceva cu.... borati... Au urmat vreo 15 km de urmarire, cu deschiderea portierelor si frane in fata. Era un trafic nasol, mobra slaba rau, abia am scapat. De atunci.... merg preventiv si injur numai in gand, ceea ce va sfatuiesc si pe voi. la draqu, bah da norocosi sunteti! eu de cate ori mi-am dorit sa opreasca cate unu in trafic... vax, de unde! fug ca gainile... o alta metoda de smecherie este sa se dea foarte mari din spatele gemului inchis si cu portiera blocata... ca au mobil si pot suna la politie! dar in general ori se uita prin mine de parca nu eu as fi fost ala caruia (de ex.) i-au varsat scrumiera-n fata in mers pe drum eu avand casca open... ori o tund avand extrem de proasta impresie ca pot fugi si ca nu am cum sa-i ajung... » Post actualizat in 22 Sep 2015 14:18 Acum 30 min, Piata Revolutiei, fac stanga spre Rosetti... imediat cum faci stanga e un semafor cu buton pt pietoni. Semaforul era pe rosu, abia trecuse un grup. Eu pe banda 1, pe 2 o masina... incetinesc usurel ca era rosu, asta iese din curba fix in fata mea, de pe banda 2 pe 1, blochez frana (eram cam in paralel cu el si nu mi-am imaginat ce o sa faca)... boul trece direct pe rosu si se opreste 20m mai incolo, in aglomeratie. Stau cuminte, injur printre dinti, se pune verde si ajung langa geamul lui... zic "bai nene tu nu te uiti pe unde mergi?". El "nu, ca nu ma uit dupa motociclete in trafic, nu le vad niciodata". Si era f serios... ma uit tamp la el si-l intreb "dar nici dupa semafoare nu te uiti? ca era rosu". "Aaa, nu conteaza, ala e semafor pt pietoni, daca nu trec pietonii pot sa trec". Wtf??? Cum adica poti sa treci??? E rosu!!! Da, si? Nu trecea nimeni. I-am zis ca e nebun si ar trebui sa se caute la cap, nu sa circule pe strazi... omul vorbea serios si era ferm convins ca nu a gresit cu nimic. hahahah, normal ca acolo nu statea la panda nici un echipaj... merita cel putin o flegma intre ochi ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 si eu ma prefac ca nu ii ajung ) ieri a intrat unu peste mine pe banda, dar cum eu merg mereu cu ambreiaju si frana acoperita, doar mi s-a facut greata cand i-am oferit produse pentru un gratar satios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 (editat) Azi (pe seara, aproape intuneric) era sa fac pachet un (cuvant urat) de biciclist care a trecut tare pe rosu. Desi era pe bicla sumpa si in echipament de fitze, bani de lumini si reflectorizante nu a mai avut. I-i mai trimit un pachet de carne si pe calea asta lol, forumul considera cre-tin ca fiind un cuvant urat. Editat Septembrie 22, 2015 de bcristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Era sa iau si eu o biciclizda in seara asta... s-a gandit ea sa traverseze sos giurgiului, evidentca nu pe la trecere, si cand m-a vazut ca vin s-a blocat fix pe mijlocul drumului. Am trecut milimetric prin fata bicicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Era sa iau si eu o biciclizda in seara asta... s-a gandit ea sa traverseze sos giurgiului, evidentca nu pe la trecere, si cand m-a vazut ca vin s-a blocat fix pe mijlocul drumului. Am trecut milimetric prin fata bicicletei O plimbai pe 'ghidon' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Cred ca ne plimbam amandoi cu salvarea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Azi a fost ca in meme-urile alea de pe 9gag cu "In acest timp, intr-o lume paralela...": tocmai ma chinuisem sa trec de oglinda unuia cu o dubita fara sa ating cealalta masina, cand tipul s-a gandit sa faca o gluma si a miscat masina cam 30-40cm, asa ca mi-a indoit el mie oglinda Si pentru rubrica de FUN: o duduie mergea incet, incet... cauta loc de parcare. Se infige brusc in frane si trage de volan dreapta, baga botul masinii, dupa care pune semnal si continua manevra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Cat de fun poate sa fie dimineata la Piata Sudului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Si pentru rubrica de FUN: o duduie mergea incet, incet... cauta loc de parcare. Se infige brusc in frane si trage de volan dreapta, baga botul masinii, dupa care pune semnal si continua manevra perfect normal. asa se face. asa a observat si la altii, asa face si ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 E ca si cand intai claxonezi si apoi franezi cand apara o situatie periculoasa, sunt prioritati in viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate