delu Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Poti sa cumperi un set de prinderi de la louis sau polo in caz ca nu se mai gasesc pe louis sunt 9.95 euro perechea (stanga dreapta) dar nu sunt ca noi - la mine la S500 am, schimbat ps stanga si acum suiera un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Salut, RSX-ul meu are cam doi ani de cand e pe mana mea. N-am ce sa-i reprosez. E comoda, desi nu e cea mai usoara nu o simt grea pe cap, vIziera nu s-a matuit, am zgariat-o eu pe ici pe colo, dar se tine bine, cu micile zgaieturi e foarte clara. Am venit noaptea de la Brasov,( da, stiu, nu se face asa ceva, dar de nevoie mai mergi si noaptea) si nu m-a incomodat deloc. Am spalat mereu, si casca si viziera, cu apa calda si sapun, fara alte substante minune. De vajait, toate castile vajaie, deci si ea vajaie, dar nu e nimic enervant. Cu dopuri in urechi am facut 300 de kilometri, si cand m-am oprit nu mi-au cantat in creier ecourile vanturilor luati in freza pana atunci. De aburit, se abureste la viteze foarte mici, dar pot ridica usor viziera si-si revine. Probabil ca a inceput sa se duca usor stratul antiaburire. Urmatoarea mea casca va fi tot un Shark, caci, pana acum, pe mine m-au convins. Poate un Race-R, atunci cand vor mai scadea preturile. Pana atunci raman cu RSX-ul, caruia nu-i pot imputa mare lucru. Cand am luat-o am dat cam 9 mil pe ea, cu totul inclus. Un shoei XR-1000 era de la 11,5 mil in sus, fara protectie de barbie, fara protectie de nas, si sincer vorbind, nu stiu ce ar fi putut face in plus Shoei-ul pentru mine. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Ma intereseaza sistemul de prindere al vizierei pentru un Shark RSX si habar n-am pe unde se gaseste. Ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai ai pe louis la sectiunea casti "helmet spare parts" si "helmet accesories". Au site-ul site-u lsi in engleza de ceva timp, deci ar trebui sa te descurci fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai ai pe louis la sectiunea casti "helmet spare parts" si "helmet accesories". Au site-ul site-u lsi in engleza de ceva timp, deci ar trebui sa te descurci fara probleme am cautat pe louis inainte sa deschid topicul si nu au pentru rsx si rsr2 (am inteles ca sunt la fel), doar pentru mdelele de casti comercializate de ei. ma gandeam ca poate gasesc prin alta parte ramase pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) Salutare, caut in Bucuresti pentru o mica proba un Shark marimea XS. Am un prieten care in principiu are nevoie de aceasta marime insa nu e sigur si din cate se pare nu prea exista deloc dealeri Shark.. Multumesc mult! Editat Aprilie 25, 2012 de strumfuadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Depinde ce model de shark vrea sa isi ia... cam toate modelele merg in aceeasi masura cu modelele uzuale (shoei,arai). O exceptie este la RSI, unde daca porti S in mod normal ai nevoie de XS la RSI. Nu sunt din Bucuresti,dar am avut aceeasi problema si am gasit la un amic din Iasi si am probat (era o casca aproape noua,purtata de 2 ori). Sper ca iti e cat de cat de ajutor, mai ales ca de obicei probezi o casca deja purtata si formata dupa capul utilizatorului. Toata stima, Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Multumesc mult Bogdan, prietenul meu vrea un RSR2. Din pacate nu am gasit pe la niciun dealer casti Shark pentru a proba.. El are la Shoei XS, dar am vazut ca Shark nu face XXS pentru a putea dribla nepotriviri de genul celei de care ai spus tu. Asta e, o sa mai caute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Nu am probat pana acum RSR2 dar din ce am citit prin mai multe parti (si eu mi-am dorit acea casca foarte mult) merge "mana in mana" cu shoei. Daca are XS la shoei (banuiesc ca xr1000, xr1100 sau xspirit) i-ar fi buna XS la rsr2. Vezi si ce zice nenea asta aici,ca stie despre ce e vb. Eu am luat o geaca de la ei si mi s-a potrivit exact cum au zis. Eventual le poti trimite un mail cu intrebari ca o sa iti raspunda,sunt foarte OK americanii astia... Poate prietenul tau ar fi interesat de un Shark RSI eden marime xs NOUA (merge perfect la cei care poarta S la alte casti). Sper ca nu te superi ca iti zic de casca asta, dar mie mi s-a parut foarte ok cand am vazut-o. In primul rand are un design foarte reusit (mai ales daca ii faci rost de o viziera iridium blue) si este destul de apropiata ca si caracteristici de RSR2 (aerodinamica, aerisire, greutate). Ca si pret....un 700 ron (bineinteles ca negociabil). Toate cele bune, Bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Incearca la Kronau. Ei mai aveau cate un Shark ratacit prin rafturi. Daca prietenul se simte comfortabil in Shoei, poa' sa nu i se potriveasca Shark. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Hai ca pana la urma si'a luat RSR2, marimea XS si ii vine foarte bine. Case closed. Merci baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Sa o poarte sanatos si sa nu aiba nevoie sa verifice cate stele are la capitolul siguranta. Si daca se poate cateva impresii dupa folosire.... (ma intereseaza aerodinamica si silentiozitatea in special). Toata stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 am eu rsi si port xs .. si la shoei si la suomy si la shark .. s-ul mi-e imens .. si nu ..arai-ul nu e la fel .. am e pe alt format de cap/fata .. arai-ul nu-mi vine de nici-o culoare cel mai usor era sa se masoare xs e bun pt 53-54cm @manu .. rsi-ul ala mai e de actualitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Prima data am intrat pe Sharp si am cautat cu 5 stele din 5 la capitolul siguranta. Am dat peste Shark RSX si am cautat pret. Am gasit-o la doar 99 dolari . E cam urata ce-i drept, dar poate e sigura . Ce parere aveti de ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Prima data am intrat pe Sharp si am cautat cu 5 stele din 5 la capitolul siguranta. Am dat peste Shark RSX si am cautat pret. Am gasit-o la doar 99 dolari . E cam urata ce-i drept, dar poate e sigura . Ce parere aveti de ea ? Eu am din 2007 un RSX Hook cumparata de pe net. Sunt foarte multumita de ea. In afara de specificatile tehnice pe care le-ai citit si sunt destule ptr cat de ieftina este fata de altele care au doar 3-4 stele iti voi spune ce imi place la ea: zgomot nu foarte mare la viteze mari, etansa, ventilatie buna. Eu o am si acum si a fost folosita nu gluma, basca a avut parte si de incidente de genul cazut de pe masa de cateva ori si inca e ok. RSX Hook e mai scumpa cu 100 de eur decat RSX simpla. Cand o trebui sa o schimb tot un Hook imi iau daca mai gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 ... basca a avut parte si de incidente de genul cazut de pe masa de cateva ori si inca e ok. Pai cum sa nu fie ok daca a cazut de pe masa, nu e rolul ei sa incaseze socuri chiar mai mari decat ala? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Pai cum sa nu fie ok daca a cazut de pe masa, nu e rolul ei sa incaseze socuri chiar mai mari decat ala? ) am scris asta ptr ca multe casti cand cad de pe masa se sparg, se duc vizierele, aerisirile etc. Nicio casca nu rezista unui impact cauzat de un accident grav si asta se stie, sunt calcule matematice si s-a demonstrat. Sharkul meu are E2, ceea ce e super. Daca ne luam dupa standardele E-ului este de top. De ce zic de bine de casca asta? Ptr ca am avut norocul sa o iau pe asta . Daca luam una de 600 eur si se ridica la nivelul celor 5 stele atunci o laudam pe aceea. Toate brand-urile au casti super bune, doar ca multe sunt scumpe. Asta e buna in raportul calitate-pret. Repet, eu ma refer la RSX Hook, acum nu stiu RSX simplu daca e mai slaba, nu cred. https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/seca569b38459/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shark-RSX-Hook/SubProducts/Shark-RSX-Hook-0011 vad ca s-a mai ieftinit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Law Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 unde ai vazut la 99 $, ca ma intereseaza si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 unde ai vazut la 99 $, ca ma intereseaza si pe mine? Sunr in SUA si am gasit la un dealer aici. Si vreau sa-mi iau inainte sa vin acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Sunr in SUA si am gasit la un dealer aici. Si vreau sa-mi iau inainte sa vin acasa ne spui si noua cum e,daca iti place, daca e zgomotoasa , shit like that ,eventual niste poze? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 ne spui si noua cum e,daca iti place, daca e zgomotoasa , shit like that ,eventual niste poze? merci O sa ma duc sa o probez si o sa va dau de stire. Multumesc pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 (editat) Vreau sa imi cumpar si eu casca si m-am oprit la Shark-ul asta http://www.fc-moto.d...ts/Shark-S900-C Mai are cineva acest model, sau S900 simplu? Din cate stiu diferenta dintre s900 si s900c este doar pompita aia de aer care umfla cheekpad-urile. Editat Octombrie 21, 2012 de xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 (editat) Am eu S900C ,pompa de umflat o folosesti dupa ce se se mai lasa casca ca sa stea mai fixa .Eu nu am folosita deoarece abia am cumparat-o si am purtat-o un singur drum e inca foarte fixa casca. Ochelari fac toti bani e super cu ei . Ce marime vrei sa-ti cumperi ? Editat Octombrie 21, 2012 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Ieri m-am masurat si am 57 cm, deci imi trebuie marimea M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rotarumary Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Ieri m-am masurat si am 57 cm, deci imi trebuie marimea M NU o comanda de pe Fc-moto....am asteptat o luna pentru un scorpion exo 500! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate