Falkenberg Postat Noiembrie 25, 2016 Share Postat Noiembrie 25, 2016 Cele mai proaste aveau transmisia cinematica prin curea (de cauciuc) iar cele mai bune erau cu solutia "direct-drive".Nu e chiar asa, cele cu direct drive daca nu sunt facute cum trebuie sufer de vibratii, si viteza e mai greu de ajustat fiind un motor cu cuplu mare si turatie mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Noiembrie 25, 2016 Share Postat Noiembrie 25, 2016 'taxa de piesa moto' 130%. + Mi-a venit sa vomit cind am realizat amploarea tepei, norocul ca n-a fost ceva foarte scump, doar critic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 25, 2016 Share Postat Noiembrie 25, 2016 Asa se întâmplă si cu rulmentii,pret aproape.dublu la.cei dedicați exclusiv moto,la badi sau altii care aduc rulmenti găsești rulmenti cu aceleasi specificații la.jumate de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 25, 2016 Share Postat Noiembrie 25, 2016 Asta doar daca sti codul sau cotele. Daca nu... ghinion, comanzi "pe model" piese moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 25, 2016 Share Postat Noiembrie 25, 2016 Te duci cu rulmentul vechi,pe cămașa exterioară scrie codul,e cam greu sa il stergi ,asta dacă il mai ai , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 pai te-a tinut bine de tot din 2011 pana acum. pe mine la cbr m-a tinut o baterie 3 ani, una inca 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Dpmdv orice baterie care a tinut 4 ani, si-a facut datoria. Restul e bonus ....asta in ipoteza ca si iarna i se face o incarcare in fiecare luna si mobra este tinuta in garaj, nu afara la minus 20 de grade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Salut. In functie de baterie-model producator, si mod de utilizare, producatorul iti da niste repere. De exemplu la ce am luat eu, recomanda la 2 ani inlocuire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Adica imediat dupa ce-i expira garantia? ))) O baterie care nu tine macar 4-5 ani e un rahat. Sau pe proprietarul motocicletei chiar il doare-n 14 de conditiile in care-si lasa jucaria; bateria nu se lasa 6 luni parasita pe motocicleta, fara sa-i mai faci nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 E ok si 4 ani. Eu n-am avut pretentii la a mea, am luat cea mai ieftina baterie la momentul ala. Si ce ma bucura e ca nu m-a lasat brusc, a inceput sa dea semne si am putut sa o schimb fara sa ma lase in drum pe undeva. Plus ca eu am si omorat-o de cateva ori, de tot, si asta ii scurteaza viata. In rest, iarna a fost incarcata periodic, la fel si cand am mai fost in concedii plecat si mobra a stat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 Azi am schimbat capacul de ambreiaj la ktm 525,dar nu am putut scoate de pe cel vechi,geamul de la vizitarea nivelului de ulei.Am incercat si sa încălzesc zona si degeaba,s-a crăpat geamul si tot nu a iesit,trebuie sa comanda unul nou.Am schimbat si rulmentii si Simeringurile cu tot cu distantiere la roată spate la ktm 200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 Am bagat-o in casa... parca nu se simte Craciunul, pana nu e viroaga in sufragerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 Anul asta nu cred... in anii trecuti am pus luminite pe ea, dar acum o sa fie doar demontata (si remontata, normal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 Am bagat-o in casa... parca nu se simte Craciunul, pana nu e viroaga in sufragerie Respect total!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 Dacă mergea sa scot nenorocitul ala de ochi de vizitare si sa il monteze pe capacul nou,azi puneam motorul pe cadru si făceam o tură prin oras.Mă bătea un gand sa pun rotile de supermoto de pe ktm525 pe cel in 2 timpi de 200 dar nu am tip la cel de 200si imi era sa nu ma oprească un politist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Da stau de peste o lună dupa capacul mare de ambreiaj la ktm etc 200,piesa se potriveste la exc200 din 2000 pana in 2015 si pe 125 si cred 150 aceiasi ani,deci nu e o piesa rara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 28, 2016 Share Postat Decembrie 28, 2016 LED pentru poziti, LED pentru frana (se vede aiurea diferenta dintre pozitie si frana, le voi lasa combinat si bag alt LED acolo pentru pozitie). Au venit si cheile, urmeaza sa montez si hand-guard-urile, crash-bar-urile isi astepata si ele randul, dar e frig si chef nu prea e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Decembrie 28, 2016 Share Postat Decembrie 28, 2016 Pai... si de Craciun am incalecat pe "mobra" cam un ceas, pe zapada proaspat cazuta. Doar ca trebuit sa o spal de sare "ad-labam". Adica manual, ca nu prea mai functiona nimic in jur. cu cauciucuri de strada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Ledurile alea nu s de nimic. LED pentru poziti, LED pentru frana (se vede aiurea diferenta dintre pozitie si frana, le voi lasa combinat si bag alt LED acolo pentru pozitie). Au venit si cheile, urmeaza sa montez si hand-guard-urile, crash-bar-urile isi astepata si ele randul, dar e frig si chef nu prea e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Cele pentru far sunt foarte ok, luminează mult peste cele clasice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 (editat) Ti se pare. Sa nu uit, se vor arde curand, pe toate astea ieftine de geunl de le-am avut, rezistenta era pt. 12V si dupa ceva vreme incepeau sa clipoceasca sau se stingeau direct. Ia din alea cu SMD sau neon, sa vezi acolo diferenta. Editat Ianuarie 6, 2017 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 Curat rugina de pe cadrul englezoaicei..azi..maine..poimane.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 11, 2017 Share Postat Ianuarie 11, 2017 (editat) Neon? Bec pozitie neon CCFL pe goagle. Sunt niste smecherii de erau la moda prin... 2008-2009 sa zic? bla bla da-i bai pedala, din 3 posturi, toate reclama mascata. Editat Ianuarie 11, 2017 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Am vândut o cu tot cu echipamente.Prin urmare,agăț motociclismul în cui pentru următorii 2-3 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 N-am mesterit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate