Lucian_M Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Masina a cam cazut pe locul II de vreun an. O ingrijesc si pe ea, dar cei mai multi bani ii inghite motorul. Asta pana da frigul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Azi am fost sa retapitez sea la baietii de la pta. Chirigiu. A iesit foarte frumos si la bani putini. Se putea si varianta cu material textura carbon, dar mi-a placut mai mult modelul asta. Chiar ii recomand pe baietii de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Ai o poza, doua cu acel material cu textura catbon? O șa facuta de ei cu material din acela. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 A ieşit chiar bine! E aderentă suprafaţa? Cât a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 ......repar a patra pana luna asta la DRZ, fwutui, fwutui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Azi am fost sa retapitez sea la baietii de la pta. Chirigiu. A iesit foarte frumos si la bani putini. Se putea si varianta cu material textura carbon, dar mi-a placut mai mult modelul asta. Chiar ii recomand pe baietii de acolo. Care dintre ei? Cei dinspre benzinarie sau cei dinspre intersectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Care dintre ei? Cei dinspre benzinarie sau cei dinspre intersectie? De la benzinarie pana in intersectie toate atelierele sunt ale lor. (intersectie Odoarei cu Cal. Rahovei) HARTA A ieşit chiar bine! E aderentă suprafaţa? Cât a costat? Pret 200 ron indiferent de textura materialului. Initial am vrut sa o fac cu textura "imitatie carbon" insa nu ajungea materialul din stoc si mi-au zis ca a doua zi daca vin il comanda si imi pun dinala. Apoi m-am hotarat ca paraca ceva mai apropiat de original da mai bine si nu e chici si asa am cerut materialul asta care are oricum o textura frumoasa. Este foarte aderent, textura este reliefata. Lucrarea a durat cam 1,5 ore cu mine in atelier, nu a fost necesara programare. Materialul folosit este special pt sa. Nu este capitonaj de usa de masina. Ultima bucata de material pe care o aveau pt tapitat sei au folosit-o pt mine. Dar daca ii suni cu o zi inainte or sa fie pregatiti cu materialul. Poti sa suni la 0784314909 Am sunat inainte si la http://www.tapiterie...com/servicii/ro si pretul era 250 ron si nu se face pe loc. Ai o poza, doua cu acel material cu textura catbon? O șa facuta de ei cu material din acela. Ms. Din pacate nu am fost inspirat sa il pozez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Intreb pt ca am facut si eu partea de pasager la ei si nu prea a iesit stralucita... materialul e alunecos, asta e cea mai mare problema. Poate o sa ma duc din nou sa vorbesc cu ei, sa il inlocuiasca cu ceva mai aderent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Pentru aderenta maxima recomand materialul ala asemanator cu pielea intoarsa, cu perisorii aia foarte scurti, ca in poza de mai jos, partea cu steagul Italiei, sintetic. Ma gandesc ca poate or avea prin Dragonul Rosu asa ceva, ca aia au de toate, merita facuta o vizita, si pe mine ma bate gandul. Si iesi si mai ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Materialul ala nu tine apa in el daca ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Tine un pic de apa ca na, e mai poros, dar nu e problema ca se usuca repede cum dai de soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 (editat) Dupa lungi taraganari, azi mi-am schimbat semighidoanele cu ghidon de cross din aluminiu si am repozitionat maneta de soc...... la chinez! Editat Mai 27, 2017 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack19_73 Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 S a rupt amortizor spate.Demontare cautat prin lume, miercuri vine si joi sunt pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 ........ si joi sunt pe mobra esti sigur? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack19_73 Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 Cu putin ajutor de la un prieten!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Prieten, zici!? Hm! » Post actualizat in 02 Jun 2017 13:29 repozitionat proiectoare ceata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack19_73 Postat Iunie 3, 2017 Share Postat Iunie 3, 2017 pai atunci o bag in Nissan si vin la CET!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 ....o bagi in Nissan și mergi inCET! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Am schimbat uleiul și filtrele la Ktm 525,și am observat că îmi curge ulei pe la un capac de la culbutor,și mi-am adus aminte că nu am mai pus garnitura ultima dată când am umblat acolo.Si am polishat galeria de evacuare că inoxul de inegrise între timp.Acum e că noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack19_73 Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 A venit amortizorul , sper ca sambata daca ma lasa vremea sa il montez si sa refac mobra, cu Ajutor de la un prieten! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 10, 2017 Share Postat Iunie 10, 2017 (editat) Astazi am umblat la carbelitoare, nu sunt multumit de consum si a trebuit sa vad care e treaba cu ele. Le-am dat jos si le-am curatat, se prezinta in stare foarte buna: Acum ramane sa vad consumul, am coborat cuiele cu o pozitie mai jos. Am schimbat si un furtun de benzina, era plin de fisuri de la imbatranirea materialului. Editat Iunie 10, 2017 de petre81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Meşterit suport brichetă şi USB la Vstrom. Nu le-am legat încă, am nevoie de cablu, siguranţă şi un întrerupător. Poze mâine, că am terminat treaba pe întuneric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 (editat) ce priza ti-ai luat? am luat una de pe ali, cu 2 porturi usb, si a trebuit sa-i refac cabajul dupa prima tura mai lunga, ca s-a intrerupt un fir. inca nu am montat-o la loc. 5$ dai, 5$ face on: am spalat-o, i-am uns lantul si am bibilit-o, asa ca e curata si frumoasa acum. saraca a fost putin neglijata dpdv estetic de cand am scos-o de la iernat, da' acum a rasarit soarele si pe strada ei Editat Iunie 12, 2017 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 asa sunt toate... ieftin vrem, ieftin primim ) si a mea a crapat anul trecut, abia la intoarcerea acasa am desfacut-o, era o lipitura pe placa iesita. pun chinezii si fludor cu economie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 (editat) ce priza ti-ai luat? am luat una de pe ali, cu 2 porturi usb, si a trebuit sa-i refac cabajul dupa prima tura mai lunga, ca s-a intrerupt un fir. inca nu am montat-o la loc. 5$ dai, 5$ face Una e mufă de bricheta, cea din dreapta e dublu-USB, de pe aliexpress, cu 2.1 si 1 A. Fără cablaj, ăla îl fac eu. Placa e din aluminiu, prinsă cu silicon de baie auto şi faşete. Nu pleacă de acolo. Editat Iunie 13, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate