SjukskĂśterska Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Tie ti s-a urcat entitlementu la cap acolo in London daca ai impresia ca e vina ambulantei, spitalului si clasei politice, ca nu a putut salva un motociclist cazut pe serpentine, cu plamani perforati si hemoragie interna. Din tastatura toti ar fi salvat-o pe biata fata, insa realitatea gravitatii unei hemoragii interne + alte traume este putin spre deloc cunoscuta de hoarda doctorilor in stiinte medicale de garda pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 In cat timp a ajuns pe masa de operatie? Maxim o ora? Daca da, imi cer scuze. Daca a durat mai mult de 3-4 ore, luati amandoi cate o caramida in mana si da-ti-va faianta jos reciproc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Din tastatura toti ar fi salvat-o pe biata fata, insa realitatea gravitatii unei hemoragii interne + alte traume este putin spre deloc cunoscuta de hoarda doctorilor in stiinte medicale de garda pe forum. De acord. Dar intrebarea este: daca venea o ambulanta cu un medic se schimba sau nu soarta fetei? Nu contest ca nu avea de unde sa stie soferul sau brancardierul ce se intampla. dar un medic ma gandesc ca ar fi stiut. Pina a ajuns la spital a fost monitorizata? Sau macar la locul accidentului s-a facut o evaluare medicala? Daca ar fi avut ar fi vazut ca ii scade tensiune arteriala, un medic s-ar fi gandit ca este o posibila hemoragie interna. Si poate ii punea si o perfuzie si decidea medicul sa se mearga direct la Buzau sau Ploiesti. Orice minut pierdut a contat. Fata a gresit , a cazut si s-a accidentat. S-a accidentat mai grav decat ne puteam da seama cei care nu suntem medici. Daca se intervenea corespunzator poate ca avea sanse de supravietuire. Aceste sanse, cate or fi fost ele de putine, au fost furate de catre sistemul sanitar. @Mihaio07 sa te vad cum ai reactiona cand suni la ambulanta dupa ce a cazut mama si si-a fracturat piciorul si constati ca a venit o ambulanta cu un sofer de circa 65 de ani. Eu am carat-o pe mama la ambulanta de la etajul 3 pe scari. Aici nu este vorba de a da cu pietre in cei care au venit la Sabina, sau in cei care i-au trimis. Acesta este doar inca un exemplu din sutele din aceasta tara ca sistemul medical din Romania te omoara in loc sa te salveze (culmea cu niste costuri ametitoare) si din pacate nu de putine ori din indolenta sau dezinteresul celor care il formeaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Nu lasati biata familie in pace, tot o ardeti aiurea cu sistemul sanitar,ca din cauza lor ar fi murit samd. Ce este asa de greu de inteles,A AVUT MARE GHINION!!!! Sincere condoleante familiei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Romania e cum e. Bune si multe rele. Iti asumi riscurile sau nu. asa e si in alte parti. Saraca fata si le.a asumat. Si chiar daca vorbea mult uneori, mie mi s.a parut o persoana la locul ei. Ambitioasa, cuminte, desteapta (nu pot spune la fel si despre beatrice, mi.e mila de barba.su) dar pe moto nu e ca in auto. te mai imbie la pedalat mai cu spor uneori oricat de cumpatat esti. Zicea lumea de miar... si asta vine cu plusuri si minisuri. Trage bine de jos, tre sa fii in schimb f cumpatat. Eu ma laud ca nu conduc tare si tot m.a surprins un 160 la intrare intr.o localitate. Si am mai gafat.o si in alte situatii (din cauza oboselii, capul in nori, sincronizare dubioasa cu traficul, alte prostii relativ minore care puteau iesi prost) si chiar daca nu prea cred in noroc... poate ca totusi exita de eu va scriu pe aici si fata asta nu. Mie imi pare tare rau de ea si m.a mahnit vestea asta trista. Lasati filmuletele cu accidente, puneti mai bine o poza cu ea razand, asa sa isi aduca aminte lumea de ea. Un gand bun catre familie si sincer imi pare rau pt pierderea suferita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Imi pare rau de ce a patit, cum au spus si altii, daca relatarile sunt complete si corecte, o greseala mica cu consecinta mult prea grava, inca o dovada ca "nu-i ca-n filme". Nu am cunoscut-o, dar din cum vorbesc unii oameni intregi la minte(unii cunoscuti) despre ea, pot sa intuiesc ca era o persoana cel putin de treaba. Motivele pentru care scriu sunt 3: 1. Nici despre cel mai teribil cocalar care si-a furat-o pe aici, nu am vazut sa vina si sa scrie unii si unele/una (nu mai stiu), ca si cum aproape s-ar bucura "ca au avut dreptate" in ceea ce o priveste, sau ca acum, considera ca au castigat o cearta mai veche de pe forum pe care au avut-o cu Sabina. Se presupune ca aici impartasim aceeasi pasiune, ori nu stiu cu ce a putut deranja atat de mult incat nici in momentele astea, cum foarte bine zicea ceva mai devreme ca si parintii ar putea citi aici, nu se pot abtine sa arate lumii cat de negri sunt de fapt pe dinauntru. 2. Desi pare ca nu o sa schimbe mare lucru, sustin si eu inchiderea topicului. 3. Odihneasca-se in pace. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 5, 2017 Admin Share Postat August 5, 2017 În regula, închidem tipicul, daca mai are cineva de spus ceva relevant il rog sa o faca pe PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate