Dan Ny Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Marcajul longitudinal format dintr-o linie continuă simplă, ori dublă, interzice încălcarea acestuia, dar la noi se pare că este un sport național. https://www.facebook.com/andreea.alexandraa1816/videos/3218057831612963/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Trebuie să te conectezi pentru a continua. Conectează-te la Facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Si daca te loghezi da eroare: "cannot play video" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Asa, și? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 (editat) Horror..nici nu știu cât poți să estimezi, pe motor fiind, ce vrea să facă poetul cu mașina. Editat August 17, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AleXzpm Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 1 minute ago, Flower-Power said: Horror..nici nu știu cât poți să estimezi, pe motor fiind, ce vrea să facă poetul cu mașina. Cred ca amandoi au gresit, tipu' pare sa aiba viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Eh ,hai..poți tu să estimezi ce viteză are? Că m-ai făcut curioasă.. Cred că și la 50-60 aceeași scenariu urma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Acum 27 minute, AleXzpm a spus: Cred ca amandoi au gresit, tipu' pare sa aiba viteza? In sensul ca nu sta pe loc. Are cam aceeasi viteza ca masina dinaintea lui. Unde-a gresit e ca n-a reactionat la roata bracata spre el. Cine nu e paranoic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 59 minutes ago, leopold said: In sensul ca nu sta pe loc. Are cam aceeasi viteza ca masina dinaintea lui. Unde-a gresit e ca n-a reactionat la roata bracata spre el. Cine nu e paranoic... Zici ca tu poti aproxima din unghiul rotii daca masina doar va pleca de pe loc pe sensul ei sau intoarce peste linia continua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Acum 41 minute, XaeL a spus: Zici ca tu poti aproxima din unghiul rotii daca masina doar va pleca de pe loc pe sensul ei sau intoarce peste linia continua? invata si tu sa citesti in roata bracata, aplica acum si vei primi o reducere de 50% la acest curs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Acum 37 minute, Cavaleru a spus: invata si tu sa citesti in roata bracata, aplica acum si vei primi o reducere de 50% la acest curs! Eu cred ca la viteza lui, nici n-a vazut roata bracata (asta in cazul in care a fost interesat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Nu ai cum să observi absolut toate detaliile din trafic. Pe unele le poți ghici, dar multe îți scapă. Știe cineva cum se simte riderul? Că a încasat un șoc destul de serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Acum 9 ore, taong_mapagbiro a spus: Si ce a vrut autorul sa spuna ? Sau macar cui te-ai adresat ?... Nimănui, adunam posturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Acum 8 ore, XaeL a spus: Zici ca tu poti aproxima din unghiul rotii daca masina doar va pleca de pe loc pe sensul ei sau intoarce peste linia continua? Fireste ca nu, insa daca vad o roata ca bracheaza spre mine, am bagat mana-n frana fara sa mai discut detalii.Vorba lui nea Marin, osul se indoaie, tabla se rupe. Sau invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Acum 5 ore, taong_mapagbiro a spus: Neinspirat topic unde sa '''aduni'' posturi sau sa te amuzi .... Pfff Iar începi bre? Ai o anumita problema cu mine sau cu ce te incurca pe tine ce fac eu? Și asa m-ați catalogat ca fiind "psihopat", vezi-ți de ciorba ta. Ai buton de ignore daca altfel nu reziști. Acum 6 ore, Lucian_M a spus: Nu ai cum să observi absolut toate detaliile din trafic. Pe unele le poți ghici, dar multe îți scapă. Știe cineva cum se simte riderul? Că a încasat un șoc destul de serios. Toate detaliile nu le observi, dar când le treci cu vederea pe cele "de baza", parca șansele sa nu o comiți flagrant sunt cam mari. Nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat August 18, 2020 Autor Share Postat August 18, 2020 Din câte am citit, băiatul este în spital cu multiple fracturi. ”Admirabilă” reacția celui care a ieșit din mașină. Așa empatie mai rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 (editat) 19 hours ago, AleXzpm said: Cred ca amandoi au gresit, tipu' pare sa aiba viteza? Tipul sigur mergea cu viteza. Mai precis cu fix DeltaV, adica diferenta dintre V0 si V1, unde V1 nu pare sa fie mai mare de 60km/h. Preaupunand ca V0 este egal cu 0, putem trage concluzia ca omul se deplasa cu un DeltaV de 60km/h, iar bikerii de pe forum habar n-au sa estimeze viteza unui obiect aflat in miscare. Editat August 18, 2020 de Wolfman Typo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Acum 4 ore, george05 a spus: Toate detaliile nu le observi, dar când le treci cu vederea pe cele "de baza", parca șansele sa nu o comiți flagrant sunt cam mari. Nu crezi? Absolut. De aia trebuie să ai ochii la trafic, nu la alte chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Ăla cu mașina avea Delta V mult mai mic și tot a făcut accident, de unde putem trage pe forum concluzia că Delta v ul trebuie adaptat la condiții căci poți face accident cu un Delta v de 15 la ora și poți lua fel de bine sa zbori cu Delta v de 368 km la ora și să nu cazi. Mwhahahah s a folosit ciocoflendarul pe aici bag de seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat August 20, 2020 Share Postat August 20, 2020 Ce sa mai zici de restul oamenilor care comenteaza la accidente cum ca motociclistul "avea viteza", cand vad aici pe forum alti motociclisti care au acelasi tip de comentariu. Radare in ochi, tati, nu altceva! Fratilor, motociclistul avea viteza asemanatoare cu a masinilor care au tecut inaintea lui, vi se pare racheta?!? Ce reactie sa mai ai la o intoarcere de genul ala in fata ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FreeManBBC Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 Cred ca o sa ma opresc din intuitie, asa cum am invatat in topicul asta, la toate masinile parcate si cu rotile bracate ca la cele din trafic deschidem alt topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 Ce nasolica sa îți facă niște oi felul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 27, 2020 Share Postat August 27, 2020 8 hours ago, taong_mapagbiro said: https://observatornews.ro/eveniment/accident-mortal-moto-dulcesti-pecineaga-387970.html?utm_source=Facebook%20Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=387970&fbclid=IwAR2tKiSVtadKETJ2Q1R1N5mf8kyn_Ceh17j5Ul_0y-cYm9BV5igiGTcypzo Pana si caprele nu mai respecta liniile ....pffff Un sofer fara carnet si-a omorat pasagerul, s-a autoaccidentat si a mai ranit si niste capre. Selecție naturală. Pacat de capre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate