WotRU2Me Postat Martie 1, 2021 Share Postat Martie 1, 2021 Sper sa fie si evazionista hoasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Odihnească-se în pace! Si acum......Sunt femei firave care ar schimba bilutele (un fel de recif) cu voi, numai asa ca sa nu va strice gandurile si sa nu va afecteze emotional..Mah, cum (cuvant urat) (orasul) forumul asta se schimba de la an la an, de la bunicute carcotase, la bunicute carcotase nefutute (ceva insula)...... si culmea, care sunt bune si pe teorie, dar si cu experienta, stiu si fizica, stiu si dinamica, fac si multi km, cam peste tot, au si logică, si mai detin si adevarul absolut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Sigur s-au salvat multe vieti cu topicul asta. Cine avea de gand sa se dea pe o roata ca huliganu' a vazut ce-ati scris pe aici si se gandeste de doua ori inainte s-o faca. @easy ride on!ma-ta are cratima, dar stiu ca o sa te duci in analele istoriei si o sa ne dovedesti ca e acceptat si fara cratima, ca a lasat Burebista vorba... Fetele, dans... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Ai uitat de elicoptere smurd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 15 hours ago, Edd said: Vad ca e recunoscuta zona pt activitati cocalaresti... Presupun că nu ești din București... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 2, 2021 Admin Share Postat Martie 2, 2021 Acum 3 ore, easy ride on! a spus: -am răspuns (elegant) cu o presupunere (despre măsa) şi cu o întrebare Acum, dacă mă-ta are cratimă, las-o și pe mă-sa să aibă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Acum 2 ore, littlekriminal a spus: Sigur s-au salvat multe vieti cu topicul asta. Cine avea de gand sa se dea pe o roata ca huliganu' a vazut ce-ati scris pe aici si se gandeste de doua ori inainte s-o faca. @easy ride on!ma-ta are cratima, dar stiu ca o sa te duci in analele istoriei si o sa ne dovedesti ca e acceptat si fara cratima, ca a lasat Burebista vorba... Fetele, dans... Pai acu' ce-ai vrea?! S-a dat unu' peste cap cu mobra ca n-a vazut ca-i rosu, ce sa dezbati mai mult? Poate trage cineva cortina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 (editat) @Speedy.K asta ziceam si eu, atate contre si aratat cu degetul, s-a deviat total de la subiect. Sa speram ca macar lectia de gramatica a fost utila. Esenta e ca daca nu belesti ochii, belesti altceva. Omu' a platit pentru prostia lui, bine ca nu au platit si altii. Cine va vrea sa se dea pe o roata o va face in continuare, nu e ca si cum sportul asta a luat nastere acum doua zile sau n-au mai murit alti oameni in trecut din cauza asta. Sa vii aici ca sa mai tragi o flegma pe mormantul lui mi se pare de un prost gust iesit din comun. Editat Martie 2, 2021 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Acum 4 ore, easy ride on! a spus: @einstein1984Călin P. Tăriceanu, un tip simpatic. Să știi că tot timpul am apreciat la tine că ai simțul umorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 18 minutes ago, littlekriminal said: Sa vii aici ca sa mai tragi o flegma pe mormantul lui mi se pare de un prost gust iesit din comun. Foarte corect spus, mizeriile sunt de prisos. 19 minutes ago, littlekriminal said: Omu' a platit pentru prostia lui, bine ca nu au platit si altii. Aici discuția este deschisă. Conducătorul auto care l-a "ajutat" să ajungă pe lumea cealaltă va avea multe probleme. Chiar dacă vinovăția e clară, e drum lung până când scapă de belele. Cei care stau în România știu mai bine ce înseamnă: permis reținut, vizite periodice la poliție, proces etc. Nu mai vorbesc de faptul că omul, deși nevinovat, va fi bântuit mult timp de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 43 minutes ago, einstein1984 said: si parapeti cu saltele, declaratie pe propria raspundere. Eventual un CBR F4 de inchirat pentru aia cu vstrom.... Mah... F4 a fost si este oferit gratis tuturor celor care nu par sa fie total injineri ...deci nu te califici. Pentru restul se taxeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 https://youtu.be/-igBzqJjziM?t=18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 (editat) Acum 31 minute, easy ride on! a spus: Da, la nivel academic se scrie cu cratima si eventual si cu diacritice. Totusi, la nivel de Ferentari ... e mai clar, nu? Era vorba de măsa, nu de mata N-am tastatura romaneasca, deja scriu in alte doua limbi, deci e mai complicat pentru mine. In cazul asta de ce mai pui cratima si in alte cazuri, scrie mereu fara si atunci e ok, nu-ti mai complici viata. Oricum eram sigur c-o s-o dai la intors, cum ai facut-o si cu "i"-ul ala. Acum 40 minute, Kagemusha a spus: Aici discuția este deschisă. Conducătorul auto care l-a "ajutat" să ajungă pe lumea cealaltă va avea multe probleme. Ma refeream la pretul suprem, ca oricum in Romanica esti condamnat pe viata la stres, nu trebuie neaparat sa faci un accident ca sa treci prin asta. Editat Martie 2, 2021 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 S-a bashit și topicul ăsta, de la tablagii kamikaze s-a ajuns la gramatică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 A, n-am zis ca nu-ti dau voie, dar am zis sa-ti atrag atentia. Ti-am zis, din partea mea poti sa scrii cu un "i" mereu, orice cuvant, sa nu pui cratima deloc. Dar parca atlfel este cand recunosti ca ai gresit si inveti din greseli. @Lucian_M Am putea spune ca de la gramatica pleaca totul, dar hai sa nu intram in discutia asta. Tu esti printre cei care a venit sa dea o flegma aici, deci rostul postului bate spre inexistent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 La 27.02.2021 la 20:49, Bored Panda a spus: Niste "oglinzi" pentru fete ai? Fetele ca astea nu se privesc în oglinzi, nu vor, au o reținere..le e greu să admită că au greșit. La 27.02.2021 la 19:16, Lucian_M a spus: Dacă nu știi ce a pățit fiecare, nu vorbi degeaba, te rog. Mulți colegi știu prin ce am trecut. Să trăiască pilele, cu ele se descurcă unii! Eu am crezut în dreptate și justiție, dar probabil că am crezut prea mult. Încheiem discuția, te rog? P.S.: apreciază că am scris de două ori "te rog". te roagă să nu insiști de teamă să nu descopere și alții un lucru știut de ele..drept dovadă. Nu e așa, @Lucian_M? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 @Flower Power Uneori am impresia că scrii doar pentru a-ți admira opera. Ai tu hazul tău, însă rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Acum 49 minute, Kagemusha a spus: Aici discuția este deschisă. Conducătorul auto care l-a "ajutat" să ajungă pe lumea cealaltă va avea multe probleme. Chiar dacă vinovăția e clară, e drum lung până când scapă de belele. Cei care stau în România știu mai bine ce înseamnă: permis reținut, vizite periodice la poliție, proces etc. Nu mai vorbesc de faptul că omul, deși nevinovat, va fi bântuit mult timp de asta. Nu cred ca se ajunge la proces daca probele nu incrimineaza soferul. De acord cu bantuitul, e greu sa treci peste faptul ca un om in floarea varstei s-a dus astfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Acum 11 minute, littlekriminal a spus: @Lucian_M Am putea spune ca de la gramatica pleaca totul, dar hai sa nu intram in discutia asta. Tu esti printre cei care a venit sa dea o flegma aici, deci rostul postului bate spre inexistent. Un tablagiu tâmpit nu merită altceva. Maxim o flegmă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Acum 2 minute, Lucian_M a spus: @Flower Power prin comentariile pe care le-ai lăsat pe topicul ăsta nu lași impresia decât a unui om frustrat și mărunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Acum 2 minute, easy ride on! a spus: E pleonasm! Cer scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 (editat) Acum 5 minute, Flower-Power a spus: prin comentariile pe care le-ai lăsat pe topicul ăsta nu lași impresia decât a unui om frustrat și mărunt. Adevărul e că mi se cam fâlfâie lanțul de părerile tale. Sincer. Lanțul chiar se fâlfâie, trebuie întins. Pupă-i tu pe tablagii, poate ai mai mult succes. Editat Martie 2, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Acum 13 minute, easy ride on! a spus: Chestiune de religie. Unii cred in iertarea greselilor prin (po)cainta si ispasire, ba chiar se si roaga pentru asta. Topicul dovedeste ca fiarele nu iarta pe cei care inventeaza reguli noi. O fi valabil si la gramatica? Daca nu e, nu-i bai, dar daca e... Acum 9 minute, Lucian_M a spus: Un tablagiu tâmpit nu merită altceva. Maxim o flegmă. E clar ca se ascunde un copil de 6 ani la tine in "mansarda", deci orice discutie cu tine e in zadar. Singura ta scapare ar fi sa-ti dam o ratusca sa te joci cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Hai unge tu lanțul și explică-ne cum te-au îmbolnăvit polițiștii timp de 11 luni. Mi-ai stârnit curiozitatea. Acum 6 minute, Lucian_M a spus: Adevărul e că mi se cam fâlfâie lanțul de părerile tale. Sincer. Lanțul chiar se fâlfâie, trebuie întins. Pupă-i tu pe tablagii, poate ai mai mult succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Trebuie să-ți dau tocmai ție explicații?! Te crezi cam prea importantă. Poluăm aiurea topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate