frigider Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 Acum 5 minute, mircea.cazachevici a spus: Si uite asa, eu care eram, la fel, adept al SH-urilor, am ajuns sa-mi iau masini noi. sa tai cu pixul acolo in buletin cetatenia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 muhaa... 1 an jumate si ati ramas la aceleasi discutii de bodega cu cavadoro pe musama @mircea.cazachevici boss... springul NU are brake regen , daca ar fi avut cred ca luam si eu unul , zilele astea vand id3 dupa ~30k km GRATIS (panouri solare pe casa) , nu iti creste factura de curentu cu "probabil" 150kwh , iti creste cu fix cat ai consumat in luna aia ... poate sunt 50 poate sunt 4-500. care este consumul pe termen lung la spring 14kwh/100 km? range-ul este o problema numai daca vrei sa iesi din oras, incarcatoarele rapide sunt peste tot doar pe harta si cand NU ai nevoie de ele , cand ai nevoie sunt defecte, ocupate, inexistente sau nu merge cardul/aplicatia. probabil ma repet dar ev-urile mai au multi ani pana pot inlocui complet ice , e foarte ok sa ai un ev + ice pt drumuri lungi ... dar este pt cine isi permite si gospodareste . @ENEOS ioanee sa incerci bmw i4 m50 , absolut senzationala masina ... bine, tu o sa zici ca ii cade distributia la 200k. @Nguyen tot sarac mah? joaca la loto boss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 Acum 44 minute, superbec a spus: @Nguyen tot sarac mah? joaca la loto boss Ia uite bre, s-a intors sclavetele pe forum... uitasem de tine. Cum a fost cand a pus politia cainii pe voi in pandemie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 Acum 49 minute, superbec a spus: @ENEOS ioanee sa incerci bmw i4 m50 , absolut senzationala masina ... bine, tu o sa zici ca ii cade distributia la 200k. @Nguyen Mi s-a părut senzațional i8, drept că de la bavarezi nu țin minte să mai fi condus alt i în afară de ăsta și i3. Știu că l-au scos din producție și sh costă cât o drăcovenie 9, dar eu sunt mai pe retro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 Acum 2 ore, Nguyen a spus: ... uitasem de tine. aceste cuvinte ne doare Acum 2 ore, Nguyen a spus: Cum a fost cand a pus politia cainii pe voi in pandemie? observ ca starea ta mentala s-a deteriorat de cand nu mai aberez pe forum , lasa-l pe gizas sa-ti penetreze sufletul , o sa fie bine ... va dau astia 50 bani la litru .. dar tu oricum nu-ti permiti nici cu bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 Acum 21 minute, superbec a spus: observ ca Adica nu ai observat cand au pus aia cainii pe voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Iunie 28, 2022 Share Postat Iunie 28, 2022 La 26.06.2022 la 18:31, foxbat a spus: de ex o masina (sh, evident) care consuma 3 l/ 100km ( hai , 4 in bucale) daca mergi cum mergi cu eletrica este 1000...1500 eur ( am cumparat eu). pai..aia 30 ron -diferenta la 100km intra de multe mii de ori in zecile de mii de euro Ce masina ai gasit sa consume 3l/100km in Bucuresti? Ca eu ma mandresc cu Yarisul, dar fara 6l/100km nu scad. Sau vorbesti de mers la ora 4 dimineata sau dupa ora 22?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Iunie 28, 2022 Share Postat Iunie 28, 2022 1 hour ago, TheHuskyCrobats said: Ce masina ai gasit sa consume 3l/100km in Bucuresti? Ca eu ma mandresc cu Yarisul, dar fara 6l/100km nu scad. Sau vorbesti de mers la ora 4 dimineata sau dupa ora 22?? Prius cu GPL , exclusiv in Buc , si numai la ore de visss... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 30, 2022 Admin Share Postat Iunie 30, 2022 VID-20220630-WA0006.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Iunie 30, 2022 Share Postat Iunie 30, 2022 Irelevant. Daca facea omul un video cum ca ii scartaie in mers, mai ziceam. Dar eu il vad pe unul care se chinuie sa faca antireclama apasand pe diverse materiale din interiorul masinii, ca sa demonstreze ca nu e materialul de calitate... Insa eu nu pot fi decat impresionat de modelul respectiv. Pentru ca eu ma uit la cei 1000cp, la autonomia de 800+ km, si imi spun...doar 155.000 USD? Cat dai la Ferrari, Bugatti, Maybach, Lamborghini, etc, pentru o masina ce doar se apropie de 1000CP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Iunie 30, 2022 Share Postat Iunie 30, 2022 Ma gandesc sa imi instalez un miniparc de panouri, 100kW, la pretul actual OPCOM, recuperez investitia in echipamente in 6-7 ani. Pretul mediu ponderat pentru prosumatori pe 2022 va fi mai mare ca cel din 2021 cu siguranta (e 539lei/MWh acum). Daca mai pun si un incarcator DC de 30kW investitia ar fi de 70k euro, fara manopera (inca 12%...). Sau mai bine sa iau un Audi de fitze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 30, 2022 Share Postat Iunie 30, 2022 Acum 59 minute, TheHuskyCrobats a spus: Sau mai bine sa iau un Audi de cocalar? Fixed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 30, 2022 Admin Share Postat Iunie 30, 2022 Acum 5 ore, mircea.cazachevici a spus: . Pentru ca eu ma uit la cei 1000cp Și ce rahat faci cu 1000 cp? La stopuri și în ambuteiaje stai tot lângă o râgălie de 100 cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Iunie 30, 2022 Share Postat Iunie 30, 2022 De-aia stau eu la stopuri si ambuteiaje in 44 CP , si mai mult nici nu-mi trebuie. Tot acolo ajung. Recunosc, inca trebuie sa folosesc si benzinara la carat remorca la enduro, sau la distante foarte mari (Bucuresti-Timisoara dintr-o bucata). Dar pentru bucuresti si drumuri prin jur de pana la 200-300km dus-intors nu m-as mai intoarce la benzinara. P.S. Am aflat azi ca eu cu Spring-ul sunt deja boier. Aia de la Citroen vor sa scoata pe piata romaneasca un Citroen Ami cu baterie de doar5,5Kw si autonomie declarata de doar 75km. https://www.citroen.ro/citroen-ami-disponibil-in-romania-din-2022/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 30, 2022 Share Postat Iunie 30, 2022 Circoen întotdeauna a excelat la produs mizerii. Dar se livrează la easybox, clientul țintă fiind milenialu autist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Iulie 5, 2022 Share Postat Iulie 5, 2022 Văd că au început să scoată numere de înmatriculare verzi pentru mașinile electrice și hibride. Elitele verzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 5, 2022 Share Postat Iulie 5, 2022 După certificate verzi vin numere verzi, firesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Iulie 5, 2022 Share Postat Iulie 5, 2022 Acum 1 minut, ENEOS a spus: După certificate verzi vin numere verzi, firesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NEGURA Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 16 hours ago, Clit Eastwood Jr. said: IMG_6900.MOV Dar ce te faci cand o creste pretul gramului la pompa si o sa apara nguyenii cu oale si tigai sa puna niste hidrogen in sura ? Viitor "luminos" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 Acum 16 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: IMG_6900.MOV putin ciudat fiindca energia specifica a hidrogenului e doar de 3 ori mai mare decat a benzinei, posibil sa fie ceva licenta artistica acum sa arate acelasi experiment dar sa se vada diferentele de densitate a energiei, fiindca rezervorul masinii are volum limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 Acum 17 ore, ENEOS a spus: După certificate verzi vin numere verzi, firesc. Mai usor de reperat in cazul in care trebuie sa taxezi (parcari, taxe zonale, etc). La fel cum sunt numerele galbene pentru mopede sau alte vehicule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 Parlamentul european a declarat gazele și energia nucleară ca energii verzi, mai rămâne să spună despre cărbuni că sunt de energie pentru mașinile electrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 In general politicienii sunt cretini, acum la ce te astepti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 6, 2022 Share Postat August 6, 2022 Ieri a trecut pe lângă mine (eram pieton) un flocsvagin electric care avea imitație de zgomot de mașină. În the meantime jafonezii: https://piataauto.md/Stiri/2022/08/Toyota-n-are-inca-o-solutie-la-problemele-lui-bZ4X-si-le-propune-proprietarilor-sa-le-cumpere-inapoi-masinile-electrice/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 6, 2022 Share Postat August 6, 2022 Accelerează fain, dar zgomotul ăla e jenant tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate