robert_bobariu Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 Echipamentele s-au dat celor care s-au anuntat primii intersati. Sa le poarte sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPZ Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 Multumesc Robert, pentru echipament! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spydy Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 Am avut o astfel de incercare. Dupa ce a pus o gramada de intrebari prin mesaje, caci probabil e scump sa suni, imi ceru sa o trimit prin curier. Multi nebuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 19, 2017 Admin Share Postat Decembrie 19, 2017 Donez un CD DVD 5.1 Sony DAV SA 30. Specificatiile le gasiti aici Este modelul din imagine Perfect functional, are toti satelitii + subwoofer + telecomanda + cabluri, totul original. Intr-un satelit se misca difuzorul, probabil a fost scapat pe jos. Se ridica DOAR din Bucuresti - Crangasi. Luigi - 0722 625 710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 20, 2017 Share Postat Decembrie 20, 2017 Donez un CD DVD 5.1 Sony DAV SA 30. Specificatiile le gasiti aici Este modelul din imagine $_86.JPG Perfect functional, are toti satelitii + subwoofer + telecomanda + cabluri, totul original. Intr-un satelit se misca difuzorul, probabil a fost scapat pe jos. Se ridica DOAR din Bucuresti - Crangasi. Luigi - 0722 625 710 A venit cel nou ?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 20, 2017 Admin Share Postat Decembrie 20, 2017 Nu, dar ii fac loc :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Decembrie 21, 2017 Share Postat Decembrie 21, 2017 Model..cica SPEED. Marime:43 (la incaltaminte normala port 42) Avut grija de ele dar bineinteles, si-au facut veacul. Nu arata jalnic, dar nici noi nu sunt. Defecte? Bineinteles ca sunt, insa ptr un inceput de sezon mai timid...merg. Nu ma deplasez, nu trimit in tara. Popesti Leordeni-Ilfov. Alecsandru 0753746842 » Post actualizat in 21 Dec 2017 11:26 Gata. Sanatate si sa te tina mereu in picioare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 Daca e cineva care doneaza pc sau orice altceva pentru niste copii defavorizati, donez si eu castile anexate. Doar dati-mi de veste sa ne vedem sa vi le dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yahym85 Postat Decembrie 28, 2017 Share Postat Decembrie 28, 2017 Salut. Are cineva o casca de donat sau pe o suma mai mica marimea m sau l. Platesc transportul la curierat, am mare nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Casca mea de la acest post e inca spre donatie: /index.php?/topic/301253-donatii-de-orice-natura-insa-nu-in-bani/?p=4351391 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 Vlade,cauta artisti ce picteaza/aerografiaza,caci isi fac mana pe ea. Eu asa am donat multe din castile mele depreciate,la un artist din Cluj.Trebuie sa fie si in Bucuresti. Adevarul e ca nu prea am mai avut timp de aerograf... Casca mea de la acest post e inca spre donatie: /index.php?/topic/301253-donatii-de-orice-natura-insa-nu-in-bani/?p=4351391 Te scap eu de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Donez o pereche de cizme Sidi Vertigo Corsa marimea 43-44 Conditii - posesor de sportiva - o 'poveste' sa intelegem de ce ai nevoie de ele - iti platesti curierul Conditia lor este excelenta, talpile au fost lipite (se desprinsesera) si probabil daca mergi mult pe jos trebuie facuta iar operatiunea asta. Poze nu am inca dar am sa ajung la garaj si revin (gasiti modelul pe net) Se mai doneaza si o viziera clara shoei xr1100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) Donez una bucata SJ1000 Cam. Camera este in perfecta stare de functionare, mai am si cva accesorii la ea. La mine zace de vreo 2 ani deja, trecand de mult la alta camera. Filmeaza FHD la 30 FPS, stie si HD tot la 30 FPS. Gasiti pe google mai multe detalii despre model As prefera sa o dau cuiva din bucuresti sa o poata testa/vedea cu conditia sa vina cu cardul propriu sau sa imi spuna dinainte sa nu il uit pe al meu. Editat Ianuarie 29, 2018 de Jimmy24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) Donez una bucata SJ1000 Cam. Camera este in perfecta stare de functionare, mai am si cva accesorii la ea. La mine zace de vreo 2 ani deja, trecand de mult la alta camera. Filmeaza FHD la 30 FPS, stie si HD tot la 30 FPS. Gasiti pe google mai multe detalii despre model As prefera sa o dau cuiva din bucuresti sa o poata testa/vedea cu conditia sa vina cu cardul propriu sau sa imi spuna dinainte sa nu il uit pe al meu. Salut. Daca mai este valabil, as vrea eu camera.Proaspăt posesor de A, mi.ar fi utila. Sunt din București. 0767708511 Editat Ianuarie 29, 2018 de cata207 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPZ Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Daca nu o ia colegul, sunt si eu interesat, tot din Bucuresti. Te rog anunta daca nu o ia el, ca sa te contactez. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 cata207, adjudecat. O sa o iau cu mine maine, ca idee putem sa ne vedem pe la universitate intre 10:00/19:00 sau drumul taberei dupa 19:30. In weekenduri anytime you want Nr-ul meu: 0744.618.999 GPZ, daca nu o ia el, sigur te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 Salut, Donez una bucata pereche role marimea 45. Se prezinta ca in poze. Au fost folosite destul. Se pot vedea in Sectorul 5 zona Marriot. 0799830170 Inca valabile. » Post actualizat in 30 Jan 2018 09:45 Salut, Donez una bucata pereche role marimea 45. Se prezinta ca in poze. Au fost folosite destul. Se pot vedea in Sectorul 5 zona Marriot. 0799830170 Inca valabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 Donez o pereche de cizme Sidi Vertigo Corsa marimea 43-44 Conditii - posesor de sportiva - o 'poveste' sa intelegem de ce ai nevoie de ele - iti platesti curierul Conditia lor este excelenta, talpile au fost lipite (se desprinsesera) si probabil daca mergi mult pe jos trebuie facuta iar operatiunea asta. Poze nu am inca dar am sa ajung la garaj si revin (gasiti modelul pe net) Se mai doneaza si o viziera clara shoei xr1100 Salut . doresc eu viziera...o poza cu ea se poate? O zi de exceptie iti doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menseph Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 Salutare, A venit momentul sa mai fac ceva curățenie prin lucruri. asa ca ofer urmatoarele. o pereche de role marimea 43 (marca Rollerblade) folosite foarte putin, prezinta niste julituri de la cateva cazaturi. ( nu e de mine mersul pe 8 roti aparent) O minge de baschet nike încă in stare buna. Predare personala Bucuresti Zona Victoriei sau zona Piata Sudului. Contact PM. O zi buna, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 Donez una bucata SJ1000 Cam. Camera este in perfecta stare de functionare, mai am si cva accesorii la ea. La mine zace de vreo 2 ani deja, trecand de mult la alta camera. Filmeaza FHD la 30 FPS, stie si HD tot la 30 FPS. Gasiti pe google mai multe detalii despre model As prefera sa o dau cuiva din bucuresti sa o poata testa/vedea cu conditia sa vina cu cardul propriu sau sa imi spuna dinainte sa nu il uit pe al meu. Camera a ajuns la mine! Multumesc mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Victor Letinu Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 -Manualul proprietarului pt fz6 -Claxon FZ6. -oglinda dreapta fz6 fazer rupa din articulatie(poate cineva are nevoie de oglinda sau de manson sau o poate lipii). -afisaj electronic Orange M202 pentru presiune roti fara senzori. Produsele se pot ridica din zona Lujerului si nu trimit prin curier. pentru cei interesati lasati mesaj aici si am sa va dau datele de contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 -Manualul proprietarului pt fz6 -Claxon FZ6. -oglinda dreapta fz6 fazer rupa din articulatie(poate cineva are nevoie de oglinda sau de manson sau o poate lipii). -afisaj electronic Orange M202 pentru presiune roti fara senzori. Produsele se pot ridica din zona Lujerului si nu trimit prin curier. pentru cei interesati lasati mesaj aici si am sa va dau datele de contact Salutare, -afisaj electronic Orange M202 pentru presiune roti fara senzori. Ma intereseaza, cred ca il pot pune pe un CBR1000F, am citit pe net si nu e dedicat doar pentru Fazer. Daca doresti sa mi-l donezi, imi poti spune si il pot ridica din zona Lujerului. O zi frumoasa, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 Manualul proprietarului l-as vrea eu. Nasol ca am trecut pe la Lujer acum 30 min si nu stiu cand as mai ajunge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Victor Letinu Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 Manualul proprietarului l-as vrea eu. Nasol ca am trecut pe la Lujer acum 30 min si nu stiu cand as mai ajunge... cand mai ai drum ma anunti aici cu o zi inainte » Post actualizat in 05 Feb 2018 07:27 Afisajul pt presiune roti merge la userul pimP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Donez o pereche de cizme Sidi Vertigo Corsa marimea 43-44 Conditii - posesor de sportiva - o 'poveste' sa intelegem de ce ai nevoie de ele - iti platesti curierul Conditia lor este excelenta, talpile au fost lipite (se desprinsesera) si probabil daca mergi mult pe jos trebuie facuta iar operatiunea asta. Poze nu am inca dar am sa ajung la garaj si revin (gasiti modelul pe net) Se mai doneaza si o viziera clara shoei xr1100 Cizmele au ajuns la mine și mi se potrivesc perfect. Mulțumesc @Rekin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate