Lup69 Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 programele zilnice dupa ce le-am pus am vazut ca trebuia cu orele din Romania, asta e, deci faceti si voi ajustarile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Danke schoen! Diiiii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 22, 2023 Autor Share Postat Iunie 22, 2023 Mit gerne....bitte, bitte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Acum 19 minute, apriliacluj a spus: Danke schoen! Diiiii!! Dada, diiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 (editat) Ora Romaniei Editat Iunie 22, 2023 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 22, 2023 Autor Share Postat Iunie 22, 2023 (editat) 17 minutes ago, Cavaleru said: Ora Romaniei in alta ordine de idei: https://www.crash.net/motogp/news/1029639/1/miller-nobody-wants-hear-riders-complain-what-i-said-was-also-about-marc dar cititi tot, nu pe sarite sau in diagonala... Editat Iunie 22, 2023 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Daa a zis.o și despre Marquez e clar,faptul ca o da pe sănătatea sportului and shit și ca zice ca mulți pun articole cu clickbait nu schimba prostiile pe care le gangureste. Acum îl fte grija de "the health of this sport" de aici toți mâncăm o pâine și povesti din astea comuniste de 3 lei,sanchi el de aia s.a urticat ca e exasperat ca toată lumea vorbește despre problemele Honda și Yamaha. Pai normal ca despre asta se vorbește,anul asta cel mai titrat pilot în activitate din gp a revenit după o absență de 2 ani și are probleme cu motoreta,iar colegul lui campion mondial și el nu o duce mai strălucit.De Rins cu piciorul la subraț nu mai zic. E normal ca problemele Marquez/Honda și Q/Yamaha ocupă capul de afiș,pt ca date fiind aceste probleme în 2023,Ducati domina clasa cu 6 motorete aflate constant pe primele 6-8 locuri,iar pt titlul se bat exclusiv piloți Ducati. Adică e normal sa fie big talking point nu înțeleg de ce îl deranjează...cred ca l.a luat gura pe dinainte,cum i s.a întâmplat de foarte multe ori pe parcursul glorioasei sale cariere. Bai uite de exemplu îl înțeleg pe Bezzechi și mi se pare normal sa se plângă ca el a fost amendat pt ca a rupt ritmul mid.turn în fp..1? Și Marquez care era foarte aproape în spate era sa.l lovească - dangerous driving și amenda. Bezzechi a susținut ca a făcut fix ce face Marquez tot timpul și nu i se da nici o penalizare. Ce a zis Bezzechi mi se pare corect și logic,dar vociferarile lui Miller mi se par prostești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Acum 6 ore, Method a spus: E normal ca problemele Marquez/Honda și Q/Yamaha ocupă capul de afiș,pt ca date fiind aceste probleme în 2023, Marcel a gasit rezolvarea, ramane de vazut Quacalaro pe ce Ducati se va urca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 (editat) Marc Marquez addresses Honda exit rumours "The compromise is maximum?" Ce vrea sa zica cu asta?Sau confunda/nu intelege semnificatia cuvantului "compromise"? Editat Iunie 23, 2023 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 A dres-o în conferința de presă: "the commitment is maximum". Engleza nu e punctul lui forte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 (editat) aaaa Asa daa Ma nu intelegeam si pace,dar pana acum nu prea a dat balbe in engleza. Si din moment ce zice ca lucra la proiectul de anul viitor,ma gandesc ca nu intentioneaza sa plece in 2024,mai ales ca are contract pe foarte multi bani din care e super mega greu sa iesi oricum. Probabil daca face/ii da Honda la anul o moto buna,semneaza si pe viitor,daca nu nu. Editat Iunie 23, 2023 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 (editat) Acum 9 ore, Method a spus: era foarte aproape în spate era sa.l lovească - dangerous driving și amenda. Bezzechi a susținut ca a făcut fix ce face Marquez tot timpul și nu i se da nici o penalizare. Ce a zis Bezzechi mi se pare corect și logic Asta mă f_te și pe mine! Pe micuți îi penalizează 1-2 cum încalcă nițel regulile de conducere defensivă pe pistă, mm mereu joacă și nu numai dar nimic! Și penalizarea aia pe care n-a mai apucat s-o ispășească zici că a fost scrisă de un procuror român care formulează acuzarea a.î. să poată fi combătută atunci când e vb de vreun client important. Editat Iunie 23, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 (editat) dupa P1, Bez conduce (undeva la 0.7s de recordul pistei) Pecco pe 12, Bestia pe 17, MM pe 21 Editat Iunie 23, 2023 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 (editat) Acum 4 ore, ENEOS a spus: Asta mă f_te și pe mine! Pe micuți îi penalizează 1-2 cum încalcă nițel regulile de conducere defensivă pe pistă, mm mereu joacă și nu numai dar nimic! Și penalizarea aia pe care n-a mai apucat s-o ispășească zici că a fost scrisă de un procuror român care formulează acuzarea a.î. să poată fi combătută atunci când e vb de vreun client important. True that. Cu penalizarea insa nu cred ca a fost intentie,ci prostie - ba ori o faci la fel pt toti si consistent - adica la fiecare greseala ii arzi indiferent ca e neica nimeni Diggia sau etc indiferent ca e ditai Marquez,Bagnaia sau Q ; ori ii lasi pe toti in pace. Intr-unul dau cu penalizari,pe altul nu il vad,la altul ii scriu numa prostii pe foaia aia,pe altul il penalizeaza ca exista - sunt total haotici comisarii. Editat Iunie 23, 2023 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 23, 2023 Autor Share Postat Iunie 23, 2023 35 minutes ago, Method said: True that. Cu penalizarea insa nu cred ca a fost intentie,ci prostie - ba ori o faci la fel pt toti si consistent - adica la fiecare greseala ii arzi indiferent ca e neica nimeni Diggia sau etc indiferent ca e ditai Marquez,Bagnaia sau Q ; ori ii lasi pe toti in pace. Intr-unul dau cu penalizari,pe altul nu il vad,la altul ii scriu numa prostii pe foaia aia,pe altul il penalizeaza ca exista - sunt total haotici comisarii. parca ar fi militieni romani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Aproape se termina FP2 si MM inca nu a trantit-o. Cred ca merge cu rezerve maxime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 38 minutes ago, damager said: Aproape se termina FP2 si MM inca nu a trantit-o. Cred ca merge cu rezerve maxime Rezolvat. Yamaha cu apendicele aerodinamice pe coadă, la aproape 1 an după ce au fost introduse de către Ducati. Par efectiv pierduți. Mai rău chiar decât HRC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Si la o saptamana dupa ce le-au incercat pe cele „model KTM“. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Acum 31 minute, PzKpfW a spus: Rezolvat. Yamaha cu apendicele aerodinamice pe coadă, la aproape 1 an după ce au fost introduse de către Ducati. Par efectiv pierduți. Mai rău chiar decât HRC. da. Din pacate.z bine macar ca a fost un low-side. mda, yamaha cred ca nici nu stie de ce incearca, sau ce vor sa obtina cu chestia aia. Au incercat si aia care e pe ktm, ai asta...poate poate:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Cu sau fara apendice aerodinamice, Q a reusit sa intre in Q2. Si inca la o diferenta destul de mica de lider... 0.278 s. In schimb, Morbido se chinuie.... Acum 7 minute, damager a spus: mda, yamaha cred ca nici nu stie de ce incearca, sau ce vor sa obtina cu chestia aia. Au incercat si aia care e pe ktm, ai asta...poate poate:). Pai daca Quacalaro nu simte/nu ii place nimic... este normal ca oamenii sa fie in ceata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Acum 19 minute, xt600 a spus: Pai daca Quacalaro nu simte/nu ii place nimic... este normal ca oamenii sa fie in ceata. Poate suferă de sindromul Maverick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Acum 1 oră, damager a spus: yamaha cred ca nici nu stie de ce incearca, sau ce vor sa obtina cu chestia aia. Au incercat si aia care e pe ktm, ai asta...poate poate:). Trial by error adică hai sa orbecaim în întuneric poate dam din noroc de ceva.Cel mai ieftin fel de upgrade. Q a zis ca pe telemetrie nu e nici o diferență și ca sunt "parts from last year". Nici o problemă - cu puțin noroc și niște skill poate lua aici chiar un loc 8 dacă vreun gp22 sau vreun ktm face o cursa mai slabă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 1 oră în urmă, Method a spus: Trial by error adică hai sa orbecaim în întuneric poate dam din noroc de ceva.Cel mai ieftin fel de upgrade. Q a zis ca pe telemetrie nu e nici o diferență și ca sunt "parts from last year". Nici o problemă - cu puțin noroc și niște skill poate lua aici chiar un loc 8 dacă vreun gp22 sau vreun ktm face o cursa mai slabă. pai a zis si el, daca nici aici, unde ii place circuitul, nu are franari f violente, are viraje de viteza nu reuseste un timp bun inseamna ca nicaieri nu o sa reuseasca. eu pariez pe un top 6 aici. aia pe spate nu are treaba cu feelingul, poate mai mult cu apasarea pe spate pentru iesirile din viraj, desi pe niste onboard-uri de pe mobra, pare extrem de instabila la iesirile din viraje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 15 riders within a second! Improving little by little at the Cathedral! #DutchGP 🅿 @bestia23 1:32.955 (+0.892) #ForzaDucati #DucatiLenovoTeam Teapa marree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Acum 1 oră, nike a spus: 15 riders within a second! Improving little by little at the Cathedral! #DutchGP 🅿 @bestia23 1:32.955 (+0.892) #ForzaDucati #DucatiLenovoTeam Teapa marree man, omu are inca probleme cu umarul, linisteste-te putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate