apriliacluj Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Misto ultimele doua ture de la Moto2!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Ce cursa la Moto2, ce cursa ptr Canet, ce cursa si ptr Aiogura...Joe Roberts cam dur, sa vedem daca se iau ceva masuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Mda, Canet a fost tare ghinionist, merita un podium cu glezna stanga rupta... N-a fost sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 (editat) @Method, și la Le Mans s-a stabilit un nou record de spectatori, 2974xx. Editat Mai 12 de Kagemusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 No, a gresit si Tirbusonu', plm Plm, o tranteste si Bez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Si Bez, din nou... MM sta cam mult in spatele Apriliei, oare are ceva de studiat pentru la anul? Hai ca se incinge cursa... Final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Iese cartonul la suprafata, a venit mosul ala cu o mana beteaga de pe 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Eu am o intrebare, ce "%&/=88÷ face Bagnaia in sprinturile %&*÷<[> Foarte frum9asa cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 (editat) Bravo JM!! Bravo Marquez!!!! O noua recuperare marca Marquez. Splendid final de cursa! 21 de puncte pierdute de Bagnaia, weekendul asta. Not bad... Upsss.. discutie amicala intre Ezpeleta si MM in parc ferme. Editat Mai 12 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Bă, i-au pus bromoval lui crashquez în suc, prea nu s-a aruncat în depășiri! Să nu-mi spuneți iar că a învățat din greșeli că nu vă cred. Pe nici când s-a tăvălit nu l-au arătat, și era la el acasă... Frumoasă cursa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 8 minutes ago, ENEOS said: Pe nici când s-a tăvălit nu l-au arătat, și era la el acasă... Ba eu l-am vazut de doua ori cu reluare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 1-1 Bagnaia-Márquez. Foarte fain. Martín și-a răscumpărat greșeala de etapa trecută. Sub presiune, a rezistat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Acum 17 minute, bmdbmw a spus: Iese cartonul la suprafata, a venit mosul ala cu o mana beteaga de pe 13 Da da da, "expiratu", "ciungu", "crașchezu", "ăla de merge tare doar cu onda care-i dă gume speciale și benzină de-aia bună" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Bă, da' ce trofee de , niște sârme îndoite... Acum 1 minut, Lup69 a spus: Ba eu l-am vazut de doua ori cu reluare... Marginal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Chiar acum, PzKpfW a spus: 1-1 Bagnaia-Márquez. Foarte fain. Nu nu, nu se calculează numai când MM "ia bătaie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 1 minute ago, ENEOS said: Bă, da' ce trofee de , niște sârme îndoite... Trofeele de la F1, acum câțiva ani: Astea de azi sunt chiar ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Martin e bun, e rapid, dar e și cocalar... "Am fost cel mai bun!" + ochelarii antiscântei de la magazinul de echipamente de protecția muncii - priceless. @B.B. o fi deja beat? Deși locul 2 = primul învins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 1 minute ago, ENEOS said: "Am fost cel mai bun!" Diplomație de macac, da. Dar este rapid. 2 minutes ago, ENEOS said: ochelarii antiscântei de la magazinul de echipamente de protecția muncii Sponsori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 (editat) Pacat pentru Quacalaro... facuse o cursa foarte buna. Mai lua cateva puncte la constructori si se distanta mai bine de Honda... A dat-o pe jos si Tirbusonul. Incet, incet, inceputul fulminant de sezon, intra intr-o stare de normalitate si pentru el. Editat Mai 12 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Acum 2 minute, PzKpfW a spus: Sponsori Și ăla o fi singurul model pe care îl produc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Martin e bun, e rapid, dar e și cocalar... "Am fost cel mai bun!" + ochelarii antiscântei de la magazinul de echipamente de protecția muncii - priceless. @B.B. o fi deja beat? Deși locul 2 = primul învins. Eu sunt cu penticostala, nu beau. Ma bate mnezo. Am urmărit cursa cu sufletul la gură, ultima parte in picioare, mi-au transpirat palmele... De-astea. Mi-a părut rău de Bezekkii... Nope! (Karma, toate rautatile pe care le-a scos pe anus despre MM nu se iartă) Acum 2 ore, xt600 a spus: Pacat pentru Quacalaro... facuse o cursa foarte buna. Mai lua cateva puncte la constructori si se distanta mai bine de Honda... A dat-o pe jos si Tirbusonul. Incet, incet, inceputul fulminant de sezon, intra intr-o stare de normalitate si pentru el. Eu am zis de ceva vreme sa ne calmam cu Tirbușon, e bun, e talent..dar mai e pana departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 ultimu marchez. un nimeni. sincer nu ma asteptam ca si Peco si JM sa termine pe roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Numai mie mi se pare ca ultimele 2 curse au fost cele mai misto din ultimii 5 ani {incluzandu-l si pe cel actual) ?Coincidenta ciudata...fix cand are si dusmanul de serviciu o mobra care merge si mai e si apt fizic .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Chiar acum, Aurex a spus: Numai mie mi se pare ca ultimele 2 curse au fost cele mai misto din ultimii 5 ani {incluzandu-l si pe cel actual) ?Coincidenta ciudata...fix cand are si dusmanul de serviciu o mobra care merge si mai e si apt fizic .. cred ca esti subiectiv, clar e fumat. Acum 5 ore, Lup69 a spus: Vine sau nu vine ploaia? nici nu am fi stiut ce cursa pierdem daca ploua. Acum 3 ore, Djenavar a spus: Eu am o intrebare, ce "%&/=88÷ face Bagnaia in sprinturile %&*÷<[> Foarte frum9asa cursa a mers cu moto sh in sprint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 Acum 53 minute, B.B. a spus: Eu am zis de ceva vreme sa ne calmam cu Tirbușon, e bun, e talent..dar mai e pana departe. Copilul e talent, fara nici o urma de indoiala, insa nu este Marquez. Pustiul este poate cel mai talentat pilot promovat in ultimii ani la clasa mare si, daca va avea motocicleta potrivita, este o chestiune de timp pana va anunge campion, dar mai are mult pana departe. Dorna are nevoie de un nou superstar si de aici campania mediatica din jurul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate