jinxy Postat August 8 Share Postat August 8 https://ridecolibri.com/ Cate probleme de design vedeți doar din poza de pe prima pagina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 8 Share Postat August 8 ceva-mi spune sa-i dau tot bordu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat August 8 Share Postat August 8 panaramă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 8 Share Postat August 8 Mie imi place cum arata….intr-una dintre poze. Șatena,geaca piele…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat August 8 Share Postat August 8 Ma ustura ochii, zici ca au designer un copil de gradinita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat August 8 Share Postat August 8 (editat) Arata ca un tablou electric...cu roti Editat August 8 de EarthFish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat August 8 Autor Share Postat August 8 Pe mine ma amuza suspensia aia spate impreuna cu statementul "90KMPH pe Offroad", scaritele pasagerului puse pe bascula si codita aia care teoretic tine 2 persoane intr-un singur surub pe un cadru din tabla ambutisata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 8 Share Postat August 8 Acum 2 ore, EarthFish a spus: Arata ca un tablou electric...cu roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 8 Share Postat August 8 Zici ca e o baterie patrata de la Elba cu doua roti. Tare as vrea sa vad pasagerul la 90 la ora pe off cum isi da cu genunchii in gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat August 8 Share Postat August 8 5 hours ago, jinxy said: https://ridecolibri.com/ Cate probleme de design vedeți doar din poza de pe prima pagina? Site-ul lor nu-mi inspira nimic altceva decat frauda sau in cel mai bun caz amatorism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat August 8 Share Postat August 8 Șaua este inspirata din cultura cafe racer mioritica. Iar restul de saracie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 9 Share Postat August 9 Acum 8 ore, Speedy.K a spus: Tare as vrea sa vad pasagerul la 90 la ora pe off cum isi da cu genunchii in gura. N-ai grija ..... maxima-i de 45 la ora. La astia este bataia pe cui ii iese paralelipipedul mai frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 9 Share Postat August 9 Asta îmi aduce aminte de Cybertruck, mai exact de problema pe care o are cu ratonii, ăștia tot zgârie pe la încheieturi încercând să o deschidă pentru că au impresia că e containerul de gunoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 9 Share Postat August 9 si cat costa dracovenia asta de bicla?? ...ca pana la urma la asta se reduce nu?? 1000 iepuroi sau 10k ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 9 Share Postat August 9 Lansăm a doua serie de Colibri M22 la prețul special de precomandă, cu o reducere de 1.000 USD față de prețul recomandat. Grăbește-te! Doar 200 de unități disponibile pentru oferta de precomandă, cu livrare în toamnă. $3,299 + TVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 9 Share Postat August 9 Șaua de tipul ăla nu-mi place de nicio culoare. Mă strânge în spate. Probabil au vrut un stil minimalist și au apelat la niște copii de grădiniță pentru a face economie la design, altfel nu-mi explic cum a ieșit atât de sec. Dacă mi-aș lua așa ceva? Două concedii nu prea lungi și mi-o pot permite, dar prefer să dau foc la bani in loc să cumpăr panarama aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 9 Share Postat August 9 Eu nu-nteleg de ce le zice motociclete ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 9 Share Postat August 9 motorul nu e musai sa fie si termic, poate sa fie si electric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat August 9 Share Postat August 9 Am făcut eu un test drive de câteva minute, dacă pot să spun test drive. După ce m-am dat jos singurele impresii au fost cât de rapida este în modul 3 (dar asa sunt electricele presupun) și cât de mult ii lipsesc frânele, nu țineau deloc! Și în realitate nu arată așa de...bicicletă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat August 9 Share Postat August 9 41 minutes ago, Sergio1234 said: Scula se clapeaza Se rabateaza, ai vrut sa zici, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat August 9 Share Postat August 9 Se clapează, adică îți iei clapă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 9 Share Postat August 9 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: motorul nu e musai sa fie si termic, poate sa fie si electric Scuter toata ziua ..... 45/ora, fara schimbator (o fi treaba cu modurile?) ...... Ar merge fortat si bicicleta. Acum 27 minute, exilatu' a spus: Se clapează, adică îți iei clapă Faza cu liftul e uimitore! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 9 Share Postat August 9 Prea puţine detalii pe site, exact cum arată de obicei o ţeapă. "Dacă arată ca un câine, merge ca un câine şi mai şi latră... e foarte posibil să fie un câine." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 9 Share Postat August 9 Acum 1 oră, Sergio1234 a spus: Cat despre pret, vreo 4000 dolari, cred ca e cam in piata. SOCO vinde la acelasi pret un produs mai vandabil, nu stiu daca mai bun dar in mod categotic mai vandabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat August 9 Share Postat August 9 Nu ne obliga nimeni sa cumparam, nici Colibri, nici Soco (nici Zero sau altceva electric). Dar cine vrea asa ceva are de unde sa aleaga. Daca vedem pe piata tot felul de chinezarii sinistre, de ce sa nu fie si ceva romanesc? Partea proasta pentru ei este ca, la preturile celor mai ieftine produse de la Colibri sau Soco poti lua un scuter ICE mult mai competent, care mai vine si cu ceva spatiu sub sa si eventual topcase, pentru ca toate electricele astea vin cu dezavantajul lipsei oricarui spatiu de depozitare. Practic sunt niste biciclete electrice ceva mai scumpe, iar majoritatea lor se pot conduce cu categoria B sau chiar fara, probabil asta le poate face atractive, pe langa mentenanta absolut minima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate