bogdan_harea Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Stimate domn, ati fost atat de previzibil... Iar eu un troll! Mea culpa! Te spun lu doamna educatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 N-a zis nimeni ca e ceva deosebit (bine, ptr cineva care face de-astea). Cred ca merge si cu o mobra mai de strada fara sa o faci varza la aterizare sau sa te imprastii, daca, inca o data, stii cu se mananca... Doar ca n-am inteles de ce ar fi considerata "fake" poza, mai ales ca e ceva cat se poate de realizabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Doar ca n-am inteles de ce ar fi considerata "fake" poza, mai ales ca e ceva cat se poate de realizabil. Io cred ca Budd a zis la misto dar se pare ca previzibilele discutii au inceput abia dupa intrebarea ta Pana la urma nu e nimic spectaculos pt. clasa asta (mai ales daca si rider-ul se pricepe), era doar o poza draguta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 A, ok... sorry, inca nu prind subtilitatile astea de pe-aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Io cred ca Budd a zis la misto dar se pare ca previzibilele discutii au inceput abia dupa intrebarea ta Oricum, domnul Harea nu m-a dezamagit. Interminabil in previzibilitatea sa cum bine a remarcat cineva mai sus. Eu m-am distrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Stai un pic sa vina iarna. Deocamdata inca ne miscam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Din cate inteleg, GSA-ul in 2013 va fi tot modelul cu actual, cu motorul dohc racit cu aer/ulei. De fapt, doar noul GS va avea la anu' noul motor racit cu apa/aer, nu va fi pus nici pe RT sau R. In schimb sunt lansate acum la EICMA noile modele editie speciala pt. GSA, RT si R "90 Jahre BMW Motorrad" (90 ani de la prima motocicleta BMW, 1923). http://www.carhubnews.com/2012/11/13/1923-2013-bmw-motorrad-celebrates-its-first-90-years/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Inca testeaza apa, sau mai au piese prin depozite din care sa incropeasca inca un an de productie GSA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 14, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) Circula chiar un zvon cum ca ar incerca ceva bazat pe apa grea importata de la iranieni din fabrica de la Arak! In lumina noilor evenimente cu americanii acestia au stopat productia, lasandu-i practic in pom pe fratiorii bavarezi, acestia neavand ce face decit sa amane productia noii motorizari a reginei Alpilor.. Editat Noiembrie 14, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 a reginei Alpilor.. si cam care ar fi aia daca nu te superi ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 si cam care ar fi aia daca nu te superi ?? Ai sa razi dar, din punct de vedere al numarului mare de motoare vazute, se pare ca ar fi Harley Davidson Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 si cam care ar fi aia daca nu te superi ?? Cum care? Toata lumea stie de "regina Alpilor", toate revistele de specialitate atent si minutios amintite de "diaspora", vuiesc de acest mirobolant model. Mai cititi, mai informati-va. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) V-Strom 650, de doua ori si jumatate, la rand. Editat Noiembrie 14, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 mai circula un zvon. cica BMW la aniversarea de 90 de ani in 2013 vrea sa scoata un model nou care sa se aminteasca de inceputuri( gen cum au facut si cei de la Ducati, Triumph, etc). Motorul va fi un motor boxer racit cu aer. Inca care va fi denumirea si cand va aparea nu se stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 mai circula un zvon. cica BMW la aniversarea de 90 de ani in 2013 vrea sa scoata un model nou care sa se aminteasca de inceputuri( gen cum au facut si cei de la Ducati, Triumph, etc). Motorul va fi un motor boxer racit cu aer. Inca care va fi denumirea si cand va aparea nu se stie. Este ceea ce am scris si eu cu cateva posturi mai sus... Doar ca intre timp au mai aparut cateva posturi care mai de care mai interesante, asa ca s-a pierdut ideea. Nu e un zvon... chiar este vorba de o editie aniversara pentru trei modele (GSA, R si RT), cu motorul dohc racit cu aer/ulei actual dar cu un design special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Este ceea ce am scris si eu cu cateva posturi mai sus... Doar ca intre timp au mai aparut cateva posturi care mai de care mai interesante, asa ca s-a pierdut ideea. Nu e un zvon... chiar este vorba de o editie aniversara pentru trei modele (GSA, R si RT), cu motorul dohc racit cu aer/ulei actual dar cu un design special. Vlad ai inteles gresit. Este vorba de un MODEL NOU care va aparea in 2013. cel putin asa a fost anuntat la EICMA. http://bmwmcmag.com/...bmw-motorcycle/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Vlad ai inteles gresit. Este vorba de un MODEL NOU care va aparea in 2013. cel putin asa a fost anuntat la EICMA. http://bmwmcmag.com/...bmw-motorcycle/ Aha, deci e vorba de doua lucruri distincte cu ocazia implinirii celor 90 ani: apare acest model nou bazat pe conceptul Low Rider de care se vorbea in urma cu cca 2 ani si in paralel e vorba despre editiile speciale pt. cele trei modele. http://www.carhubnews.com/2012/11/13/1923-2013-bmw-motorrad-celebrates-its-first-90-years/ Insa ca motor, nimic nou.. ramane actualul dohc pe care, cum am mai zis, cei de la BMW il considera inca bun si suficient pt. anumite modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) regina Alpilor si cam care ar fi aia daca nu te superi ?? Sa inteleg ca nu ai auzit de vaca Milka ? Editat Noiembrie 14, 2012 de RomiC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Insa ca motor, nimic nou.. ramane actualul dohc pe care, cum am mai zis, cei de la BMW il considera inca bun si suficient pt. anumite modele. Si anumiti clienti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2012 Si anumiti clienti. tot asa ...clientii si la cutii????? ale mele sunt gata??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Bogdane,pe unde te prinde nu te iarta! Fa-i odata cutiile alea ca nu mai scapi! Ce e asa special la modelele astea aniversare? inafara de vopsea n-am prea vazut ce e diferit,am vazut ca se insista pe etrieri, care erau aurii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 I le a-s da si maine, dar sunt legat de altii cu sudura. Are el rabdare. Unicatele se fac mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) asa e, operele de arta se fac in luni.....poate chiar ani!!! Editat Noiembrie 14, 2012 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2012 I le a-s da si maine, dar sunt legat de altii cu sudura. Are el rabdare. Unicatele se fac mai greu. unicate?????? unicate?????? o sa creada lume ca vreau cristale ,"zvarcuroski" pe ele ca pui 16 cm in loc de 26......... si faci o taietura......... 3 luni...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 (editat) Am comandat si eu cutii ..1000 de bucati,..ca sunt gratis,. Editat Noiembrie 15, 2012 de 22iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate