COObra Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 adica sa pui rulmentul de jos cu bile cilindrice din cate stiu, amandoi sunt cu ace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 La mine originali n-au fost cu ace...si sunt multe motociclete care nu au cilindrice.. Oricum ,in general cedeaza cel de jos,deci cel putin pe el sa-l iei mai bun calitativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 A schimbat cineva ghidonul de Hornet 2007+? Si daca da, cu ce brand/tip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 (editat) A schimbat cineva ghidonul de Hornet 2007+? Si daca da, cu ce brand/tip? El a facut-o. Da-i un PM si vezi ce afli. Si eu am facut-o (cu un WRP) dar viespea mea nu e 2007+. Editat Octombrie 18, 2012 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dab Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Si eu am facut-o (cu un WRP) dar viespea mea nu e 2007+. Cand ai schimbat ghidonul cum te-ai decis ce vrei... nu m-am documentat ff bine dar am vazut o infinitate de optiuni; si da sunt alea de chopper de exemplu care nu intra in calcul si poate nici alea de dirt, dar in rest? Cum ai stiu ca ce iti iei o sa vina bine? Ai vazut la cineva sau ai avut noroc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 buna se pare ca m-am pricopsit si eu cu o viespe de asta desi initial plecasem dupa un gsx f ieftinake sa il am de plimbari de duiminica am remarcat int-un colt o honda hornet m-am indragostit brusc si am cumparat-o desi tot rasfoiesc forumul nu reusesc sa gasesc un manual asa ca as fi recunoscator daca cineva mai priceput m-ar ajuta cu un link modelul este 2002 motorul are codul pc36e parca multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Cand ai schimbat ghidonul cum te-ai decis ce vrei... nu m-am documentat ff bine dar am vazut o infinitate de optiuni; si da sunt alea de chopper de exemplu care nu intra in calcul si poate nici alea de dirt, dar in rest? Cum ai stiu ca ce iti iei o sa vina bine? Ai vazut la cineva sau ai avut noroc? Am ales un ghidon putin mai lat si mai jos fiindca asa simteam ca stau mai bine pe Viespe. Pur si simplu am mers in magazin, am luat ghidonul ''in brate'' si m-am postat de pozitia pe care as fi fost pe motor. Mi s-a parut ca ma simt mai bine cu pozitia respectiva fata de cel stock si gata. Atentie - sa iei ghidon de 22mm sau daca vrei de 28 sa iti iei si adaptoarele (riserele). buna se pare ca m-am pricopsit si eu cu o viespe de asta desi initial plecasem dupa un gsx f ieftinake sa il am de plimbari de duiminica am remarcat int-un colt o honda hornet m-am indragostit brusc si am cumparat-o desi tot rasfoiesc forumul nu reusesc sa gasesc un manual asa ca as fi recunoscator daca cineva mai priceput m-ar ajuta cu un link modelul este 2002 motorul are codul pc36e parca multumesc Gasesti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 salutare domnilor! am o problema :-s La vreo 8k rpm , am simtit cum pierd puterea la fel cum ai ramane fara benzina inainte sa o bagi pe rezerva... o pun pe rezerva dar motocicleta a mers la fel. Cel mai probabil un piston nu mai functiona... Bujiile au vreo 15-20 000 km, s-ar putea sa fie ele de vina? Mai are rost sa incerc dimineatza sa vad daca si-a revenit? Ce alte probleme ar putea fi? motorul: hornet 600-2000 ii problema daca ma duc pe el la mecanic vreo 2 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanted2090 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 A schimbat cineva ghidonul de Hornet 2007+? Si daca da, cu ce brand/tip? da,eu am o viespe din 2008 si am ghidon barracuda o sa pun o poza daca doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 salutare are cv nevoie de discuri frana fata pt Hornet pc41(2010)+ etrieri si placutele ,sunt impecabile uzura minima... marca sunstar(interior aluminiu ,aurii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 @vlm : e posibil sa fie si din cauza filtrului de aer. Mergi cu ea la mecanic - e cel mai corect lucru pe care il poti face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Buna ziua Domnilor! Am de vanzare un CB 600 Hornet din 2000, in stare originala, fara zgarieturi majore, elemente originale, inmatriculata, 26.850 km! Pret fix 1750 E Tel. 0740066050 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Va salut, Si eu am de vanzare o viespe,an fabr. 2000,stare foarte buna,km reali 44500,consumabile schimbate,cauciucuri foarte bune,xenon,alarma,sea modificata,toba carbon,ghidon schimbat,semnalizatoare,etc.I.T.P. valabil pana in 09-2013.Ofer certificat fiscal pe loc.Cer si ofer seriozitate maxima! Locatia Brasov. Pret 1900eur.Tel.0729161121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 (editat) In poza de mai jos e capacul de la alternator?Cum pot repara zgarieturile de pe el? Editat Octombrie 23, 2012 de Al3xscrt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 salutare are cv nevoie de discuri frana fata pt Hornet pc41(2010)+ etrieri si placutele ,sunt impecabile uzura minima... marca sunstar(interior aluminiu ,aurii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Kit de lant DID pentru Hornet de 600 fabricata intre 1998-2006 la 498 ron, TVA inclus, garantie 12 luni, livrare inclusa in Bucuresti - 0744.301.833 PS - Am un singur kit. Editat Octombrie 30, 2012 de mau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Piese: /index.php?/topic/686245-piese-hornet-1998-2003piese-din-dezmembrare/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabytzu_cra Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Salutari tuturor. Sunt nou pe forum,acum cam 3 luni mi-am achizitionat si eu o Honda Hornet de 600. Va spun de la inceput ca este primul meu motor deci nu ma prea pricep. Am si eu cateva probleme la el, poate ma ajutati cumva..cand se incalzeste putin icepe sa mearga intrerupt si da rateuri uneori.. dupa 7-8000 turatii imi taie acceleratia si merge interupt..am schimbat bujiile ,curatat si sincronizat carburatoarele degeaba.. Imi cer scuze daca am postat gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 iti dau un sfat schimbai releul de incarcare!! astea sunt primele simtome ale releului cand nu mai incarca in parametri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 E un sfat bun. Am avut aceleasi simptome si s-a dovedit ca releul sa fie problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 am si eu nevoie de o parere despre o posibila achizitie... ce ziceti de acest hornet http://motomus.ro/Pages/Details.php?id=454 sau care din cele de pe site-ul respectiv ar merita merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabytzu_cra Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 multumesc mult pt sfaturi, momentan o am la un mecanic, o sa il sun maine sa ii spun . va tin la curent . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Cred ca ar fi bine inainte sa-l schimbe sa masoare, incarcarea. De preferat fix cand face fazele alea. Poate are alte probleme electrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 am si eu nevoie de o parere despre o posibila achizitie... ce ziceti de acest hornet http://motomus.ro/Pa...ails.php?id=454 sau care din cele de pe site-ul respectiv ar merita merci Salut, opinia mea este sa alegi ori Hornetul din 2003, ori cel din 2004. Merita diferenta de pret fata de variantele mai vechi! Din 2003 honda a facut upgrade important la Hornet (roata de 17 inch pe fata spre exemplu....) Ai grija sa fie ok cu cadrul ( sa calce rotile una dupa cealalta) si cu motorul... In rest...bafta la achizitie! Numai bine, Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 @Razvan : hornetul are janta fata pe 17" din 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate