iulia_boris Postat Mai 18, 2019 Share Postat Mai 18, 2019 Daca nu l-a reclamat pe (cuvant urat) la Politie tot degeaba..S-a descurcat admirabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Dude, get off my wave! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 La 19.05.2019 la 22:22, Paca a spus: Care ai coborat inainte sa opresti mobra mah ? S-a panicat si a blocat fata, o cam ardea racing dar creierul procesa mai greu decat se accelera mobretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 10 hours ago, misionaru said: Dude, get off my wave! 1) daca ocoleai pe banda 3, mureai? 2) la final schimbi banda 2 cu 1, probabil in fata aluia, peste linia continua 3) tot la final as cam pune pariu ca esti dincolo de marcajul transversal de la trecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 exact asa am facut si eu @Paca ... greseala de incepator ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Cred ca merge postat aici. https://www.libertatea.ro/stiri/soferul-touareg-care-a-lovit-un-logan-la-fantana-miorita-achitat-2639422 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 La faza asta...chiar ca merita un Moarte conservarilor...cu TUAREG. Incredibil, este clara intentia , in filmarea din 2015. Asta trebuia bagat putin pe la racorica....si el e de fapt achitat. Ma intreb ce smecher e..si de unde pana unde a reusit sa scape.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Acum 3 ore, Adrian M. a spus: Ma intreb ce smecher e..si de unde pana unde a reusit sa scape.... Lucra la Autoritatea Aeronautica Aeronautica Civila, salarii mari si relatii multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 6 hours ago, Metal Heart said: Cred ca merge postat aici. https://www.libertatea.ro/stiri/soferul-touareg-care-a-lovit-un-logan-la-fantana-miorita-achitat-2639422 E un articol de (cuvant urat): 1) Verdictul nu este prezentat corespunzator. E cam stupid ca astia scriu sec "l-au achitat" si atat 2) Motivarea instantei nu este prezentata deloc. 3) Procuratura va face probabil apel. De-abia dup-aia e totul incheiat sii chiar ulterior mai exista, din ce stiu eu, cai extraordinare de atac. Iar procurorii mai pot cere judecatorului de la Curtea de Apel si trimiterea cauzei la ICCJ daca au impresia ca exista o ambiguitate legala (cum ar fi faptul ca se judeca dupa codul penal un accident care ar fi sub incidenta codului rutier) - dar asta se poate face doar dupa ce apare si motivarea instantei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 @XaeL Si in motivare apar si sumele date spaga ...sau ce grad de rudenie e tipul cu x si y? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Acum 10 minute, einstein1984 a spus: https://www.cancan.ro/breaking-news-decizie-halucinanta-in-dosarul-smecherului-cu-touareg-judecatorii-au-hotarat-sa-l-19991193 motivarea instantei e aici.... sursa serioasa In articol scrie ca ala cu Touaregul era motociclist, Iulian Sanducu pe numele lui. Il cunoaste careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Abia ce adusesem in discutie acuma cateva saptamani despre neica asta cu Touareg-ul si cineva sustinea (spre marea mea surprindere) ca a suportat consecinte. In Romania ramane in continuare valabil ceea ce scria CTP-ul in urma cu ani si ani de zile: Crima cu masina nu este crima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 25 minutes ago, einstein1984 said: https://www.cancan.ro/breaking-news-decizie-halucinanta-in-dosarul-smecherului-cu-touareg-judecatorii-au-hotarat-sa-l-19991193 motivarea instantei e aici.... sursa serioasa am citit... judecatorul face referire la asta: b) fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege. Nu stiu care ar fi "teza I" din textul asta, probabil "fapta nu este prevăzută de legea penală" ? WTF?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 1 oră în urmă, Georgica_Popescu a spus: Si daca era mobrist ...ce!!!!! asta il face mai destept ?...mai onest ?... Ai visat urat de te-ai trezit asa brusc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 41 minutes ago, einstein1984 said: nu s-a dovedit intentia? b) [...] ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege; poate fi si asta dar ar fi vorba de partea a doua a literei (teza 2?) Oricum, aia e o mizeie de motivare. Judecatorul trebuie sa spuna, in cuvintele lui (din ce stiu eu) de ce crede ca se aplica litera b) teza I. Adica sa spuna textual "nu s-a dovedit intentia" sau "fapta nu este prevazuta in codul rutier si eu consider ca ala se aplica aici" sau "nu a fost tentativa de omor ci de vatamare" ... plm. In fine, vedem la recurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 1 oră în urmă, XaeL a spus: am citit... judecatorul face referire la asta: b) fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege. Nu stiu care ar fi "teza I" din textul asta, probabil "fapta nu este prevăzută de legea penală" ? WTF?!?!?! Dupa parerea mea fapta a fost incadrata gresit, ceea ce a simplificat problema mituirii sistemului. Nu cred ca imbecilul cu Touareg a vrut sa-l omoare pe cel cu Loganul si astfel acuzatia de tentativa de omor cade din start, in schimb fapta putea fi incadrata la altceva, de exemplu la distrugere cu circumstante agravante: (4) Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Cu alte cuvinte cu o incadrare corecta a faptei putea sa ia lejer doi ani de puscarie cu executare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 (editat) partial de acord cu tine, in sensul ca e distrugere dar nu e prin incendiere, explozie sau altele asemenea in afara de asta, poate fi si lovirea (art 193), eventual sub forma de tentativa de vatamare corporala (art 194, alin 3); poate au vrut baietii de la procuratura sa dea un exemplu si au bagat o incadrare mult mai serioasa, mai ales ca eu inteleg ca pentru urmarirea penala pentru vatamare trebuie sa depuna plangere persoana vatamata (si ala din dacie nu a depus), la fel si pentru distrugere; pentru omor cred ca se sesiseaza procurorul din oficiu Editat Mai 21, 2019 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Da da, o încadrare "spectaculoasă" care să poată fi combătută ușor, tactică veche în (in)justiția română! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Cam așa ..pentru că ulterior partea vătămată nu mai poate schimba încadrarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 (editat) 37 minutes ago, Flower-Power said: Cam așa ..pentru că ulterior partea vătămată nu mai poate schimba încadrarea. scria pe undeva ca partea vatamata nu a depus nicio plangere; poate nu am citit cu atentie si scria si ca a depus ulterior? Editat Mai 21, 2019 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 22, 2019 Share Postat Mai 22, 2019 E activ pe forumul țapinarilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 Salutare colegului cu Kawasaki, B ceva KWS, care azi pe la ora 16:00 a decis sa o ia de câteva ori pe pista de biciclete de pe Victoriei, deși traficul era practic inexistent. Sunt bucuros ca nu s-a întâlnit cu vreun biciclist mai neatent sau vreun copil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 Poate era din parada moto-velo (sport) cu ocazia Iubim 2 Roți... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 (editat) La urmatoarea ploaie ies cu jetskiul 9036ECFD-F866-4AC8-9CBB-AE89BE8F0A8E.mov Editat Mai 25, 2019 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate