Geo_ZGA Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Nu stiu, ca io-s de-ala corect... nu fug de politie, prin urmare numarul e unde l-a gandit fabricantul Inseamna ca nu sunt mobrist adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Acum 59 minute, einstein1984 a spus: la viroaga il poti pune pe aripa fata, pe lung. da, da... ceva de genul :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Ce judet e ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Acum 5 ore, Baxxter a spus: Ce judet e ala? Nu era pe judet, ci pe meserii... electricieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 (editat) On 21.07.2020 at 17:46, Baxxter said: Ce judet e ala? Judetu' Schutzstaffeleni, primu' pe dreapta dupa Sturmabteilungesti. Editat August 9, 2020 de Wolfman Typo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 La 12.09.2019 la 11:31, AlexAB a spus: E intersecție dirijata. Marcaj linie întrerupta, si nu doar in dreptul străzii. ce frumos si ordonat stau masinile alea pe trecerea de pietoni locurile de parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 20, 2020 Share Postat Septembrie 20, 2020 Există garduri dintr-astea criminale şi în ţări cu apă caldă? Să te tot apuci de paraşutism... Nici la vreme de polei nu-s de colea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 12, 2020 Share Postat Octombrie 12, 2020 Eram in mers deci face parte din pataniile in trafic, pe la 90km/h, ma troznit o pasare in casca de am vazit stele verzi jumatate de ora nu stiu ce a patit pasarea casca este intacta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoM Postat Octombrie 15, 2020 Share Postat Octombrie 15, 2020 Spunea cineva ca nu suntem i nvizibili. Tanti asta zice altceva... vlc-record-2020-10-15-20h36m43s-vlc-record-2020-10-15-20h24m33s-FILE0558.MP4-.mp4-.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Octombrie 16, 2020 Share Postat Octombrie 16, 2020 Hmm.. daca-l vezi de la 50 de metri ca se baga, de ce plantezi furca in pamant la 15 metri de el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 16, 2020 Share Postat Octombrie 16, 2020 Acum 1 oră, raikk a spus: Hmm.. daca-l vezi de la 50 de metri ca se baga, de ce plantezi furca in pamant la 15 metri de el ? Ca sa.i "demonstreze", arate, cat de mare greseala a facut si cat de de treaba estw el ca a lasat.o sa treaca fara sa se infiga in usa ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoM Postat Octombrie 16, 2020 Share Postat Octombrie 16, 2020 nu ma asteptam sa se opreasca in mijlocul drumului. n-am vrut sa "demonstrez" nimic. oricum o durea in cot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 16, 2020 Share Postat Octombrie 16, 2020 Acum 11 minute, IoM a spus: nu ma asteptam sa se opreasca in mijlocul drumului. Atitudine gresita. Trebuie sa te astepti la ce este mai rau: sa se opreasca in mijlocul drumului si eventual sa mai si dea un pic inapoi. Cam cum face gaina dupa ce trece strada, se sperie si face cale intoarsa desi trecuse strada. Asta ca sa fii sigur ca ajungi la destinatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 16, 2020 Share Postat Octombrie 16, 2020 Acum 33 minute, Starcream a spus: poate ea a văzut pietonul care s-a angajat in trecere și s-a gândit ca sigur te opresti Datorita ei a reusit si pietonul de traverseze de fapt :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 28, 2021 Share Postat Aprilie 28, 2021 Viata la tzara: https://www.facebook.com/100003211688911/videos/3878446295605722/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 28, 2021 Share Postat Aprilie 28, 2021 Doamne apară și păzește Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 28, 2021 Share Postat Aprilie 28, 2021 La 14.08.2020 la 11:56, taong_mapagbiro a spus: Boss...strangi prea multe accidente ...beleste ochii ...ai vazut ce greu e dupa ... +1 Fara sa incerc sa mănânc căcat: accidentele ușoare se întâmplă când ambii implicați nu sunt atenți. Sunt situații nașpa când n ai ce face. No comment acolo. Acum 2 ore, Nguyen a spus: Viata la tzara: https://www.facebook.com/100003211688911/videos/3878446295605722/ Femeia la volan trebuie studiată în amănunt pentru a fi înțeleasă. Sau am eu o explicație pe scurt: Vaca pe câmp. Orice e fizic posibil (și uneori imposibil) femeia la volan va face . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Ti-am mai zis ca ești țăran acum de curand , se pare ca ești de mai multă vreme..am văzut și eu bărbați la volan care conduceau sau parcau numai cu ajutor din exterior .. Tu ai permis B, cum te descurci, iti ies parcările? La 28.04.2021 la 21:03, frigider a spus: +1 Fara sa incerc sa mănânc căcat: accidentele ușoare se întâmplă când ambii implicați nu sunt atenți. Sunt situații nașpa când n ai ce face. No comment acolo. Femeia la volan trebuie studiată în amănunt pentru a fi înțeleasă. Sau am eu o explicație pe scurt: Vaca pe câmp. Orice e fizic posibil (și uneori imposibil) femeia la volan va face . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Esti ff agresiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 (editat) Acum 29 minute, Flower-Power a spus: Ti-am mai zis ca ești țăran acum de curand , se pare ca ești de mai multă vreme..am văzut și eu bărbați la volan care conduceau sau parcau numai cu ajutor din exterior .. Tu ai permis B, cum te descurci, iti ies parcările? E fapt dovedit ca femeile sunt mult mai proaste soferi decat barbatii. Din 100 pe care-i vad facand prostii, 90 sunt femei. Din 100 pe care-i vad facand obraznicii sunt barbati. Deci concluzia mea e ca barbatii le comit din nesimtire, tupeu si impresii de "Schumacher", femeile le comit din lipsa de talent, nepricepere, lipsa de intelegere a ce se intampla in trafic in jurul lor. Cand apuc sa ma opresc langa ala care era sa ma dea cu cracii in sus ca sa-i bag niste plui, daca e barbat se vede ca stie ce a facut, in majoritatea cazurilor, indiferent daca recunoaste sau nu. Femeile se uita la mine de zici ca le povestesc cum au fost pe luna si inapoi, habar n-au ce s-a intamplat, nu inteleg nimic din ce li se explica. Plus ca n-am vazut in viata mea decat maxim 10 femei care sa conduca cu adevarat bine. Tare si bine. Vreo trei cu ostinte personale si restul observate in trafic, pe sosele. Barbati am vazut o gramada. Editat Martie 18, 2022 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Acum 7 minute, Speedy.K a spus: E fapt dovedit ca femeile sunt mult mai proaste soferi decat barbatii. Din 100 pe care-i vad facand prostii, 90 sunt femei. Din 100 pe care-i vad facand obraznicii sunt barbati. Deci concluzia mea e ca barbatii le comit din nesimtire, tupeu si impresii de "Schumacher", femeile le comit din lipsa de talent, nepricepere, lipsa de intelegere a ce se intampla in trafic in jurul lor. Cand apuc sa ma opresc langa ala care era sa ma dea cu cracii in sus ca sa-i bag niste plui, daca e barbat se vede ca stie ce a facut, in majoritatea cazurilor, indiferent daca recunoaste sau nu. Femeile se uita la mine de zici ca le povestesc cum au fost pe luna si inapoi, habar n-au ce s-a intamplat, nu inteleg nimic din ce li se explica. Plus ca n-am vazut in viata mea decat maxim 10 femei care sa conduca cu adevarat bine. Tare si bine. Vreo trei cu ostinte personale si restul observate in trafic, pe sosele. Barbati am vazut o gramada. Cam asa , n7 aveam chef sa scriu atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Fcuk Frontnotebook Îmi cere să mă loghez Ţucărberg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Acum 21 minute, Penetru a spus: Fcuk Frontnotebook Îmi cere să mă loghez Ţucărberg... Aaa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Nu vreau să mă loghez, nu pot să văd https://www.facebook.com/100003211688911/videos/3878446295605722/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Nici dacă te loghezi nu vezi, că-i nu-i setat „public”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate