Calin26 Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Detin un Shark RSF 2 Dark Spirit (aceeasi Marie cu RSF3 cu mici diferente de design la vent-uri) are deja cam 5 ani si da..a fost o casca super ok. Este o casca destul de comfortabila, nu am avut probleme cu aburirea vizierei nici pe timp rece iar zgomotul e in limitele normale. Din pacate a venit timpul sa o schimb (am avut acum ceva timp un accident) si ma orientasem spre Shark Race-R. Pacat ca nu am mai avut ocazia sa o iau de Louis unde ajunsese la 219 eur iar acum se mai gaseste doar pe Fc-Moto dar la pret dublu. Am vazut totusi ca modelul a fost scos din fabricatie si a ramas doar modelul de curse Race-R Pro care este mut mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo23geo Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Aveti careva asa ceva? Ati probat? Daca da, ceva detalii de mentionat? Cum sunt plasticele? nu are nimeni habar de modelul raw ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Am rasfoit acest topic insa nu prea am gasit informatii despre Shark S600. Imi place modelul ca si design, mai ales ca nu are foarte multe accesorii, deci mai putine lucruri ce se pot strica. De asemenea am urmarit o serie de review-uri pe net si pare destul de ok pt ce am nevoie, totusi parca nu sunt decis 100% asadar i-au in calcul si modelele de mai jos: - Caberg Ego - Caberg V2 407 - Caberg Vox - HJC CS-14 - HJC TR-1 - Lazer Bayamo Si cateva putin peste buget: - Nolan N63 - Scorpion Exo 500 Air Daca ma puteti ajuta cu un feedback despre S600, orice informatie este binevenita.. Thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 1 buc viziera clara este 400 lei la motovip, cu 100 lei mai mult decat am dat pe casca noua de la Italianu. da-o draq . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Am rasfoit acest topic insa nu prea am gasit informatii despre Shark S600. Imi place modelul ca si design, mai ales ca nu are foarte multe accesorii, deci mai putine lucruri ce se pot strica. De asemenea am urmarit o serie de review-uri pe net si pare destul de ok pt ce am nevoie, totusi parca nu sunt decis 100% asadar i-au in calcul si modelele de mai jos: - Caberg Ego - Caberg V2 407 - Caberg Vox - HJC CS-14 - HJC TR-1 - Lazer Bayamo Si cateva putin peste buget: - Nolan N63 - Scorpion Exo 500 Air Daca ma puteti ajuta cu un feedback despre S600, orice informatie este binevenita.. Thx. Am luat Shark S600, revin cu feedback dupa inceperea sezonului (poate mai citeste cineva acest topic..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 (editat) Ceva pareri despre Shark VISION-R?Vreau sa achizitionez una si am gasit-o la reduceri.Mai exista si Shark VISION-R 2?Multumesc!Nici macar o parere? Editat Februarie 9, 2014 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Am eu. Nu-i atat de silentioasa precum ii fac reclama. Ochelarii de soare sunt ok, numai ca cei care poarta ochelari de vedere ar fi bine sa probeze casca inainte, pentru ca s-ar putea sa aiba surpriza ca ochelarii de soare sa se loveasca de ramele ochelarilor de vedere. E destul de aerisita, insa butoanele aerisirilor din crestet sunt foarte mici, asa ca nu prea le simti cand vrei sa le manipulezi cu manusi. Un plus este faptul ca poti "crapa" viziera, folosind un sistem asemanator cu cel de la Shoei, atunci cand incepe sa se abureasca. Ce am spus se refera la Vision-R, nu la Vision R-2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Cei de la Shark mai au un model reusit (cel putin la calitatea materialelor si alte cele) si anume Speed-R. Am comandat una pentru un prieten si mi s-a parut foarte OK (poate chiar ceva mai reusita decat RSR2-ul pe care l-am avut eu) per total in special la vreo 280 euro cat a prins-o la o promotie. Nu am testat-o in mers (nu e a mea si nu sunt adeptul imprumuturilor de casti deoarece nu iti poti forma o parere generala doar la o plimbare, nu e dupa forma capului,etc...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 (editat) Am cumparat Vision-R din Franta. Vine pe 24 feb. Revin cu impresii (daca nu uit). Cred ca este achizitie buna la 165,83 + 17,50 (transport) + cagula cadou = 183,33 euro. Editat Februarie 10, 2014 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Despre acest model stiti cate ceva ? http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shark-RSF3-Dark-Spirit/SubProducts/Shark-RSF3-Dark-Spirit-0005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Salut! Ti-am trimis si PM dar nu mi-ai raspuns. Am eu inelele alea si daca le vrei ti le trimit moca. Tu platesti doar transportul. salutare! am o casca shark (asta ca sa justific postul meu aici ) si se pare ca mi-a disparut o piesa de la sistemul de imbinare a vizierei, in partea dreapta. mai exact un inel (gri). aveti idee unde pot gasi asa ceva ? spre exemplificare, atasez 2 poze: prima cu partea stanga (unde se vede inelul gri) si a 2-a cu partea dreapta, unde lipseste. multumesc! Daca citeai vreo 8 postari mai in sus vedeai informatii despre casca respectiva. Despre acest model stiti cate ceva ? http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shark-RSF3-Dark-Spirit/SubProducts/Shark-RSF3-Dark-Spirit-0005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Cei de la Shark mai au un model reusit (cel putin la calitatea materialelor si alte cele) si anume Speed-R. Am comandat una pentru un prieten si mi s-a parut foarte OK (poate chiar ceva mai reusita decat RSR2-ul pe care l-am avut eu) per total in special la vreo 280 euro cat a prins-o la o promotie. Nu am testat-o in mers (nu e a mea si nu sunt adeptul imprumuturilor de casti deoarece nu iti poti forma o parere generala doar la o plimbare, nu e dupa forma capului,etc...) Acum o saptamana mi-a venit si mie Speed-R-ul, prima impresie m-a lasat entuziasmat. Anul trecut m-am dat cu RSR2, care-i o casca foarte buna. Speed-R-ul insa imi vine mai bine pe cap decat RSR2; pana acum "m-am dat" numai prin casa ) asa ca.. hai cu soarele. Cine vrea un RSR2 purtata un sezon ? /index.php?/topic/708218-casca-integrala-shark-rsr2-v-indy-black-kas/ Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Salutare. Am si eu un Shark s650 daca nu ma insel, cumparat SH. Multumit de el ca e silentios, nemultumit ca se abureste imediat. M-am tot uitat dupa o viziera polarizata si am gasit ceva. Ce parere aveti? Se merita o polarizata pentru ca dupa o zi insorita de vara, cand se lasa intunericul sa nu mai schimb "geamu" la casca? Momentan am o viziera fumurie dar noaptea e groaznic. Nu ratez nicio groapa cu ea. Viziere heliomate exista? Nu folii heliomate, ca n-am incredere in asa ceva. Direct viziere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/sec6c0444fa9c/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shark-Openline-Mat/SubProducts/Shark-Openline-Mat-0014 Ce parere aveti de Shark Openline 2011? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 am si eu o problema cu casca mea un shark s900c ... am reusit sa ii rup o urechiusa la viziera se poate cumpara asa ceva sau trebuie sa cumpar o alta viziera? are cineva de vanzare?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 (editat) Ia d-aici, Mishuking: http://www.shark-helmets.com/docs/90C/90C_tech.pdf http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_cat/1576 Iti recomand in prima faza, sa iei codul piesei - folosind primul link - dupa care sa intrebi local (cu siguranta exista un reseller Shark in Bucuresti). Editat Aprilie 11, 2014 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 @cozmino as putea sa dau comanda pe al doilea site direct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Cred ca da, adauga produsul in cos (daca il au) si vezi ca au un dropdown pe urma, pentru costurile de livrare. Eu nu m-as hazarda sa comand de afara. Arunca o intrebare la baietii astia : http://motorai.ro/info/contact De asemenea, mai ai la dispozitie si e-bayul. Daca n-ai cont vezi ca este un tip, la bursa de servicii, care intermediaza comenzi de pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 ms frumos. pana la urma am dat comanda acolo ... sa vad ce se intampla ... nu e suma mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Octav Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Calin26, mare om, mare boier! Vreau sa-ti multumesc si pe aceasta cale (un fel de "scos in fata careului" ) pentru inelele pe care mi le-ai trimis si pentru care nu ai dorit niciun leu, eu platind doar transportul. deseara le incerc! Multumesc foarte mult si Asfalt foarte uscat! octav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Imi poate spune cineva unde pot proba in Bucuresti o casca "Shark Evoline 3" pentru a sti ce masura sa aleg cand command? Sau exista vre-un dealer care sa vanda insa nu doar online, sa pot si vedea si proba casca. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Salut baietii, Are cineva un breath guard pentru RSR2? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 (editat) Imi poate spune cineva unde pot proba in Bucuresti o casca "Shark Evoline 3" pentru a sti ce masura sa aleg cand command? Sau exista vre-un dealer care sa vanda insa nu doar online, sa pot si vedea si proba casca. Multumesc Shark Evoline / Openline aveau cateva cei de la YAMAHA, de pe centura Bucurestiului.. Importatorul, nu cei din Pipera, da? Marimile nu ma intreba, era acum ceva vreme, vre-un an.. In Romanica doar acolo am vazut; si mai stiu pe cineva cu S, luat sotziei.. da' nu cred ca tu cauti S Editat Iulie 11, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 i-a venit Openline-ul sotiei... comandat de pe Motoblouz, cu tot cu transposrt a fost vreo 285 RON... prime impresii: arata destul de bine insa inchiderea "klapei" pare destul de fragila... materialele interioare par OK... sa vedem cit de zgomotoasa e la drum... presupun ca nu la fel ca Exo 750-ul meu care VAJAIE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 na sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate