Sagetatu Postat Decembrie 8, 2018 Share Postat Decembrie 8, 2018 1800 ? Grozav. Mai poti lasa ceva cai acasa !!! Momentan la 1200 parca a-s mai imprumuta 30 de cai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 La un 1100 rt dar cred ca si la alte modele asemanatoare care au bascula fata este cineva care a facut aerisire si schimb de simeringuri la furca ? As dori sa aflu cum scot uleiul vechi daca tot umblu acolo,cum fac aerisirea corecta si daca simeringurile vechi de ulei le pot scoate si fara scula aia speciala. Am vazut cate ceva pe net dar nu inteleg de ce unii fac lucrarea asta pe sus iar altii desfac toata furca pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 La 08.12.2018 la 12:46, PzKpfW a spus: BMW pregătește un nou boxer, răcit pe aer/ulei. Cilindree de 1800. Bun. Doar mie mi se pare stupid? sau, facem niste noptiere, stanga dreapta? Jeez, e prea mare, iese in afara o tona, oricum ai da o, ce sasiu-plastice ai pune, tot va arata dubios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Acum 49 minute, adisis a spus: La un 1100 rt dar cred ca si la alte modele asemanatoare care au bascula fata este cineva care a facut aerisire si schimb de simeringuri la furca ? As dori sa aflu cum scot uleiul vechi daca tot umblu acolo,cum fac aerisirea corecta si daca simeringurile vechi de ulei le pot scoate si fara scula aia speciala. Am vazut cate ceva pe net dar nu inteleg de ce unii fac lucrarea asta pe sus iar altii desfac toata furca pe jos. Doar daca curge as schimba. Sau daca is EXTREM de vechi simeringurile... Poti da jamba jos cu totul sau daca nu vrei sa dai jos semighidoanele, poti lasa piesele de inox la locul lor. Desfaci doar surubelul de sus de aerisire, scoti jambele de aluminiu, schimbi simeringurile ambele si cuzinetul de sus, bagi ulei, le reasamblezi, pui roata si axul sus, etrierii, actionezi frana si apoi strangi puntea la loc. Dupa aia pui aerisitoarele la loc. Eu mi-am sacrificat un imbus de 3, l-am scurtat, ca sa pot sa strang, ca altfel nu incape acolo in locas. Simeringurile vechi le scot cu un levier cu care faci si pana, pui o carpa sub el sa nu iti zgarie gura la furca si lastaresti. Daca nu iese, mergi roata roata si cedeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 21 minutes ago, Adrian M. said: Doar mie mi se pare stupid? sau, facem niste noptiere, stanga dreapta? Jeez, e prea mare, iese in afara o tona, oricum ai da o, ce sasiu-plastice ai pune, tot va arata dubios Din poze reiese că au mărit în primul rând alezajul, mai puțin cursa. Cred că pe motocicleta aia iese mai mult în evidență din cauza siluetei înguste. Dar pune-l pe un șasiu de genul K 1600 B și o să arate aproape normal. Gândește-te la ceva care va fi în clasă cu Goldwing, Electra Glide sau Rocket III. Oricum nu te bagi cu așa ceva printre mașini. Cum scrie și-n articol, cilindreea mare este pentru a compensa pentru normele de poluare care penalizează mai mult acest tip de motor și pentru a concura cu celelalte cilindree mari din segment. Strategia "mărim capacitatea pentru a relaxa motorul și a trece normele de poluare" a devenit deja practică uzuală. Mai ales la motoarele răcite pe aer/ulei. On 08.12.2018 at 19:36, Sagetatu said: 1800 ? Grozav. Mai poti lasa ceva cai acasa !!! Momentan la 1200 parca a-s mai imprumuta 30 de cai ! Șansele să crească semnificativ puterea sunt reduse. Cuplul va crește în mod cert și probabil turațiile la care se vor obține performanțele maxime vor scădea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 La GL ma gandeam si eu, sau sa atace power cruiserele, de alte Electra, rocket. Ce au incercat sa faca din bagger, oarecum. Ramane de vazut Tot ciudat imi pare. un motor in V, are alt aspect. Mie bagger ul imi place maxim-ca design, dar pretul este in stratosfera-ca si concurenta, de altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Acum 50 minute, Adrian M. a spus: Doar mie mi se pare stupid? sau, facem niste noptiere, stanga dreapta? Jeez, e prea mare, iese in afara o tona, oricum ai da o, ce sasiu-plastice ai pune, tot va arata dubios Mie imi place. Nu mai are nevoie de cric. Si il poti lasa jos pe ce parte iti vine mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 La care nr.de piesa ii spui cuzinet?eu am doar semering ulei si protectie praf cumparate. Stii cumva daca suruburile nr12 trebuie incalzite ?or avea Loctite? In rest am inteles indicatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Acum 5 minute, Baxxter a spus: Mie imi place. Nu mai are nevoie de cric. Si il poti lasa jos pe ce parte iti vine mai bine. la asta nu m-am gandit:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Piesa 2 e cuzinet. Suruburile alea au locktite albastru, nu e musai sa le incalzesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Decembrie 14, 2018 Share Postat Decembrie 14, 2018 La 09.11.2018 la 16:16, Dan Cata a spus: Ciudat, un lant de distributie vine de pe vibrochen, unul din cutie... Sper ca or numarat bine dintii la pinioane si modulul in fabrica... Au apelat la soultia asta disperata ca sa scurteze lungimea motorului, au castigat vreo doi centimetri, la prima vedere nu pare mult dar cine stie ce alte chestii au rezolvat apeland la aceasta solutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 14, 2018 Share Postat Decembrie 14, 2018 In desenul ala lanțul din plan apropiat pare a fi antrenat de arborele primar al cutiei, după ambreiaj, ceea ce mă face să cred că desenul e greșit (ar fi aberant, tehnic imposibil). Sau poate nu văd eu bine..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 14, 2018 Share Postat Decembrie 14, 2018 La 15.11.2018 la 14:59, dezamagitoru a spus: Or sa faca ca la messerschmidt-ul ala vechi din razboiul al mare, de trageau cu mitraliera printre palele de la elice. in principiu mergea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Decembrie 14, 2018 Share Postat Decembrie 14, 2018 (editat) Acum 10 ore, john17 a spus: In desenul ala lanțul din plan apropiat pare a fi antrenat de arborele primar al cutiei, după ambreiaj, ceea ce mă face să cred că desenul e greșit (ar fi aberant, tehnic imposibil). Sau poate nu văd eu bine..? Nu vezi bine, se trage de la galbeneala. Arborele primar trece prin alt ax (practic o teava) care actioneaza oala de ambreiaj. Adica arborele motor antreneaza pinionul fixat pe acest ax si totodata pe oala de ambreiaj iar arborele primar trece prin acest ax care este gol la interior (teava) si daca te uiti are si o contragreutate (e arbore de echilibrare). Practic in acea imagine sunt doua axe. Editat Decembrie 14, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 15, 2018 Share Postat Decembrie 15, 2018 De ceva vreme am tot reparat placi cu senzori Hall, le mai fac si de la 0. Am luat o masina de nituit automata, o poti regla cate secunde sa apese singura, sau poate sa apese cat timp tii un contact (la pedala) apasat. Cam asa functioneaza: Is tare impacat de efect si de cum arata lucrarea cand e gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Decembrie 15, 2018 Share Postat Decembrie 15, 2018 Acum 29 minute, Dan Cata a spus: De ceva vreme am tot reparat placi cu senzori Hall, le mai fac si de la 0. Am luat o masina de nituit automata, o poti regla cate secunde sa apese singura, sau poate sa apese cat timp tii un contact (la pedala) apasat. Buna scula, eu ii bercuiesc un pic dupa care ii cositoresc. Pana acum nu a cedat niciunul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Decembrie 24, 2018 Autor Share Postat Decembrie 24, 2018 Citat Salutare, Stiti cumva o sursa de unde se poate cumpara Castrol Paste TA sau Optimol MP3? Sau chair Starubags NBU30? In Romanai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 24, 2018 Share Postat Decembrie 24, 2018 Sunt si alte vaseline cu aceleasi proprietati Nu stiu ce optiuni ai in Oradie dar aici la Cluj, eu iau de la SKF, pentru solicitari mari si viteze mici de rotatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 29, 2018 Share Postat Decembrie 29, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Ianuarie 7, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2019 La 24.12.2018 la 14:06, Dan Cata a spus: Sunt si alte vaseline cu aceleasi proprietati Nu stiu ce optiuni ai in Oradie dar aici la Cluj, eu iau de la SKF, pentru solicitari mari si viteze mici de rotatie. Poti sa-mi dai cateva exemple? Eu nu gasecs nimic ce poate inlocui Optimol MP3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 Nu le stiu pe de rost, is la munca acuma, dar la un magazin de rulmenti, daca le ceri ce ti-am zis eu mai sus, ar trebui sa poata sa te ajute aia de dincolo de tejghea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 9, 2019 Admin Share Postat Ianuarie 9, 2019 Asta te duce singura acasa daca esti beat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 Doamne ce a mai esit ! Vine singura la tine ! Ptiu dracie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate