frigider Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 topicul asta trebuie reinviat un mare DA (si nu ma refer la Dreptate si Adevar cand spun asta ) culmea e ca chipurile nr motociclistilor s-a dublat (am vazut asta intr-un topic, de curand) dar parca topicurile amuzante intarzie sa apara. era unu care zicea ca lui ii scoate fum... parca e loc de mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) cel mai tare topic de pe tot forumul, rad ca un (cuvant urat) la calculator Editat Iunie 26, 2014 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 E evident regizata. klarr: /index.php?/topic/48206-trolii-undercover/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 (editat) "Mie unul mi se pare tragico-comic. Sa zici ca te-ai despartit, contul comun, ne-am impacat...wow:) "Salut... Am si eu o problema... Contul acesta l-am facut acum foarte mult timp pt mine si prietena mea... Cand ne-am desparit... A luat si moto, si cont, si costume si tot... Acum ceva timp am incercat sa imi fac eu un cont personal... Prin facebook.... Nu mi-a fost activat nici pana in ziua de azi.... Intre timp am inceput sa ma inteleg bine cu fosta prietena si din discutie in discutie... Am batut app de contul acesta(contul nostru). Si mi-a dat inapoi parola... Ideea e urmatoarea: Vreau sa schimb adresa de email a contului. Chiar ea mi-a sugerat asta. Dar nu pot pentru ca pe adresa mea apare ca am un cont in curs de validare. Asa ca va rog sa stergeti contul de pe adresa de email ca sa imi pot muta acest cont pe adresa mea. Va multumesc!" Editat Octombrie 4, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Nu se poate sa nu intre aici si topicul cu limaxi /index.php?/topic/715006-ducati-vandalizat-de-un-grup-de-limaxi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Eu cred ca cel mai mult am ras totusi la cel cu DP cu mersul la Magadan,ursii,flotoarele!!! ) Dan Popescu fatcs! /index.php?/topic/588380-dan-popescu-facts/?hl=%2Bdan+%2Bpopescu+%2Bfacts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 Se poate sa-l uitati tocmai pe Kosty Toma ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Sa-i uram omului'casa de prefabricate'..Mamaica,da' fraier fuse.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 link sau e fake » Post actualizat in 17 Jul 2014 14:13Gata . Nu e fake, ai stampila de autenticitate de la mine. http://forum.softpedia.com/topic/980749-alert-am-lasat-o-insarcinata/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 ati vazut razboiul neostoit al lui Bica impotriva lui puffy? il urmareste pe unde posteaza il balacareste in cel mai comic fel si baga o poza cu un stator "belit" pe care cica i l-ar fi vandut puffy...amuzant tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Topicurile pro-contra BMW/Honda/Whatervesakizuki. Dan Olaru a dat o perla speciala p-acilea. Cu siguranta mai sunt si (multe) altele /index.php?/topic/684988-noul-bmw-r1200-gs-2013/?p=3623645 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 +1 /index.php?/topic/721075-acident-moto-conservar-vinovat-intrebari/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 +1 /index.php?/topic/721075-acident-moto-conservar-vinovat-intrebari/ A fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Fara griji... la cate topic-uri a deschis bizonul nu ne putem plictisi.... Pe de alta parte este ok ca inca mai avem dreptul la opinie si exprimare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 /index.php?/topic/721779-compatibilitate-cauciuc/ Si asta e fenomen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Pentru mine top 3 sunt Locu I Fata insarcinata care se pregateste de casatorie Locu II Casca cu pinlock Locu III betisorul de urechi scapat in motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 /index.php?/topic/721779-compatibilitate-cauciuc/ Si asta e fenomen. chiar ca +1 » Post actualizat in 19 Feb 2015 21:48 fata insarcinata??? inca nu am vazut pe aici, un link te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Este o poza cu conversația mai sus un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 /index.php?/topic/680173-probleme-bandit-1200/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Eheee, acu 10 ani era la moda topicul asta, nea' conserva scria atat de misto si radeam /index.php?/topic/22355-experiment-de-conserva/ PS: cred ca topicu cu trolli undercover ramane unul gold. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Da, excelent topicul lui Conserva. Ce o mai face omul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 20, 2015 Autor Admin Share Postat Mai 20, 2015 Hmmm..ce de useri de care nu se mai stie nimic Ce fascinant era forumul atunci! Imi amintesc de Coxanelu, radeam la replicile lui instant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Foarte putini dintre cei activi la începutul anilor 2000 mai postează astăzi. Oare de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 morti? pensionati? alte idei? Scîrbiți... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate