iulianserban Postat Decembrie 19, 2017 Share Postat Decembrie 19, 2017 Deci pentru mine este numai buna. La 40 r ce sa mai vrei... Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 19, 2017 Share Postat Decembrie 19, 2017 Sunt huse de interior si huse de exterior. Nu folositi huse de exterior in incinte umede, pentru ca veti avea probleme cu condensul aparut pe sub husa! Motocicleta unui amic a mucegait efectiv iarna trecuta, a dezvelit-o in primavara si era cenusie din cauza mucegaiului. A fost tinuta intr-un garaj de beton impachetata bine intr-o husa impermeabila, si mai rau i-a facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 s-au dus deja husele de la jumbo, au fost ok cat a fost frig, acum de la soare s-a copt stratul impermeabil si s-a jerpelit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
treslunas Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Salutare, Imi poate recomanda cineva o husa moto pt exterior? Nu as vrea nici sa rup banca, dar nici sa iau ceva care sa se dezintegreze intr-un an:))) M-am uitat la magazinele online si am vazut ca preturile variaza destul de mult, insa review-uri aproape deloc. M-ar interesa ceva pareri personale - eventual patanii cu diverse huse. Iar daca aflu si despre o husa "die hard" cu atat mai bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Am avut initial ceva luat de pe Louis (branduit Louis, nu mai stiu exact de unde am luat-o), s-a rupt repede, in cateva luni. Apoi am luat Oxford Aquatex (le gasesti la mymoto in Cotroceni), sunt deja la a 3-a (cred). Prima cred ca am atins-o de evacuarea fierbinte si a facut gaura, a doua de la atat tinut in soare si ploaie se subtiase rau in unele locuri si urma sa se rupa (plus ca intra apa prin ea). Asta dupa aprox 2 ani. Deci in functie de cat de mult e expusa la intemperii, e posibil sa te te tina 2 ani sau mai mult. Oricum le vei schimba la intervalul asta fiindca se jegosesc de la praf, vaselina de la lant, etc. si iti va fi scarba sa le mai bagi in casa sau in masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Eu am una de la Lidl de vreo 7 ani si s-a gaurit unde am atins-o de evacuarea fierbinte. In rest, isi face treaba si acum fara probleme. Crivit cred ca e brandul, insa nu gasesti mereu, sunt doar anumite perioade cand sunt pe stoc. Eu am mai luat anul trecut una noua tot de la Lidl cu 40 de lei, insa n-o folosesc inca, pentru ca cea veche isi face inca treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
treslunas Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 34 minutes ago, ovi_ice said: Oricum le vei schimba la intervalul asta fiindca se jegosesc de la praf, vaselina de la lant, etc. si iti va fi scarba sa le mai bagi in casa sau in masina. Dap, imi inchipui ca se murdareste in timp si trebuie schimbata si in functie de asta. Pacat ca nu o spala ploaia cu ceva detergent si balsam:)) 37 minutes ago, VyXxer said: https://www.asfalt-uscat.ro/huse/husa-moto-impermeabila-rebelhorn.html Voi verifica, multam. Va trebui sa caut insa ceva care sa acopere si portbagajul din spate... 34 minutes ago, dionysos said: Eu am una de la Lidl de vreo 7 ani si s-a gaurit unde am atins-o de evacuarea fierbinte. In rest, isi face treaba si acum fara probleme. Crivit cred ca e brandul, insa nu gasesti mereu, sunt doar anumite perioade cand sunt pe stoc. Eu am mai luat anul trecut una noua tot de la Lidl cu 40 de lei, insa n-o folosesc inca, pentru ca cea veche isi face inca treaba. Interesant. Nu stiam ca se gaseste si asa ceva la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 3 ore, treslunas a spus: Dap, imi inchipui ca se murdareste in timp si trebuie schimbata si in functie de asta. Pacat ca nu o spala ploaia cu ceva detergent si balsam:)) Voi verifica, multam. Va trebui sa caut insa ceva care sa acopere si portbagajul din spate... Interesant. Nu stiam ca se gaseste si asa ceva la ei. Nu gasesti mereu, mi se pare ca o singura data sau de doua ori pe an au accesorii moto (prelate, spray pt lant, spray pt frane etc.). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mucix Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Eu o am pe asta de la louis de anul trecut si a tinut super bine. Sunt din ala bolnav care o acopera in fiecare seara si inca nu are urme de uzura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Eu am avut Oxford Aquatex https://www.oxfordproducts.com/motorcycle/brands/oxford/covers/oxford_aquatex_top_box/, in 2 reprize. Insa sistematic dupa 1 an mi s-a desirat din cauza vantului (cu ocazia furtunilor care au trecut peste Bucuresti). Am trecut la Oxford Rainex https://www.oxfordproducts.com/motorcycle/brands/oxford/covers/oxford_rainex_outdoor_cover_topbox/. Este de 2,5 ori mai scumpa, insa este alta categorie. E drept ca e groasa (are pe interior un strat matlasat de protectie), cauciucul partii exterioare atrage praful ca un magnet, ocupa spatiu cand e pliata, insa a meritat fiecare leu. Editat Iunie 24, 2020 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Cam 2 ani tine o husa buna (in aer liber, soare, ploi, vant si frig). Am avut mai multe modele, Oxford sunt ok, de la Louis am avut cateva modele (au tinut putin peste 1 an,uneori 2), Crivit,etc. P.S. Am o husa de la Kawasaki daca intereseaza pe cineva ( primita de la reprezentanta la achizitia motocicletei, dar cu topcase si 3 genti, nu prea e ce trebuie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joby_toss Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Eu folosesc husa universala MotoMike pentru motociclete peste 500 cm3 dar mai mici de 1000 cm3 (am DL650). Scrie pe ambalaj ca e impermeabila, rezistenta la UV si inghet... ramane de vazut. Partea interioara e moale, nu zgarie. Are o curea in partea de jos care o face mai greu de fluturat de catre vant. Ce-mi place e ca acopera bine motorul cu parbrizul acela inalt (Airflow) in pozitia de sus si cu tot cu cutii montate (V47+2xV37). De cate ori am venit de la drum am avut grija sa n-o pun peste toba incinsa (o las jos de tot pe partea dreapta cam dupa o ora, doua), asa ca arata bine si acum, nu stiu daca nu cumva s-ar topi in contact cu ea... Dupa 14 luni de folosire zilnica arata ca noua, doar prafuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba1974 Postat Septembrie 4, 2020 Share Postat Septembrie 4, 2020 (editat) Citind topicul am inteles ca Oxford oferă o calitate f buna. Care model de la ei este de top (cel mai rezistent si recomandat pt toamna) si de unde pot cumpara de pe stoc in Bucuresti (ideal daca e prin zona de Nord), fara sa aștept comanda pe online? Pt Yamaha R3 ce mărime recomandati? Multumesc anticipat ... Editat Septembrie 4, 2020 de Seba1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Septembrie 4, 2020 Share Postat Septembrie 4, 2020 Acum 32 minute, Seba1974 a spus: Citind topicul am inteles ca Oxford oferă o calitate f buna. Care model de la ei este de top (cel mai rezistent si recomandat pt toamna) si de unde pot cumpara de pe stoc in Bucuresti (ideal daca e prin zona de Nord), fara sa aștept comanda pe online? Pt Yamaha R3 ce mărime recomandati? Multumesc anticipat ... Oxford Rainex https://www.oxfordproducts.com/motorcycle/brands/oxford/covers/oxford_rainex_outdoor_cover/ Gasesti la http://magazin.mymoto.ro/ Suna-i si-ti vor da toate detaliile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 4, 2020 Admin Share Postat Septembrie 4, 2020 Userul @pimP aduce Oxford, ia legătura cu el. Vezi mai jos un link cu cele mai calitative, dar este în jur de 500-600 ron bucata. http://www.oxfordmoto.ro/catalog/huse-11?s=pd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vincenzo Caliara Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 In primavara ma duc sa-mi iau un moto guzzi v7 2021 850 si pana e gata parcarea mea subterana in 2022 decembrie vreau sa o las pe tarla cum s-ar zice, in ploaie, vant, praf si posibil zapada, ce copertina,husa sa imi iau si de unde? Gasesc ceva prin Bucuresti daca ma duc fizic acolo? Sau sa dau comanda de pe vre-un site ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vincenzo Caliara Postat Februarie 5, 2022 Share Postat Februarie 5, 2022 @VyXxersi asta ar fi buna si in cazul in care ar ninge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Februarie 5, 2022 Share Postat Februarie 5, 2022 Dupa ce am folosit cateva huse moto (de la Louis, Oxford si noname) am ramas la husa de la Wunderlich. Nu cred ca rezista daca o pui pe toba incinsa, dar este destul de rezistenta la proba timpului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Februarie 5, 2022 Share Postat Februarie 5, 2022 Acum 13 minute, Serban.S a spus: Dupa ce am folosit cateva huse moto (de la Louis, Oxford si noname) am ramas la husa de la Wunderlich. Nu cred ca rezista daca o pui pe toba incinsa, dar este destul de rezistenta la proba timpului. Sincer, nu cred ca "pusa pe toba incinsa" ar trebui sa fie un criteriu. Dupa 2 reprize de Oxford Aquatex (maxim 2 sezoane fiecare, ocazie cu care au imbatranit si s-au sfasiat la prima furtuna serioasa), am trecut la Oxford Rainex. Impachetarea/depozitarea este o chestie destul de complicata, dar protectia e excelenta. Si raportul calitate/pret e foarte bun, investitia se amortizeaza foarte bine in timp. Vorba aia: REKOMAND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate