Taz Asg Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 eu nu am verificat. A venit guma. Dot 2418. mai are cam 20 de saptamani sa implineasca un an. si e made in germanica. ai dreacu piloti de formula sunteti mah....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Prefer să aibă maxim un an când le montez. Oi fi mai pretențios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Acum 3 ore, john17 a spus: toată lumea vrea gume proaspete cu care merge câteva mii de km după care "le iernează" în frig sau chiar în zăpadă, sezonul următor fiind mai tari decât unele păstrate corespunzător 3 ani într-un depozit. sunt unii care tin mobra pe balcon sau chiar in living , la astia DOT -ul se da inainte ca ora primavara acuma pe bune , depinde si ce gume cumpara lumea , dar cred ca alegerea corecta ar fi sa zicem Michelin , 2CT , Pilot Power sau Pilot Road ...nu cred ca e chiar mega important sa fie DOT 2019 zice lumea ca ar merge si Dunlop la fel de bine si cred ca important e sa se mearga si de la 15-20 grade in sus, unde nu se mai pune problema de aderenta , ca e asfaltul prea rece ...... sunt unii care nu se mai satura sa mearga numai in frig , o fi si asta o placere ce sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Acum 35 minute, angus_young a spus: si cred ca important e sa se mearga si de la 15-20 grade in sus, unde nu se mai pune problema de aderenta , ca e asfaltul prea rece ...... sunt unii care nu se mai satura sa mearga numai in frig , o fi si asta o placere ce sa zic Neica, nu toata lumea merge in scop de agreement. Prefer sa merg 15-20 minunte bine imbracat pe frig decat sa stau 45-60 in masina la caldura si sa-mi fac nervi. De doua ori pe zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 La ce aglomerație e prin orașe, mai că-mi vine să mă echipez pentru frig și să merg cu mobra. Stau în mașină la căldură, ok, nu zic, dar să frec aiurea ambreiajul (vorba vine) ca să înaintez câte jumătate de metru și să-mi fac o mie de draci că efectiv se blochează traficul datorită părinților care-și iau sau duc copii la școală cu mașina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Dar poză cu Simona are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Acum 9 ore, Lucian_M a spus: La ce aglomerație e prin orașe, mai că-mi vine să mă echipez pentru frig și să merg cu mobra. Stau în mașină la căldură, ok, nu zic, dar să frec aiurea ambreiajul (vorba vine) ca să înaintez câte jumătate de metru și să-mi fac o mie de draci că efectiv se blochează traficul datorită părinților care-și iau sau duc copii la școală cu mașina... vezi cum faci sa nu treci de partea ailalta , sa nu faci o mie de draci ca blochezi traficul parintilor care duc copii la scoala .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Acum 10 ore, Lucian_M a spus: La ce aglomerație e prin orașe, mai că-mi vine să mă echipez pentru frig și să merg cu mobra. Stau în mașină la căldură, ok, nu zic, dar să frec aiurea ambreiajul (vorba vine) ca să înaintez câte jumătate de metru și să-mi fac o mie de draci că efectiv se blochează traficul datorită părinților care-și iau sau duc copii la școală cu mașina... Mda, deci nu ai copii și nici nu știi că e vacanță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Acum 3 minute, Flower-Power a spus: Mda, deci nu ai copii și nici nu știi că e vacanță. ar fi trebuit sa stie !! a fost discutat aici inca de la inceputul saptamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Nu, nu am copii. Când voi avea, nu îi voi duce la școala aflată la 500 m cu mașina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 E vacanța acum, repet. 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Nu, nu am copii. Când voi avea, nu îi voi duce la școala aflată la 500 m cu mașina. Apuca-te de treaba și vezi ulterior unde îl/o dai la școală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Acum 20 ore, leopold a spus: Neica, nu toata lumea merge in scop de agreement. Prefer sa merg 15-20 minunte bine imbracat pe frig decat sa stau 45-60 in masina la caldura si sa-mi fac nervi. De doua ori pe zi. daca ai merge pe jos si / sau cu metroul ar fi mai sanatos decat sa te dai cu mobra la 2 grade , evitand raceli , dureri de oase ( mai tarziu ) , probleme cu dantura si dureri de cap ....dar posibil sa fii mai nou in bransa asta iar dorinta sa fie la cote maxime depasind ratiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Acum 1 minut, angus_young a spus: daca ai merge pe jos si / sau cu metroul ar fi mai sanatos decat sa te dai cu mobra la 2 grade , evitand raceli , dureri de oase ( mai tarziu ) , probleme cu dantura si dureri de cap ....dar posibil sa fii mai nou in bransa asta iar dorinta sa fie la cote maxime depasind ratiunea M-am gandit. Doar ca am 3 km pana la cea mai apropiata statie de metrou, practic nici un mijloc de transport in comun pana acolo, si undeva intre 0 si 0.5 trotuare, ca sa zic asa. Minim 20 min mers intins, plus metroul inca 20 in medie, plus inca 5 de mers pana la job... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Ce-am făcut? Comandă făcută alaltăieri, livrare mâine... Nasol. A venit. Cam comod curierul GLS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 O mizerie. Da-l retur si da-i in judecata. Aia vor sa te omoare!! Am eu un prieten care a citit pe un forum ca unu care avea un cumnat a cumparat tot cu dot asa la fel identic da cu 1118 si a cazut si si-a rupt mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 L-a încântat că l-a luat la ofertă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 Ce ați mâncat, măi? Sunt mulțumit de serviciile lor. Dacă ați înțeles voi altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Ce ați mâncat, măi? Sunt mulțumit de serviciile lor. Dacă ați înțeles voi altceva... mie mia dat din 2219. si made in jermania. vezi ca tea tzepuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 (editat) din moment ce oamenii promit la cele obisnuite DOT de max 18 luni si se tin de cuvint,nu inteleg ce nu convine unora De ce nu cautati alti comercianti daca aveti ceva antipatie chiar si nefondata? Dpmdv sunt super ok. Si propun admin-ului schimbarea denumirii topicului. Editat Martie 12, 2019 de mihai c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 Nu ai înțeles: noi suntem mulțumiți. Bine, GLS e cam comod uneori, în loc să livreze la adresă, mă cheamă cine știe pe unde, că el se grăbește și nu mai intră pe strada mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 La 12.03.2019 la 13:50, bozoro a spus: mie mia dat din 2219. si made in jermania. vezi ca tea tzepuit? Cum ai luat tu guma facuta in sapt 22 anul curent? Abia suntem in sapt 14.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 (editat) E la mișto. De actualitate: Editat Aprilie 1, 2019 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Am cumparat si eu cauciuc de la anvelopemoto. Ieri am dat comanda, azi a venit. Seriosi, DOT 3318 < 18 luni. Sunt multumit de serviciile lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 (editat) Am comandat eu de la ei un set si dupa 3 saptamani de asteptare am dat EU un telefon sa intreb ce se intampla. Mi-au spus ca au o problema cu anvelopa spate , dar mi-au recomandat alta marca ce aveau pe stock , am zis OK . Dupa inca o saptamana de asteptare nici macar a 2 a comanda nu mi-au trimis-o. Recomand. Editat Mai 8, 2019 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 Mda, și eu a pățit-o. Am comandat un set pe 20 aprilie, pe 2 mai i-am contactat și mi-au spus că n-au termen de livrare pentru anvelopa față, pe 3 mai i-am rugat să îmi anuleze comanda inițială și să-mi aducă doar spatele. Acum am două comenzi "în livrare de la furnizor". Deci praf. Poate mă trezesc peste vreo lună cu trei gume în bătătură. În concluzie, comandați doar ce au în stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate