pitbullman Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Anul trecut m-am uitat pe streamul de la bt sport si imi plac foarte mult comentatorii de acolo. Parca nu are haz fara ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 MotoGP™ Legend Giacomo Agostini spoke to Italian website quotidiano.net about Jorge Lorenzo’s 2017 prospects. While his Movistar Yamaha MotoGP teammate Valentino Rossi was quick to sign on for 2017 and 2018, Lorenzo is taking his time to decide his future. Yamaha have confirmed they have offered Lorenzo a contract, but Agostini believes the Majorcan has an offer from Ducati. “I know for a fact that Audi, the brand that controls Ducati, has made him [Lorenzo] a super offer,” said Agostini. In 2012 Audi purchased Ducati and have a keen interest in seeing the factory return to the front of MotoGP™. “Does the money they offer make up for giving up the best equipment, which is what Yamaha has? If Jorge thinks he can make a difference in red, then he should accept the challenge. But I don’t think he’s fully convinced,” added the 15-time champion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Anul trecut m-am uitat pe streamul de la bt sport si imi plac foarte mult comentatorii de acolo. Parca nu are haz fara ei... Foloseste Ace Player, si uite link la BT Sports 1: http://46.249.55.240:8000/play/a00m si BT Sports Europe: http://46.249.55.240:8000/play/a00s . Pentru BT Sports 2 inca nu am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=7tlxG1-aWtI Editat Aprilie 15, 2016 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Hmmm.. cam disproportionata competita.. F1 vs. SBK , Coulthart, vs. Martin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Clar.moto nu are nici o sansa.nici daca era de motogp nu are sansa.vitezele pe viraj cu f1 sunt mult mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 KTM testeaza la Brno... https://motorlands.eu/2016/04/29/3489/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Nu-mi plac proporțiile motorului. Cred ca sunt cel putin 2s mai lente pe tur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Sunt sceptic in ceea ce priveste rezultatele KTM in MotoGp, dar pana la urma, sunt banii lor. Partea proasta este ca vor ingropa carierele unor piloti, care vor avea proasta inspiratie sa semneze cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Mie imi place ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Sunt sceptic in ceea ce priveste rezultatele KTM in MotoGp, dar pana la urma, sunt banii lor. Partea proasta este ca vor ingropa carierele unor piloti, care vor avea proasta inspiratie sa semneze cu ei. asa cum a spus si smith cand a semnat recent cu ktm: in orice campionat s-au bagat, au avut succes maxim si au fost extram de competitivi, fie ca vorbim de dakar, 125cc, moto3, sa nu mai zic de campionatele nationale si internationale de cross sau enduro. nu inteleg in schimb de ce nu s-au bagat in WSBK, dupa succesele din campionatul german de SBK... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 http://m.crash.net/motogp/news/229988/1/ducati-rejects-winglets-are-dangerous-argument.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 I-auzi zvon! http://www.motorcyclenews.com/sport/motogp/2016/may/pedrosa-to-join-rossi-at-yamaha-viales-to-remain-at-suzuki/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Da, circula de mai multe zile. Un scenariu foarte posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 (editat) Au fost publicate fluturasele de salariu ale fiecaruia Scott Redding (Ducati): 150.000 € Danilo Petrucci (Ducati): 150.000 € Stefan Bradl (Aprilia): 300,000 EUR Alvaro Bautista (Aprilia): 500,000 EUR Bradley Smith (Yamaha): 500,000 EUR P. Espargaro (Yamaha): 750,000 EUR Cal Crutchlow (Honda): 800,000 EUR A. Espargaro (Suzuki): 1 million euro Maverick Viñales (Suzuki): 1.5 million EUR Andrea Iannone (Ducati): 1.5 million EUR Daniel Pedrosa (Honda): 2.5 million EUR Andrea Dovizioso (Ducati): EUR 3 million Valentino Rossi (Yamaha): 6.5 million EUR Jorge Lorenzo (Yamaha): 8 million euro Marc Marquez (Honda): 9 million euro Zic ca vreo doi nu merita... Editat Mai 4, 2016 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Sa nu exageram, PIB-ul e suficient de mare, altfel plecau vulturii de multa vreme. Dar sumele astea le-ai visat acum, ni le dai 'pe surse' sau ai si un link către informația inițială? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Nu prea par reale...cel putin la top3. » Post actualizat in 05 May 2016 07:28https://www.youtube.com/watch?v=dUyTg2C16Kc&feature=share Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Daca as fi Yamaha nu l-as mai lua pe Vinales chiar daca ar fi sa se hotarasca acum, e prea Lorenzo style si parca tocmai ce-au aratat ca nu le place stilul ala. I liked the kid pana a inceput cu fandoseala. As vrea sa-l bata Aleix in Le Mans si cred ca o va face. Sper sa nu-l fi marcat prea tare highside-ul de anul trecut. Folger e confirmat la Tech 3 in locul lui Bradley Smith si Brivio se gandeste la Zarco ca alternativa pentru Vinales daca e sa faca Mavericu miscarea. As vrea sa-l vad pe Pedrosa la Yamaha, is this sick? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Nu inteleg unde-i "fandoseala" lui Mav. E un pilot foarte tanar, si orice decizie luata acum ii va marca definitoriu evolutia ca pilot pentru multi ani de acum inainte. E normal sa cumpaneasca bine lucrurile. Ba din contra, faptul ca nu le-a dat cu tifla in secunda 2 celor de la Suzuki, arata ca are ceva caracter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Nu inteleg unde-i "fandoseala" lui Mav. E un pilot foarte tanar, si orice decizie luata acum ii va marca definitoriu evolutia ca pilot pentru multi ani de acum inainte. E normal sa cumpaneasca bine lucrurile. Ba din contra, faptul ca nu le-a dat cu tifla in secunda 2 celor de la Suzuki, arata ca are ceva caracter. Faptul ca "gandeste" cu voce tare si-si exprima egocentrismul nu e o chestie care da in general bine. Nu-l condamna nimeni ca isi cumpaneste bine miscarile, modul in care o face public, ca o mica diva care insa nu a aratat decat potential si nu rezultate deocamdata imi displace. Banul distruge din pacate competitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Sa nu exageram, PIB-ul e suficient de mare, altfel plecau vulturii de multa vreme. Dar sumele astea le-ai visat acum, ni le dai 'pe surse' sau ai si un link către informația inițială? Salut, le gasisem intr-o seara pe net. Daca ar fi fost dupa mintea mea, unora le-as fi dat mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 (editat) Pe canalul de youtube FIM CEV se pot urmarii cursele live + alte materiale interesante. https://www.youtube.com/user/CEVMotorcycleChamp Editat Mai 6, 2016 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 many thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 (editat) Au fost publicate fluturasele de salariu ale fiecaruia Scott Redding (Ducati): 150.000 € Danilo Petrucci (Ducati): 150.000 € Stefan Bradl (Aprilia): 300,000 EUR Alvaro Bautista (Aprilia): 500,000 EUR Bradley Smith (Yamaha): 500,000 EUR P. Espargaro (Yamaha): 750,000 EUR Cal Crutchlow (Honda): 800,000 EUR A. Espargaro (Suzuki): 1 million euro Maverick Viñales (Suzuki): 1.5 million EUR Andrea Iannone (Ducati): 1.5 million EUR Daniel Pedrosa (Honda): 2.5 million EUR Andrea Dovizioso (Ducati): EUR 3 million Valentino Rossi (Yamaha): 6.5 million EUR Jorge Lorenzo (Yamaha): 8 million euro Marc Marquez (Honda): 9 million euro Zic ca vreo doi nu merita... Sa-mi bag pla, pai io castig mai mult ca Scott Redding.. P.s. - ultimele 3 nu-mi par reale nici mie, MMel nu are 9 mil la honda nici in visele lui cele mai erotice, poate un 5-6.. Editat Mai 7, 2016 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 (editat) Sa-mi bag pla, pai io castig mai mult ca Scott Redding.. Dar tu mergi mai incet )) P.s. - ultimele 3 nu-mi par reale nici mie, MMel nu are 9 mil la honda nici in visele lui cele mai erotice, poate un 5-6.. Iti jur ca nu am completat tabela aia si ca i-am dat un copy paste de pe unde am citit articolul. O sa l postez cand il mai gasesc. In cazul in care Marcel nu are salariul ala, sa fii sigur ca Ducati sunt pregatiti sa ii dea mai mult )) Crezi ca asta va lua Desmo-ul de coarne precum a facut Stoner in 2007? Si inca o chestie... De fiecare cand piticul asta a negociat, discutiile s-au oprit precum inaintea castigarii unui titlu. Yamaha are nevoie de un Viniales sau Iannone, nu de doi bosorogi.. sau sunt in constructia unui azil de batrani??!? Editat Mai 8, 2016 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate