gabitzu Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Eu pe mobil folosesc Dolphin browser (android) care are suport de flash si merg brici cam toate linkurile de streaming gasite pe net. De obicei ma uit pe desktop dar las un stream pus pe pauza pe mobil in caz ca urla plamanul dupa tigara si cursa e prea interesanta si palpitanta s-o las balta. Asta pentru ca nu fumez in casa ) Editat Aprilie 29, 2015 de gabitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Cine fumeaza in casa in ziua de azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Aia imbolnaviti de galbenare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Este aplicatie motogp pe itunes.iti faci anonament ,platesti pt tot anul si vezi tot.doar sa ai net bun.costa dar nu stai la coadaAm luat in calcul si varianta asta insa in descrierea aplicatiei scrie ca ai acces la live timing, interviuri etc si ceva de genul locatia virtuala a pilotilor pe circuit in timpul cursei daca am inteles eu bine. Adica vezi harta circuitului si ceva bulinute care se misca, astea reprezentand pilotii. Sti sigur ca ai link pe care porti urmari cursele live odata ce ai instalat aplicatia? Intreb serios, fara ironie. Daca ar fi asa sigur as cumpara aplicatia. Legata tableta sau telefonul la tv si ar merge brici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 O sa mai caut , multumesc pentru sfaturi. Din ce stiu eu, aplicatia digi merge doar daca esti abonat digi mobil iar de pe siteurile lor , programele le vezi live pe pc doar daca ai net de la ei deci pica si astea doua. fa-ti abonament de net cu 2 euro si ai scapat. eu am trecut de la Orange pe digi, platesc 8 euro si am nelimitat tot in afara de mesaje ai ma uit si la motogp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Dar pe cartela de la digi(fara abonament, gen prepay), merge sa vad cursa pe telefon? Am inteles ca sunt 3 giga la viteza buna si restul la o viteza mai slabuta. Sau pana la urma, imi fac un abonament de 2 euro si asta este, telefon decodat mai imi trebuie si gata. Editat Aprilie 29, 2015 de Valentino Rossi VR46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 3 giga ii termini imediat data te apuci sa vezi streamuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 eu pe telefon ma uit. Dar am abonament Optim Nelimitat. Nu stiu cati MB imi consuma pe etapa dar te ppt anunta acuma duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Eu ma uit de pe tableta, cand deschid aplicatia si sunt pe wi-fi imi spune ca nu am acces, asa ca ma bag de pe cartela la vod am optiune cu net nelimitat nu stiu cat consuma si nici nu ma intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 (editat) Mda , asta ofera motogp.com https://secure.motogp.com/en/subscribe Cam scump » Post actualizat in 01 May 2015 06:58https://secure.motogp.com/en/subscribe?utm_source=motogp.com&utm_medium=link&utm_content=menu_right&utm_campaign=DefaultCampaign » Post actualizat in 01 May 2015 06:59Scuze, nu am atasat corect primul link Editat Mai 1, 2015 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 eu pe telefon ma uit. Dar am abonament Optim Nelimitat. Nu stiu cati MB imi consuma pe etapa dar te ppt anunta acuma duminica Ar fi perfect daca m-ai putea anunta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Mai 2, 2015 Share Postat Mai 2, 2015 na c-o picat MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 :mexicanwave: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billylazio Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 https://www.facebook.com/officialcaseystoner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Exista pe litoralul romanesc, vre-o terasa, bar unde se poate vedea cursa de motogp live? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Exista pe litoralul romanesc, vre-o terasa, bar unde se poate vedea cursa de motogp live? sunt sigur ca daca gasesti pe unii cu digi si ii rogi, vor pune pe curse. acum vreo 3 ani eram in 2 mai si dupa ce am intrebat in stanga si in dreapta am aflat ca era o singura terasa (mult spus) cu TV si digi dar am baut o bere si au fost de acord sa puna cursele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Sper sa am noroc sa gasesc oameni de treaba , pacat ca nu se gandeste nimeni si la sportul cu motor, daca era vorba de fotbal, ar fi fost in stare sa puna tv in mijlocul fiecarei intersectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Cererea si oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Daca pierd cate o cursa(din pacate) de unde se poate da jos,vedea in reluare,online sau alte variante? eu am mai tot cautat,dar apar doar cele vechi si cunsiderate mai interesante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Ai sectiunea de Arhive aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 da.intradevar. m-am uitat la ultima cursa din arhiva. Multumesc de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 Valentino Rossi - Kando Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 Valentino Rossi - Kando My helmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 http://www.motorsport.com/motogp/news/stoner-slams-state-of-modern-motogp "Jorge Lorenzo believes Stoner would be a winner if he ever decided to return to the championship, saying: "I never saw a better natural talent riding a bike." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 http://www.motorsport.com/motogp/news/stoner-slams-state-of-modern-motogp "Jorge Lorenzo believes Stoner would be a winner if he ever decided to return to the championship, saying: "I never saw a better natural talent riding a bike." Si Lorenzo si Rossi au dreptate. Problema lui Stoner e ca a iesit din MotoGP trantind usa. Acum i-ar fi greu sa revina. Greu in primul rand sa gaseasca un ghidon competitiv. Si poate si mai greu pentru ca a stat departe de pista prea mult timp. Talentul nu i-l ia nimeni, dar are nevoie si de antrenament. Sa vedem ce reuseste la Suzuka. E mare diferenta intre o cursa de anduranta si MotoGP, aproape ca nu exista nicio asemanare, dar macar putem sa vedem cum sta cu conditia fizica si cu psihicul in conditii de cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate