Sari la conținut

Accident Moto Politist!


claudeel
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 686
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

acum 6-7 ani politia angaja pt serviciul de motociclist .M-am dus si eu ,dar am luat-o din loc cand am auzit despre ce salariu de mizerie se oferea.Cred ca baiatul asta este din lotul acela.D-zeu sa-l odihneasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce te face sa sustii asta?

Vezi ca doua posturi mai sus am si specificat ce antrenamente fac..

I-ai vazut tu? Acel antrenament e pur formal. Fac 2-3 jaloane si apoi stau la o tigara, bancuri si calculeaza cata benzina le-a ramas in rezervor, sa vada daca le ajunge de o tura scurta, pana la garaj.

Doar o mica parte dintreei sunt pasionati de motociclism si au si motoreta lor personala. In rest au doar categ. A pe permis....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

 

Nu, nu i-am vazut, vreau numai sa ma dau mare fata de tine, care vii rar prin Bucuresti!

 

Din moment ce am spus ca am de ani de zile prieteni printre ei inseamna ca stiu ce vorbesc! Si nu i-am vazut numai eu, ci mai multi motociclisti, era si un topic pe forum despre ei..

Toti sunt pasionati de motoarele lor si dau bani de consumabile din buzunarul lor, desi salariul nu este asa mare, asta inseamna pasiune!

Oricum, faptul ca nu esti din Bucuresti si totusi esti asa radical in a afirma ceva despre ceva de care nu ai cunostinta mi se pare aberant, sa nu zic altfel!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ne omoram unii pe altii prin greselile pe care le facem , si nu trebuie mare efort pt a reduce acest lucru. trebuie doar sa purtam tot timpul creierul cu noi. Anunta astia ca iar plange in hohote nu stiu ce icoana. nb.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, boss! Ma refeream in special la cei din "provincie". La noi asa sta treaba! Prin analogie ma refeream si la cei din capitala.... desi platitul din buzunar al consumabilelor nu inseamna neaparat experienta in pilotat motoare...

Mea culpa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cat de ingust la minte sa fii ca atunci cand termini lucrarea ,sa nu te mai uiti odata in urma si sa-ti pui intrebarea ;oare or vedea ametitii astia cu masinile groapa?Hai sa pun si o lumina stroboscopica ,si niste indicatoare ,si niste popici reflectorizanti din cauciuc sa nu-si f..ta masinile ,,da mai incolo la vre-o 20 m ca sa aiba timp sa le vada si sa opreasca inainte de groapa.scarba pt unii si mila pt baiat.

 

 

Foarte ingust la minte.

Cei care sunt palmasi, lucratori TRL-isti (tarnacop, roaba, lopata), au creierul cat o aluna. Asta nu ar fi problema, atata timp cat ar fi coordonati de unii care gandesc. Dar nici cei din urma nu depasesc pe TRL-isti. Sunt pseudo ingineri cu diploma, facuti la apelul de seara, miserupisti desavarsiti. Bine ca devizele de lucru pentru lucrari costa cat tunelul canalul Manecii. Mi-e scarba de astfel de oamenii, care nici kurul nu stiu sa si-l sterga bine, dar sunt pusi in gospodarirea unui oras.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-e scarba de astfel de oamenii, care nici kurul nu stiu sa si-l sterga bine, dar sunt pusi in gospodarirea unui oras.

gospodarirea unei tari... hell a unei planete.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A murit bai frate... incredibil.

Sunt curios daca va plati cineva pentru asta sau daca isi vor pasa vina unul altuia cum, dealtfel, e sport national la noi...

Suntem campioni la sporturi nationale...

Sa-i fie tarana usoara.

Prost tv-ul spune ca avea 8 ani de rutiera...

Editat de Kosh
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa il ierte..

 

sunt curios daca javrele alea de la gaze sau drumuri sau cineva va plati pentru asta..foarte curios este totusi faptul ca nu a vazut ditamai groapa aia...motociclistii de la rutiera au din luna in luna niste antrenamente super tari...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cine sa plateasca? Ai auzit tu de asa ceva? Mortul este de vina. ca si Iovan, care dupa zeci de ani de pilotat, au specificat ca accidentul sa produs din vina lui, ca nu stia sa piloteze un asa kakat de avion. Rasul curci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa te **** in ea de tara ,ajungi sa iti pierzi viata din cauza unor idiotii care nu isi fac trb si cand te duci sa tragi la pe cineva la raspundere arata cu degetu de la unu la altu...si pana la urma scapa toti

Dumnezeu sa il odihneasca in pace:( RIP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

* In fiecare zi in care conduc prin jegul de Bucuresti, il injur pe nea' Oprica. Nea' Oprica, fara frica, tot o arde la misto cu spitalele, doar doar sa scape de puscarie. Ei bine, nea' Oprica, sper sa faci puscarie cu varf si indesat. Si nu numai el. De la primari de sector/ viceprimari/inspectori/directori de regii/ directori de departamente.. absolut toti. Oamenii astia ne-au furat ani din viata, iar orasul este in ultimul hal. Peste tot se lucreaza prosteste, peste tot sunt gropi, peste tot sunt lucrari incepute si neterminate.

Am facut o sesizare catre ADPS2, le-am indicat o zona in care la fiecare 2 zile, se intampla cate un accindent de circulatie. De 2 ani nu s-a intamplat nimic.

Si ma intorc la nea' Oprica de la Beciul Domnesc..Pai ma' dom'le, cum sa bagi 21 de milioane in sistemul de semaforizare si sa ai din 5 semafoare, 3 defecte, iar alte doua acoperite de vegetatie ?

Editat de Csj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In imaginile din prima pagina ,luate de pe digi, am vazut doar niste garduri mobile pe care s-a montat banda galbena.Acum vad la tv puzderie de indicatoare si popici.Daca are cineva poze facute inainte de accident ,sa le mai puna odata.


» Post actualizat in 20 Oct 2015 22:26

sau la f scurt timp dupa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Locuiesc la 100 de metri de locul accidentului. Zona era foarte bine semnalizata si delimitata, atat cu panouri cat si cu benzi de semnalizare. Chiar am remarcat zilele trecute cat de bine este organizat totul. Sunt uimit, pur si simplu nu inteleg de ce nu a respectat semnalizarea clara, extrem de clara !"

 

Un comentariu la articolul de pe Digi24.

 

RiP

Editat de B.B.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am trecut acum iar prin zona cu pricina, este montat și un bec de semnalizare, exista acum și o zona "tampon" de la primul semn, gard și pana la prima gaură.

 

Dar va spun, cu o seara înainte zona nu era atât de bine semnalizata!!! Erau niște panouri tip gard și bandă galbenă intre ele. De asemenea erau puse la o jumătate de metru de gropi, nicidecum ca acum!

 

M-a surprins lucrarea fiind cu masina, tot pe întuneric. Am evitat și chiar mi-am spus: "ia te uita pana unde au ajuns ăștia cu lucrările de la metrou...!"

Ma îndoiesc ca polițistul a luat-o printre garduri, pur și simplu l-au surprins! Ploua ușor, pe jos umed, vizibilitate scăzută și garantez ca lucrarea nu se vedea bine din intersecția cu Plevnei, iar pana la groapa mai sunt vreo 20 de metri.

 

Păcat....! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa se odihneasca-n pace!

 

Poate un pic de exces de zel pe carosabil ud l-a ajutat sa ajunga-n groapa,la propriu!

Tanar,oricum prea tanar pentru a muri.

 

:rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...